![]() |
De vanzare: Porsche Cayenne V10 TDI
10 Attachment(s)
De vanzare: Porsche Cayenne V10 TDI
Din seria “Ce-a fost mai intai?”, venim si noi astazi cu o intrebare ce are legatura cu domeniul auto: Care a fost primul Cayenne cu motor diesel? Prima sau a doua generatie? Desi multi ar merge pe ultima varianta, ei bine, se pare ca nu este chiar asa. Un dealer din Germania a scos la vanzare probabil primul Cayenne Diesel din lume, un exemplar din prima generatie dotat cu motorul VW V10 TDI de 313 cai putere. Mai mult de atat, Cayenne-ul din cazul de fata vine si cu ceva “bunatati” la exterior. Toate la pretul de 59.900 euro! |
Re: De vanzare: Porsche Cayenne V10 TDI
interesant as fi curios de performante daca le intrece pe cele de la Touareg dar cred ca motorizarea potrivita era v8 TDI de 4.2 si 326cp
|
doar 60.000 ... super oferta :))
|
e destul de frumusel
cam putini cai pentru un V10.... |
Asta cred ca e motoru care era si pe Phaeton...
|
Quote:
|
Quote:
|
nu imi place deloc, dar poate sunt oameni carora le place. gusturile nu se discuta.
PS v10 313 cai sunt cam putini char daca e diesel |
sincer nu imi place ideea de diesel . masina arata foarte bine. oricum gusturile nu se discuta. spor la vanzare :))
|
rotile sunt frumoase, sunt Rinspeed.
i-au pus motor + cutie de Touareg V10 TDI. sunt multe piese comune intre Cayenne si Touareg, dar si Q7. mai interesant era sa puna motorul de pe Audi Q7, 6.0 V12 TDI :), dar cred ca nu au avut de unde sa ia unul. |
motoru ca motoru mai merge da cam putini cai dar kitul exterior e nasol rau
|
Daca era cu GPL il cumparam... :)))
|
Quote:
Quote:
Motorul V10 tdi trage in stil barbar, are o putere colosala la un consum decent.Pot spune ca e fenomenal motorul, asta poate ca nu am mers cu V12 tdi. |
Quote:
|
pentru cei care zic ca sunt putini 313 mai e si varianta R50 touareg de 350cp il puteti face transplant pe cayenne
|
Pe mine ma lasa rece ... s-au cumparat oricum prea putine modele de Touareg, practic motorul a fost un esec si a ajuns saracu motor si pe alte masini !
|
Quote:
|
Quote:
cautati pe youtube Cayenne Turbo vs. Touareg V10 TDI; diesel-ul trage de jos, dupa asta Turbo il desfinteaza. Totusi V10 TDI trage ca dracii, are cuplu imens - poti sa remorchezi Titanic dupa el ca merge cu 200, dar totusi Diesel pe Cayenne? si sa nu va ganditi ca un V10 TDI consuma cat 1.9TDI. V10 TDI consuma cat un V10, atunci cand este torturat - cayenne, touareg, q7 toate sunt grele si au undeva la 2.5 tone. in general sunt multe lucrari din astea custom peste tot. de exemplu am vazut un Techart Magnum, superb, dar pe GAZ. dar ce Porsche e ala care se aude ca un Tractor sau miroase ca un Aragaz? |
Gata eu il cumpar!!! Ma duc sa fac rost de niste maruntis :))=))
|
Quote:
Cu Tuareg nu am mers, dar am folosit ceva vreme un Phaeton V10 si pot spune ca nu se audea deloc ca un tractor, nici de afara si nici din interior. Chiar sunt fascinat de acest motor. Si parerea mea e ca, pt un SUV, motorul diesel e alegerea ideala, avand un bun compromis intre consum si sportivitate. |
v10 tdi e kalumea nu consuma mult si trage foarte bine desigur mergea motoru w12 tdi tiptronic care are audi Q7 dar crestea pretu cu mult stiu ce vb detin w12 tdi si mai spun ca si papa 16-20 in oras
|
Quote:
|
v12 ma prostit foamea :)) serios v10 tdi e de origine vw in loc sa pun "V" am pus "W" ma gandeam la vw
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning