![]() |
Desenele mele: christopfor
sunt nou pe aici si nu-s prea priceput dar...tot am niste desene faine
|
Re: Desenele mele:dacia old time
ei bine...Welcome! ;)
unde sunt desenele? |
2 Attachment(s)
cateva chestii
|
9 Attachment(s)
masini la plictiseala in care cateva sunt facute dupa o scitza tot de-a mea
astept comentarii,sfaturi si critici celelalte desene mi le-a luat profa de enlish(zicea ca-i trebe la o revista a scolii)lasa ca fac eu altele; offfff, si erau cele mai tari desene astea care-s aici sunt facute la scoala |
i love the bug
|
celelalte mi le-a luat profa de enlish(zicea ca-i trebe la o revista a scolii)lasa ca fac eu altele
|
inceraca sa le faci pe foi albe ca sa se evidentieze mai bine si nu mai folosi decat creionul doar ca sa stergi...good luck
BTW se scrie ENGLISH |
4 Attachment(s)
de pe net
am uitat g-ul ogreseala,ce mare lucru o sa vin cu unul nou peste juma' de ora da eu am facut tot am revenit cu Dacia 1300 PISTON-CUP :D cam nereusit,nu-i asha m-am luat dupa conty one la chestiile astea(de pe dacia nova a lui) ceva de la care sa inspir nare nimeni?daca mai aveti desene de la care sa ma inspir, pls,pls,pls postati-le. daca aveti niste modele de jante postati-le. |
adica tu ai facut dacia (prima din postu tau) ...k nu inteleg
bai deci intelege sa dai EDIT ca sa nu mai scrii 2 posturi consecutive! |
Ala ii servetel pe ce ai facut`o?? :D
Ia cateva tutoriale de la sectiunea specifica si incearca sa faci si acolo... P.S: renunta la abtibil...pardon, vinyl`urile :lol: cu NOS(si gasca)...dau urat, mai ales pe o dacie :) |
Tu nu trebuie sa te inspiri din desene..pentru repeti si tu greselile pe care leo facut autorul desenului...cel mai bine faci dupa poze..si idei proprii..barfta;).
|
2 Attachment(s)
aaaaaccident(b-25-rux)e pentru o fata ce mi-a facut probleme
n-a pofim ma kenzor,de-ale mele! |
Bun. Sa clarificam cate ceva.
1. Cum zice si kenzor...nu ne intereseaza desene de pe net. Mai ales desene care au participat la challenge-uri aici :). Aici e o sectiune unde iti prezinti desenele TALE. 2. Nu mai fa posturi consecutive. De exemplu inainte de ultimul post ai alt post...exact inutil, in care ne transmiti un profund si sentimental mesaj care consta intr-un singur cuvant: "mersi". 3. La fel, cum a zis si kenzor..foloseste uploadul forumului. L-ai mai folosit si pana acum, sper sa-ti fi scapat de data asta. Ia tutorialele si fa tu desene, nu ne arata desenele altora ;). Si ia-ti si un top de hartie(d-alea de xerox), nu fa pe caiete ;) |
de unde sa i-au tutorialele?dati-mi linkul!!!!!!
|
well...first of all OPEN YOUR EYES WEIDER!
si nu e asa greu de gasit https://forum.4tuning.ro/163-freehand...r-drawing.html this is so incredible, omg guys you are so blind....go to the doctor, cauz u got a lot of problems |
1 Attachment(s)
mashina bunicii a fost pentru un concurs pe oras(asata e masina bunicii)am muncit da' n-a iesit
:workout::no: a si please sfaturi,critici |
2 Attachment(s)
ceva gasit cand faceam curat prin dulapuri
un lastun,desenul e al tatei,de fapt ca m-a ajutat foarte mult(restul sint facute de mana mea!!!) astept critici(is multe),sfaturi(la fel)si altceva daca mai aveti de spus |
Pai incearca sala si de'oparte accidentele si alte chestii de genu..treci la tutoriale..si invata perspectiva , proportiile , si elipsele...
|
1 Attachment(s)
in aminirea lui Joseph Barbera
|
1 Attachment(s)
dacia 1310 gtr
SCZ!!pt calitatea pozelor,is facute cu un LG KE970,cam 2 mp(si miscata:!) |
Ce va mai place sa va balaciti in noroi... Daca vreti sa ajutati omu, ajutati-l ; daca nu, nu mai faceti off-topic aiurea !
|
|
1 Attachment(s)
eeeeeeehh o schitza
astept critici,... |
ce ar trebui sa fie chestia aia?
|
tow mater shi luigi(cars)
le-am facut ca m-a batut la cap varul meu |
am sa revin maine cu un mic tutorial
|
Tu desenezi fain dar dc nnumai dacii deseneaza si alte masini ca ai talent
|
Quote:
|
How to draw like christopfor :>...bullshit :lol:
|
culmea e ca din tutorialul lui se va putea vedea unde nu stapaneste el lucrurile si ar putea fi indrumat. si cu siguranta mai sunt si altii blocati la acest nivel de desen.
|
Sa stii ca ai dreptate...daca fiecare dintre cei care cer sfaturi aici ar face un "tutorial"; mai exact o poza la fiecare faza a desenului i-am putea ajuta spunandu-le exact ce si unde gresesc, la care faza. Sa stii ca la asta nu m-am gandit pana acum...deh...experienta isi spune cuvantul :)
|
Desenele mele:dacia old time
2 Attachment(s)
un desen care o reprezinta tunata dar e cam gresita perspectiva ca am facut-o cu linii directe n-am mai avut rabdare sa fac si liniile ajutatoare si nici reflactiile si umbrele cu creionul ,,special de desenat''adica creion de grafiti,iertatima daca am scris gresit
|
Ce's cu liniile alea frate:))Lucreaza si tu mai ingrijit .Cumpara o radiera foloseste'o.;)
|
Mda cum zice si kenzor..liniile tale lasa de dorit..cat despre perspectiva nu exista nam avut rabdare..nu ai rabdare, nu faci decat sa strici un desen.
ps: cand scanezi desenu ala..intoarce si tu imaginea aia..sa nu crezi ca ne intoarcem toti monitoarele! |
as putea schimba tilul topicului???
|
Prin editarea primului post. De cand s-a scos functia edit, este necesara interventia unui moderator ;)
|
Re: Desenele mele:univrsal cars
sunt nou pe aici si nu-s prea priceput dar...tot am niste desene faine
|
firar... am incerat toate chestiilesi me-a eshit inca un post
|
Nu te mai chinui, asa cum ti-am zis mai sus. Titlul topicului se schimba atunci cand schimbi titlul primului post. Pentru asta trebuie sa editezi, cea ce acum, numai moderatori pot face. Contacteaza-i ;)
|
Prietene ai 19 ani..banuiesc ca stii ce inseamna edit..invata sa folosesti butonu ala.ai 2 posturi la interval de 1 minut!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning