![]() |
Spaima soselelor
Care urmareste spaima soselelor
Ce parere aveti de ei? yo cel putin mor de ras |
ink nu am vazut emisiunea ...kare am auzit ka este o porcarie grasa...
lyvyu ... tuh zici ca e mishto ? ...pune shi tuh nishte episoade aici...dak ai tras cumva ... :wink: |
chiar
trebuia sa le trag |
am vazut si eu vreo 2 episoade si m-am tot gandit sa fie chiar asa de prosti sau se mai si fac? :ihearu:
ce garcea o putut sa le dea permis la aia?ala ofost mai prost ca ei! :weirdface ar trebui sa se inscrie si politistii cu care or dat aia examen ca sa fie tot tacamu :pistoles: apropo ii reluare azi de la 4 pe prima tv peace |
ciao darwin = spaima soselelor
o emisiune cu prosti pt prosti se mai si prefac..... :x |
Re:
Quote:
sunt prosti si vor sa se mai fak |
mie imi place cei mai tari is cei din Iasi fac cat toti concurenti si sa nu ne radem de ei ca 30% din cei care au carnet is ca ei :twisted:
|
ma am urmarit primul episod si am inteles ca ala care se descurca cel mai bine castiga o masina nu?
|
Ma se prefac nu se prefac dar eu unul cand mai apuc sa vad , rad calumea de ei.
Oricum e emisiune de divertisment :) . |
dute bai de aici ca nu exista soferi asa de prosti ca aia
nu ai cum sa nu stii sa faci garari. daca era intre 2 ML-uri tot la fel le spargea triplele and sh*t ? asta e caterinca :)) |
Re:
Quote:
|
Bai dar moldovenii aia 2? Aia de se bateau la greu in masina... sunt mortali. Si fratii aia ma distraza. \"Co-pilotul\" cel putin e mortal.:))
|
Re:
Quote:
si p mine la nebunie si mai sunt aia doi .. cu tipu` ala de 21 de ani ... :) care l`a dat jos din amshian pielea mea .. :) |
mie mia placut faza aia knd a arunvat harta pe geam
adik tot mia placut ce a fost cu ciprian ala O FOST COMDIE RAU |
Apropo dar cand este emisiunea ? In ce zi ? La ce ora ?
Eu am prins de 2-3 ori dar asa la nimereala ca schimbam programele sa vad ce e pe la TV. |
Re:
Quote:
|
da` nu au un site oficial al emisiunii sau e pe primatv.ro ???
|
baaaaa rasu lumii ce e acolo---- cel mai mult rad de moldovenii aia 2 --- ce tare a fost proba cu ligheanul de apa \" ba mai udat in piiiiiiiiiiip la piiiiiiippp \" \" taci in piiiiiiiiiiiiiiiip matii poate iti piiiiiiiiiiiiiiiiip un pumn in gura\" ! is de coma moldovenii !
sau un tanar spune \" deci eu am dat comenzile klumea dar nu le-a primit masina\" :D :D :D :D :D :D ! ce-a mai tare e femeia aia careia vitezele ii schimba sotul si tot ala mai trage si de volan ! sa nu mai vorbim de aia chioara cara nu vede la 5m in fata masinii ! :D :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning