![]() |
Am nevoie de ajutorul vostru
M-am inscris la promotia KLAR proaspat vopsit.In cadrul concursului se acorda 2 premii,eu participand la sectiunea nevopsit,adica in cazul in care castig premiul ei imi asigura o vopsire integrala a masinii.
Va rog mult de tot dati un click http://www.klar.ro/proaspat_vopsit pe ultima steluta cea corespunzatoare notei 10 pentru Fordul Sierra alb.Doar impreuna cu voi pot castiga.Fara sa fiu rautacios puteti de asemenea acorda note si celorlalti adica sa dati click pe o singura steluta la contracandidatii mei(astfel cresc considerabil sansele).:twisted: Va multumesc anticipat |
Re: Am nevoie de ajutorul vostru
am dat 10 +
|
Multumesc,poti si maine sa dai un click ca e valabil odata pe zi.:D
|
aaa ok.... stai sa salvez link
dupa cate am vazut cele mai multe voturi are ala cu alfa rome aia rosi ultima de pe pagina |
Deci nu trebuie multe voturi,nota sa fie cat mai mare.Dati cu 10 stelute va rog,pana acum am nota destul de buna.
|
dar nu conteaza nr voturilor??? trebuie sa ai nota cat mai mare?
|
vot si de la mine, succes!8)
|
si de la me uun MARE 10!:D..si ce frumoasa e siera ta:X..cand vii cu ea prin botosani:-? :)
|
Nu stiu de ce , dar dupa cateva cilcuri in dreptul tau sunt 10 stelutze , in timp ce in dreptul celorlalti doar una :( . :"> bafta !
|
votat bafta
|
inca un 10+ pt. siera
|
Am dat si eu un vot ieri si ma pregatesc sa dau si acum.;) Bafta!!
|
Va multumesc baieti:D
|
Inca un vot si pe astazi domnilor va rog
Se apropie finalul votarii Si link-ul: http://www.klar.ro/proaspat_vopsit?page=9 |
1 Attachment(s)
10. Bafta la concurs!
|
http://www.klar.ro/proaspat_vopsit
Va multumesc tuturor :D Pe data de 24.08.2009 trebuie sa fiu prezent cu masina la Bucuresti pentru operatiunea de vopsire.:twisted: |
Felicitari si asteptam sa o vedem in "haine noi";) Sper ca nu vei uita pozele cand va fi gata.
|
Voi pune poze dupa operatiunea de vopsire.
|
Ohh da :D
|
Bravo bravo bravo !
|
tre sa dai o bere la cate voturi am bagat.o pusei la favorites si in fiecare zi bagam si cate un vot.
|
bravo! bravo! bravo! HOT asteptam noile haine de la armani :))
|
Va multumesc tuturor care m-ati votat.Voi face poze cu masina dupa vopsire dar ve-ti avea posibilitatea si sa o vedeti live intr-o duminica la Botosani.Intre timp masina primeste alt motor de generatie mai noua si mai puternic,alt diferential(de fuga)alta cutie,filtru sport KN(posibil si o evacuare mai goala sa expire mai usor motorul)etc,etc....
|
abia asteptam , sa vedem forduletu :D
|
Ce dea cadouri primeste masina :P
|
eu vreau si o plimbare dupa ce ii montezi toate jucariile :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning