![]() |
Crazy Team Racers Brasov
4 Attachment(s)
Inca astept cateva informatii dupa care revin cu ceea ce am de spus.
Numai bine. |
Re: Propunere deschidere filiala Crazy Team Racers Brasov
ffffffff bine sunt de acord cu tine si eu vreau sa fiu membru si mai pot aduce si eu multi membriii te salut
|
scuzati-ma ca va fac sa asteptati dar am niste probleme la munca si inca nu am strans toate informatiile de care am nevoie....pana diseara promit ca dau toate detaliile.
George pune te rog poze cu masina ta si a celor care ai putea sa ii aduci. O zi buna tuturor si asfalt uscat. |
Topic Crazy Team Racers
Aici o sa gasiti cam tot ce trebuie sa stiti+membri , filiala ,poze cu masinile membrilor , cupe , ppremii.(fiind presedintele stiu doar de filiala Onesti ca sunt 28 de membri, la Baia Mare sunt mai multi , iar la Bucuresti in jur de 8) Clubul auto sportiv Crazy Team Racers cu sediul la Baia Mare este un club legal cu drept de organizare, avand filiale la Bucuresti si la Onesti. Fiecare filiala poate intocmi actele de filiala legala si acte de organizare cu doar 200 de lei(de acte se ocupa presedintele de la Baia Mare), o copie dupa un act de vanzare-cumparare pentru sediu si o copie de buletin a proprietarului. Daca aveti intrebari va raspund cu cea mai mare placere. Doritorii de a infiinta o filiala la Brasov ii astept sa posteze si sa spuna cate ceva despre ei si masinile lor , atasand si poze. eu o sa va ajut sa va organizati fiindca din septembrie voi fi in Brasov la facultate. O seara placuta si asfalt uscat. |
Este inregistrat clubul ca si acs?
|
Quote:
|
pare interesant .. am un nissan 200sx
|
mare om mare caracter acest domn andrey traiasca andrey:D cel mai de baza om
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Rog pe cei care vor sa se inscrie sa puna poze cu masina lor. |
George_RHD si reshizzo_s13 asteptun pm cu numaru' vostru de telefon ...sau doar datimi un beep sau sms pe 0749983761......
|
sal erai cumva cu opel manta de BC
|
salut,
vorbim peste 10zile cand ma intorc din concediu bafta |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/6...ml#post2464446 |
Quote:
Quote:
|
salutare,
da mam intors de mult tiam trimis un pm cine se va ocupa de clubul in brasov? |
Crazy Team Racers - Filiala Brasov
Se pare ca am discutat destul(ce e mult strica), nu pot sa nu zic , sa nu dau verdictul final :
CRAZY TEAM RACERS Brasov e DESCHIS pentru inscrieri : adica o noua Filiala Crazy Team Racers s-a deschis la Brasov.Deocamdata doar 2 membri , dar cei dornici sa posteze aici.Fara taxe de inscriere,fara taxe lunare ,anuale,doar daca vreti acte de filiala legala si de organizare care costa 200 de lei per filiala.Cei ce vor sa afle ceva sa posteze aici,vor raspunde George_RHD - Presedinte filiala Brasov , Reshizzo - Vicepresedinte filiala Brasov , eu Andrey_FL - presedinte filiala Onesti sau Barracuda - Fondatorul clubului Crazy Team Racers , presedintele de la Baia Mare. Topicul membrilor CTR din toata tara |
Re: Crazy Team Racers Brasov
mi-a zis o pasarica ca e o greseala in legatura cu george rhd
|
ma lamureste si pe mine cineva?eu in primu post am zis ca vreau sa fiu MEMBRU asa ca vreau sa fiu lamurit....
|
Quote:
ps:imi place masinuca ta :d fff tare spor la munca in continuare |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut as vrea sa ma inscriu si eu in clubu vostru sunt din brasov pasiune masini :)) am si eu un vw bora o sa pun si o poza si astept sa ma contactati daca ma prmiti .
|
salut, eu mai team vazut prin brasov .. frumoasa masinuta .. deocamndata e sa ne strangem intre noi un pic care sunt si chiar interesanti sa conduca acel club
|
eu am cativa prieteni pasionati de masini si bineinteles care au masini
|
1 Attachment(s)
salutare as dori sa intru si eu in club, dar stikere sunt?:D
Masinutza mea Golf 4 1.9 TDI 90 cp:-) |
esti bine venit ,defapt oricine este bine venit daca are intenti bune :))
|
Quote:
|
pana la urma cine reprezinta brasov-ul???sediu unde este???, stikere ??? adunari ceva?:D:-)
|
Quote:
pt oricine .. id-ul meu de mess: reshizzo83 te astept bogdan sediu, stikere etc. trebuie sa vb cu andrey! iar o intalnire ar fi cazul .. deocamndata suntem 4-5 care sunt interesati de club ar fi si interesant sa stim cine doreste sa fie doar membru sau sa fie si conducator de club!? |
in moment suntem:
1. George RHD (dacia) 2. reshizzo_s13 (nissan 200SX) 3. cmasaiu (VW bora) 4. bogdan1991s (golf 4) 5. Perfekt Auto (peugeot 406 coupe) |
1. George RHD (dacia)
2. reshizzo_s13 (nissan 200SX) 3. cmasaiu (VW bora) 4. bogdan1991s (golf 4) 5. Perfekt Auto (peugeot 406 coupe) 6. Slazenger.Razvan (Golf 3 1.8 90 Cp) |
406-le nu e coupe :) e sedan
|
te stiu adik ti-am vazut masina prin oras:twisted:
|
ce ziceti in seara asta de o adunare?:D asa pe la 8-9 :-)
|
hai sa stabilim cu toti o adunare cat de curand se poate!!!
|
In seara asta adunare Crazy Team Racers Brasov in parcare la real in spate la ora 8:-)
|
eu fac parte din alt club va doresc numai bine si drumuri bune acu cateva zile am intrat in club
|
george da-mi pls un pm cu numele clubului in care esti acum pls;)
andrey- iti propun sa faci un site cu galerie foto, video si un forum pentru prezentarea tuturor masinilor din club, detalii tehnice, chat si noutati;) pentru club unde si iti garantez ca o sa ai mai multi membri (www.crazyteamracers.com), alta idee ai putea face un stiker mic doar cu numele sitului;) si sa se puna pe masina undeva la vedere lumea cand il vede de curiozitate o sa il aceseze si daca site-ul e frumos facut si daca le place ca este activitate si nu este dusmanie in club o sa se inscrie sigur ;) daca lumea nu are nimic impotriva ma ofer pentru postu de vicepresedinte, ca presedinte nu ma bag ca e mai mult de munca si sunt a 12-a bacul si altele dar ca vicepresedinte daca sunt acceptat nu refuz stiu ce e de facut si fratemiu e vicepresedinte intr-un club de atv-uri singuru din brasov si daca e vre-o problema ma ajuta si el;) andrey astept raspunsul tau:dance: P.S pana la urma tot 5 am ramas:-) 1. reshizzo_s13 (nissan 200SX) 2. bogdan1991s (golf 4) 3. cmasaiu (VW bora) 4. Perfekt Auto (peugeot 406 coupe) 5. Slazenger.Razvan (Golf 3 1.8 90 Cp) 6. ......... |
george da-mi pls un pm cu numele clubului in care esti acum pls;)
va propun sa facem un site cu galerie foto, video si un forum pentru prezentarea tuturor masinilor din club, detalii tehnice, chat si noutati;) pentru club unde si iti garantez ca o sa ai mai multi membri (www.crazyteamracers.com), alta idee ai putea face un stiker mic doar cu numele sitului;) si sa se puna pe masina undeva la vedere lumea cand il vede de curiozitate o sa il aceseze si daca site-ul e frumos facut si daca le place ca este activitate si nu este dusmanie in club o sa se inscrie sigur ;) daca lumea nu are nimic impotriva ma ofer pentru postu de vicepresedinte, ca presedinte nu ma bag ca e mai mult de munca si sunt a 12-a bacul si altele dar ca vicepresedinte daca sunt acceptat nu refuz stiu ce e de facut si fratemiu e vicepresedinte intr-un club de atv-uri singuru din brasov si daca e vre-o problema ma ajuta si el;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning