![]() |
[EXT] BMW 325 Coupe
10 Attachment(s)
bmw 325 coupe 1993
Jante Toora 17/8 Gume Goodyear Eagle F1 225/45/17 ZR spoilere seidl,coif rieger culoare: albastru perla (mov) stopuri led fumurii faruri chrom cu angel eyes oglinzi m tehnik bandouri astupate chip jim comforti evacuare borla -suspensie sport boge turbo volan simoni racing dvd clarion muzica jbl bara stabilizatoare FK filtru simotta etc..... |
frumos ... te face sa iti placa e36 ... chiar daca e unpic mai vechi ca generatie.
ps: ce s-a intamplat cu folia de pe geamuri? adica din ce cauza ai dat-o jos ... :) |
Arata super masina ta!!!! :)
De multe ori am mai vazut-o la semnatura si la avatar si ma uitam la ea...acum ma uit mai bine :lol: :) . Este....cum sa zic eu...frumoasa intr-adevar! Un eleron parca lipseste,dar nimic mare...ceva gen M3... :? |
Re:
Quote:
Frumoasa masina, chir un eleron de m3, ala micutz lipesete parca |
Re:
Quote:
|
arata misto masina.
Dar eu zic ca mai bine iti lasai stopurile originale. Eu zic ca ar arata mai bine. |
cati cai are ? 192 ?
|
super masina frumoasa si iar frumoasa nu mai am cuvinte sa o conduci sanatos !!!!!! :roll: :yikes: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
|
Votat extraordinară! :shock: De departe cea mai frumoasă pisică din Romānia!
|
super tare frate chiar imi place si culoarea si stopurile sunt tari ce sa mai e super :wink:
|
e f.frumoasa....
imi plac in mod deosebit jantele si volanu :D dar...pacat ca o vinzi :cry: ...inseamna ka urmeaza un proiect...shi mai mare :D ... :wink: bafta in continuare ;) |
ff frumoasa...ai avut numai Bmw-uri frumoase :wink: ..
ai gusturi bune... |
super mashina !
|
E o masina reusita.
Dar dupa parerea mea cea mai frumoasa pisica este cea alb-perlat de la noi. I am uitat numarul. |
este extraordinara :wink: e printre acele pisici din romania reusite :mrgreen:
|
Este extraordinara...nu poti sa zici ca e ceva care nu vine bine pe acest bmw..felicitari pt. ceea ce ai realizat , ai dat dovada de mult bun gust :wink:
P.S nu o vinde (oricui) :roll: |
asa arata acum masina ? :shock:
super! a trecut prin multe procese...pana a ajuns aici spoiler spate,eleron,jante si stopuri schimbate? :? |
n-ai folie pe ea ? : / aiurea :) in rest prea tare..
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
pacat k o maritzi e beton
|
Pai de ce o dai?Dupa ce ai adus-o aici?Vrei sa iti iei ceva mai puternic?
|
unde am adus-o? :?
|
Adk, ai adus-o sa arate asa de bine cum arata.
|
pai vreau alta....ca o am de 2 ani deja
|
Stiu k ai masina de mult timp.Am urmarit topicurile in care aratai ce faceai la ea.Dar tocmai dasta zic.Dupa ce ai ajuns cu ea unde vrei, o vinzi?Oricum bafta la vanzare si sa o ia cineva care sa aiba grija de ea sa nu o faca bucati din prima saptamana.
Zi-mi si mie te rog ce marca e DVDul de la tine din masina.Multumesc |
Re:
Quote:
una dintre cele mai frumoase pisici de pe la noi....ar mai fi ex-NIZ-u,DSD-u,CTL-u....nu mai imi vin akum in minte dar nu prea mai sunt....pacat k o vinzi....(ps:cele mai frumoase stopuri pt e36 pe care le-am vazut....astea si cele de m3 3 36...rosu si alb) |
mersi mersi:)
p.s. dvd e clarion |
am votat \"frumoasa intradevar\" ,pt ca nu mai ai eleronul,cand era eleronul avea aerul de masina salbatica ,care oricum ti se potrivea :wink: 8)
|
adica io-s salbatic? :lol: adevaru e ca imi place in padure..... :D :D
|
moama...ar99bmw .. daca nu postezi poza de la semnatura ne suparam :D:D ..e bestiala :D
|
asta vroiam si eu sa zic dar mi-a luat-o blowwind inainte. :D
VREM POZA AIA DE LA SEMNATURA SI ALTELE PE ZAPADA DACA AI.. am obs. ca ai un fotograf f. bun , numai poze smek .... :D |
Re:
Quote:
si sa nu-mi spui ca la muieri nu le-a placut mai mult cand avea eleronu' :pelvic_th :crazy: |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
mult prea tare ....felicitari ...arata bestial
|
ms pt. poza e superrrrr :shock:
|
Re:
Quote:
prea tare....ma jur k arata k dintr-un film artistic..... nu vedem si noi ce este prin pe pelicula? :roll: :D |
e din ceva videoclip.....tre sa apara zilele astea
|
Ce videoclip???
|
Re:
Quote:
Videoclipu cui ? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning