![]() |
Machetle mele-InSidE
7 Attachment(s)
Machetele mele
Lamborghini Murcielago Maisto 1/24 si Corvette Z06 2002 Maisto 1/24 |
Re: Machetle mele-InSidE
bine ai venit!!
frumoase machete! mai asteptam si altele |
Citeste REGULAMENTUL! Nu iti ia mai mult de 2 minute ...
|
Scuze Razvan, n-am stiut.
|
7 Attachment(s)
"Batranul" Mercedes 300CL 1/24
BMW Z8 1/18 Maisto. |
O mica rectificare: este 300SL ;)
|
6 Attachment(s)
Mi-am terminat munca la prima mea diorama.Nu e extraordinara dar,pentru inceput este destul de bine.
|
Foarte interesanta ideea. Bravo!!!
|
7 Attachment(s)
Multumesc!Diorama este abia la inceput o sa ii mai fac modificari.
N-am mai postat demult machete,asa ca revin in forta cu Lamborghini Murcielago LP640 1/24 Maisto,achizitionat acum vreo 4 zile. Porsche Boxter 1/24.Este modificat de mine. Cam atat pentru azi :D |
Salut,
Te-as sfatui ca pe podeaua dioramei sa faci putina murdarie.... adica de exemplu sa dai cu vopsea neagra ca sa para ca este vaselina sau ulei ce a curs de la masini.... o podea curata denota un garaj goool! :lol: |
Mihai daca ai fost vreodata la un service VW sau alta firma de genul asta ai fi vazut ca e curat ca intr-un spital. Nu e neaparat sa fie murdar pe jos. ;)
|
4 Attachment(s)
Sall n-am mai postat demult pe forum asa ca revin cu alta machete.Este vorba despre un mercedes vechi.
|
Ai putea sa specifici producatorul si scara;) Frumos Mertz, imi place si Chevy'ul prezentat in primul post, il am si eu dar pe verde.
Multa bafta si sa ai o colectie cat mai mare :-) |
Aaaa...scuze am uitat sa precizez scara si producatorul.Deci...
Acest model este un Mercedes SLK 350. Scara este:1/24 Iar producatorul:Welly |
1 Attachment(s)
Mai multe modele la scara mica de la hotWheels,Maisto si cateva fara nume.
|
1 Attachment(s)
Am mai pus niste modele de la Bburago.Mi se pare a fi 1/43
|
Ce-s cu "machetele" astea? Mai bine le duci la programul rabla ... :-P
|
Pai...le am de cand eram mic...
La care machete te referi? Si Razvane te rog frumos sa modifici numele machetei Mercedes-Benz 300CL cu Mercedes-Benz 300SL,daca nu te superi.Multumesc. |
Quote:
On :arrow: Mai bine le lasi deoparte frumos sau le dai la niste copii amarati , si te apuci sa iti faci o colectie calumea ! succes |
am sa tin cont de sfatul tau.
|
Quote:
tine-le si garantat cand vei creste vei zambi cand te vei gandi de cat timp le ai. Cel putin asa fac eu... Sunt ele rapciugoase, dar reprezinta copilaria ta, si zic eu ca asta este nepretuita. |
Quote:
|
Hai ca dau si eu cu parerea...
Aici sunt 50-50. Ai putea sa le pastrezi pt. ca le ai de mic si asa tii foarte mult la ele, iar daca le dai iti va parea rau. Little story: De exemplu, eu am avut un Maserati 3200GT de la 5 ani, ce era sa stiu despre machete atunci asa ca nu am avut mare grija de el, i-am provocat cateva zgarieturi, una FOARTE MARE, oglinzile i le-am rupt etc. L-am vandut acuma cateva luni, cu toate imperfectiunile, pt. a face rost de bani sa imi iau niste machete Ferrari, si acum imi pare rau de el pt. ca stiu ca am vandut o bijuterie, si mai rau imi pare ca am distrus-o. Acuma, nu stiu ce valoare au acele machete, dar daca le consideri cat de cat valoroase le poti pastra, daca nu, da-le altcuiva, cum a zis MDB, da-le la ceva amaratzi (ar fi un gest frumos;) ) |
am tinut cont de parerea voasrta.Machetele au fost duse la un copil foarte sarac care nu avea jucarii.S-a bucurat foarte tare.Dar am pastrat cateva mai dragi mie.:D
|
UN gest FOARTE FRUMOS din partea ta spor la coletionat.
|
Quote:
|
Multumesc de aprecieri acum vreau sa mai achizitonez inca o macheta.As vrea o macheta cu 5 usi.Gen de familie pentru ca nu am nicio macheta de genul asta.:D.Dar macheta mai are de asteptat,din pacate.
|
6 Attachment(s)
Pai la asta ma gandeam si eu.Dar acuma am reconditionat Bmw-ul asta care avea rupte 2 roti.Acum merge ca nou va pun niste poze.Acuma lucruez la acel Izuzu Rosu.Ciuca as vopsi si machetele astea:ford focus alb,lancia rosie 2 usi dar sunt de la bburago si n-au suruburi ma intelegi?Si n-am cum sa le demontez ca nu le stric sistemul.
Hai lasam vorbele si va prezint inca doua machete 1.Bmw 745i scala 1/43 2.Ferrari 1952 500 F2 scala 1/35 PS:inca o data ma scuzati de calitatea pozelor sunt facute de un amarat de telefon de 2 megapixeli. @alex multumesc de aprecieri :D |
Am si eu BMW-ul de la Cararama-Hongwell, e foarte tare.
|
7 Attachment(s)
Dupa o luuuuuuuuuuuunga pauza revin cu cateva update-uri.Un prieten a zis:ce-i cu lambo-ul asta ma?Fa-i ceva ca-i plictisitor.:???:Asa ca mi-am luat inima in dinti,pensula intr-o mana si vopseaua in ailalta.Am inceput sa vopsesc buzele la rotile de la LP640 in alb.De efect schimbarea.Mai jos niste poze cu rotile si supercharge-ul de la Corvette.Supercharge-ul e alta poveste.:twisted:
Revin maine sau mai tarziu cu poza cu rotile montate.Si inca ceva aveti vreo idee ce sa-i fac la Corvette?Eu as vrea sa-l fac in gen RAT ROD,dar nu am nici o idee cum sa-i fac rugina pe caroserie. |
Foarte tare Ferrari am avut si eu...
Ultimile poze trebuiesc postate la tuning pe machete, bafta:!::!::!: |
3 Attachment(s)
pozele cu lambo
|
Hmm..nu arata rau rotile, dar parca ai cam depasit marginea jantei, sau s-a scurs vopseaua ca nu-mi dau seama din poze.Oricum, fain Ferrari-ul si cu privire la Corvette...nu cred ca ar merge rat road, fiindca este o masina moderna si nu stiu cat de bine ar da rat, asa.Ai putea sa ii dai un aspect SLICK...vezi tu sau..poti sa faci ca multi, sa ii pui niste jante mari cromate sa-l cobori si ti-a iesit o struto-camila.vezi tu ce ii faci!
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
pozele cu Corvette
|
Nu prea pricep ce cauta Vette-ul asta aici.Pune-l la tuning pe machete....sau ce ai de gand cu el?
|
Sper sa nu te calareasca nimeni....
Fooooooooarte mare motorul, parerea mea:!::!::!: |
Ai citit şi tu măcar un cuvānt din regulament ? Machetele astea au locul la secţiunea de Tuning pe machete nu la prezentări ;)
|
4 Attachment(s)
Quote:
Mai jos sunt niste poze cu Boxter la care i-am facut upgrade. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning