Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   E92 vs alte masini din clasa (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/13285-e92-vs-masini-clasa.html)

SEBASTIAN 19-02-06 00:04

E92 vs alte masini din clasa

Am vrut sa scriu o marca dar era prea mare onoarea pt asa o masina sa o comparam cu e92.

SEBASTIAN 19-02-06 00:38

astept date si poze...

GabiByte 19-02-06 00:44

da s-au lansat poze oficiale cu ea?...din cate stiu eu numai spy photos au mai aparut pe net.

SEBASTIAN 19-02-06 00:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GabiByte\"
da s-au lansat poze oficiale cu ea?...din cate stiu eu numai spy photos au mai aparut pe net.

50%

GabiByte 19-02-06 00:46

1 Attachment(s)
Aici e una

SEBASTIAN 19-02-06 00:53

4 Attachment(s)
poze diverse modele si motorizari...

GabiByte 19-02-06 00:56

a2a si a4a nu mi se par credibile.
Prima da! :)

SEBASTIAN 19-02-06 07:50

Re:

Quote:

Sunt p[oze spion si sunt decupate sa nu se vada locul.
Este varianta M. Motor V8 418cp.

Alex_55 19-02-06 13:32

1 Attachment(s)
dar din pacate nu o sa arate asa :cry:

Alex_55 19-02-06 13:33

Sebastian mi se pare mie sau cam ai devenit \"fan\" bmw ? stiu ca ai unul dar.... parca erai cu alte alea tu :)

orlando 19-02-06 15:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alex_55\"
Sebastian mi se pare mie sau cam ai devenit \"fan\" bmw ? stiu ca ai unul dar.... parca erai cu alte alea tu :)

doar unu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
in orice caz sportivitatea diviziei de la BMW este foarte cunoscuta pe plan mondial si nu putem inchide ochi la o asemenea capodopera de masina...si la un asemenea motor :wink:

SEBASTIAN 20-02-06 00:12

Re:

Quote:

Consider BMW cea mai atractiva masina de strada.
Iubesc BMW si-mi place, am fost la muzeul lor cu cgru in fabrica si atelierele de cercetare, o parte.
Da sunt un fan adevarat BMW, Subaru e o masina de conjunctura care-si face treaba f bine.
BMW sotia si Subaru amanta!

MARIO_BMW 20-02-06 02:03

I couldn't say it better myself! bravo SEBASTIAN BRAVO !!!

sandumrs 20-02-06 22:16

Felicit toti fanii BMW, se pare ca suntem multi si avem si de ce.

Astept cu nerabdare sa vad E92-ul si sper sa fie in primul rand un BMW adevarat.

Cat despre viitorul M3, la asta chiar nu mai am rabdare.

Morro 21-02-06 13:49

Re:

Quote:

ai dreptate ... si mie mi se par absolut incredibile pozele 2 si 4 :shock: :lol: :lol:

SEBASTIAN 21-02-06 16:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Morro\"
Quote:

ai dreptate ... si mie mi se par absolut incredibile pozele 2 si 4 :shock: :lol: :lol:

Sunt ale ului e92 M tehnic si sunt decupate .
Asa va arata nul m3. cu v8 si cca 420cp.

SEBASTIAN 21-02-06 16:26

1 Attachment(s)
m3 detalii.

The new M3 will definitely use the new V8 4.0 litre unit based on the new M5 V10. It will develop 406 Bhp & cost around £45,000 at today's prices. BMW are also planning a four-door saloon version & Touring model. The newly developed V8 with 48 valves will have an alloy block, each bank of four cylinders will be at a 90 degree angle, electronically actuated throttle valves for each cylinder, third-generation double-Vanos variable valve timing & the latest MS S65 engine management system. With 309ib ft of torque an increase of 40 Ib ft on today's M3, with light-weight aluminum pistions the new engine is said to retain the M3's character, it should be cable of revving to 8250 Rpm. Placed further back in the engine bay as the V8 is shorter than the straight six cylinder engine, giving the car a better centre of gravity & balance for better handling. Standard six-speed manual or seven-speed SMG with drivelogic function & launch control. Also planned is a light-weight version CSL complete with carbon-fibre panels & even more power. Sales are predicted to start mid-2007.

SEBASTIAN 21-02-06 16:30

1 Attachment(s)
m3

SEBASTIAN 21-02-06 16:34

1 Attachment(s)
m m m

GabiByte 21-02-06 19:09

nush de ce mi se pare ca toate 3 pozele sunt diferite...
oricum eu zic ca va arata foarte bine.
E90 arata foarte bine, deci M3u nu poate arata mai rau.

Morro 22-02-06 10:49

chiar sunt diferite pentru ca inca nu se stie forma finala a M-ului, sunt doar speculatii, care probabil sunt destul de aproape de adevar

oricum e clar ca va fi :shock:

sandumrs 22-02-06 11:24

Eu abia astept sedanul M3.

Nu inteleg, si nu am inteles de ce nu au facut M3E46 sedan.

GabiByte 22-02-06 18:09

stai linistit ca va veni in 3 forme:
coupe, sedan, coupe cabrio.

Motivul pentru care nu i-au tras 4 usi este probabil ca vreau sa concureze in categoria coupe sport. De asemenea mai e si handlingul care se zice ca e aproape perfect. Greutate in plus l-ar cam strica.
Uite ca Audi au incercat cu S4 sa se bage pe categoria M3ului tragandu-i unui A4 un V8 de 4.2. Ei au mers pe varianta 4 usi. Din cate am inteles handlingul nu e la fel de bun ca si la M3, desigur partial datorita greutatii in plus.
Cam in cel mult 15 minute va sari SFW pe mine spunandu-mi ca gresesc. :lol:

MARIO_BMW 22-02-06 23:27

cum adica de ce au scos m3 e46 te referi probabil ca nu e diferenta prea mare intre m3 e36 si el....la putere da...321( respectiv 286) fata de 343 HP....ma rog privind din aspectul acesta da.... cam ai dreptate cu intrebarea ta...dar pe langa asta este totusi foarte schimbat la exterior dupa cum vezi de fapt la tot :) este cu totul alta masina sunt multe schimbari eu zic ca este o masina ff reusita si dabia astept noul m3!

SFW 22-02-06 23:53

Re:

Quote:

Uite ca Audi au incercat cu S4 sa se bage pe categoria M3ului tragandu-i unui A4 un V8 de 4.2. Ei au mers pe varianta 4 usi. Din cate am inteles handlingul nu e la fel de bun ca si la M3, desigur partial datorita greutatii in plus.
Cam in cel mult 15 minute va sari SFW pe mine spunandu-mi ca gresesc. :lol:

1. E din cauza ca motorul e mai in fata ... si ca e greu de bot ....

2. Nu te mai baga in seama cu mine gabybite, ti-am mai zis o data ca nu ne tragem de sireturi copile ... eu ti-am vorbit direct doar cand am raspuns la un post de a tau ... nu ma apuc sa spun in vreun topic privind un model audi: \"probabil acum o sa se bage in seama muciosul de gabybite care nici macar nu a condus in viata lui o masina\". Ti-am mai zis raspunde cu respect, daca tu ai o parere nu trebuie sa o exprimi ca un copil batut in cap.
Daca as fi in cluj te-as lua de urechi de nu ai sti ce e cu tine

Sa nu mai vad id-ul meu scris in vreun post de-al tau decat daca raspunzi civilizat la ceva ce am zis eu ...

SFW 22-02-06 23:55

Si vezi ca eu am si alta treaba inafara de a sta toata ziua pe forum si pe net si sa joc jocuri ca tine copile.
Ce te-as scutura eu putin ca sa te trezesti la realitate ... ce face internetul din toti soarecii.

sandumrs 23-02-06 00:07

S4 e indeajuns de performant chiar daca are puntea fata incarcata cu un motor asa mare.

RS4 e altceva, e vorba de total alte materiale si alta greutate.

Sa vedem ce va si cu M3E90.

SEBASTIAN 23-02-06 06:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sandumrs\"
S4 e indeajuns de performant chiar daca are puntea fata incarcata cu un motor asa mare.

RS4 e altceva, e vorba de total alte materiale si alta greutate.

Sa vedem ce va si cu M3E90.

Sigur ca un S4 si un RS4 sunt diferite S4 este ceva ce E92 va depasi cu 335i si Rs4 cu M e92 care va fi M3 sau M4.

Alex_55 23-02-06 12:46

M3 va fi si cu 335i chiar nu stiu ce sa zic, mie unu ma cam lasat rece pt ca. parca nu mai este BMW :cry:

SEBASTIAN 23-02-06 13:46

Re:

Quote:

M3 va fi si cu 335i chiar nu stiu ce sa zic, mie unu ma cam lasat rece pt ca. parca nu mai este BMW :cry:

:lol: e mai bmw ca niciodata
nu inteleg ce intrebi, reformuleaza te rog

GabiByte 23-02-06 14:12

bah SFW du-te si pupati in fund audiu cat vrei si nu te mai da mare ca tu le stii pe toate si ca io nu stiu nimic.
Daca ei nu is instare sa faca o masina calumea nu tre sa zici ca io zic prostii.
Imi pare rau da eu nu recurg la violenta ca sa imi rezolv problemele.
Fiecare cu ce poate no...ce sa zic.

Alex_55:
Din cate stiu eu modelele 335i si M3 E92 sunt diferite si nu vad ce au in comun in afara ca sunt amandoua bestii. 335i va avea motorul de 3.0l bi-turbo care dezvolta 302cp, deci intre M3 si 330i.

SFW 23-02-06 14:34

Re:

Quote:

bah SFW du-te si pupati in fund audiu cat vrei si nu te mai da mare ca tu le stii pe toate si ca io nu stiu nimic.
Daca ei nu is instare sa faca o masina calumea nu tre sa zici ca io zic prostii.

mai capalau ... voi pupati bmw in fund ... nu eu audi ... eu doar am luat apararea cand te-ai luat tu degeaba, si daca vezi in postul de mai sus am zis ca nu e la fel de manevrabil s4 ca m3-ul ... si pe alte topicuri am recunoscut ca m3 e mai tare ca s4 si csl ca rs4 (din pct meu de vedere ... ca nu-s expert ca tine :lol: ). Pt mine nu e audi cea mai tare masina de pe pamant ... pt unii e bmw (are priza mare\"religia bmw\") ... si vad ca tu pupi in cur pe unii si pe altii de pe forum ca sa intrii in clubul bmw.

Eu respect opinia fiecaruia ... si sa-mi gasesti mie un post in care am scris eu ca vreo masina e de rahat ... sau ca cei ce conduc o anumita masina sunt prosti.

Singurul lucru care ma irita la bmw ... nu e masina ... ci unii posesori mai colorati ... in rest ... mai nimik.

GabiByte 23-02-06 14:50

stai linistit ca nu vreau sa intru in nici un club bmw, si si daca ar fi un club bmw nu as putea intra pentru ca eu personal NU conduc un bmw.
Aici recunosc ca BMWurile deja au tot mai multi posesori de astia si interesant e ca mai multi in bmw am vazut decat in mercedes, ca de obicei mercedesu era masina lor...
in fine on-topic, interesant va fii dupa ce apare e92 sa vad care va fi mai bun dintre el si RS4.

Alex_55 23-02-06 14:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

se duce traditia BMW asta vroiam sa spun dar nu imi gaseam cuvintele... stiu ca primi care au pus turbo pe o masina pe benzina a fost BMW dar dupa atatia ani in care au fost NR1 cu motoarele aspirate acum sar si iei in curtea celor cu TURBO pe benzina (audi pe care eu NU II SUPORT.)
asta e problema mea se duce traditia BMW de motoare aspirate

SFW 23-02-06 15:05

Re:

Quote:

stai linistit ca nu vreau sa intru in nici un club bmw, si si daca ar fi un club bmw nu as putea intra pentru ca eu personal NU conduc un bmw.
Aici recunosc ca BMWurile deja au tot mai multi posesori de astia si interesant e ca mai multi in bmw am vazut decat in mercedes, ca de obicei mercedesu era masina lor...
in fine on-topic, interesant va fii dupa ce apare e92 sa vad care va fi mai bun dintre el si RS4.

asta asa e ... pana nu apare, sunt doar supozitii

GabiByte 23-02-06 15:06

cred ca facut motorul acesta vazand potentialul motorului de pe 535d. E doar o incercare, gama nu se va schimba. Stiu ce zici cu aspiratele. Vor ramane in continuare modelele benzina aspirate, la fel si M-urile.

SEBASTIAN 23-02-06 19:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Quote:

mai capalau ... voi pupati bmw in fund ... nu eu audi ... eu doar am luat apararea cand te-ai luat tu degeaba, si daca vezi in postul de mai sus am zis ca nu e la fel de manevrabil s4 ca m3-ul ... si pe alte topicuri am recunoscut ca m3 e mai tare ca s4 si csl ca rs4 (din pct meu de vedere ... ca nu-s expert ca tine :lol: ). Pt mine nu e audi cea mai tare masina de pe pamant ... pt unii e bmw (are priza mare\"religia bmw\") ... si vad ca tu pupi in cur pe unii si pe altii de pe forum ca sa intrii in clubul bmw.

Eu respect opinia fiecaruia ... si sa-mi gasesti mie un post in care am scris eu ca vreo masina e de rahat ... sau ca cei ce conduc o anumita masina sunt prosti.

Singurul lucru care ma irita la bmw ... nu e masina ... ci unii posesori mai colorati ... in rest ... mai nimik.

Ar fi bine sa definesti voi.

SEBASTIAN 23-02-06 20:26

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

se duce traditia BMW asta vroiam sa spun dar nu imi gaseam cuvintele... stiu ca primi care au pus turbo pe o masina pe benzina a fost BMW dar dupa atatia ani in care au fost NR1 cu motoarele aspirate acum sar si iei in curtea celor cu TURBO pe benzina (audi pe care eu NU II SUPORT.)
asta e problema mea se duce traditia BMW de motoare aspirate

Nu deloc, dar turbo paradoxal e mai ieftin decat sa scoti o aspirata tun.
Pregatesc niste aspirate fantastice, varful va fi aspirat si vor cu turbo din motoare celebre sa stoarca mai mult tuneri sar de 1000cp la 3-3,2 litri, fabrica beneficiaza de experienta tunerilor...

Sti ce va fi M1?

GabiByte 23-02-06 21:14

Va aparea M1???
N-am auzit sa continue modelu din 80'...credeam ca l-au lasat balta...

SEBASTIAN 23-02-06 21:16

Re:

Quote:

Va aparea M1???
N-am auzit sa continue modelu din 80'...credeam ca l-au lasat balta...

Seria 1 M, e altceva dar lucreaza si al un fel de vechiul m1

All times are GMT +2. The time now is 23:01.

- Copyright 2026 4Tuning