![]() |
Intalniri 4tuning - Craiova
Ce ziceti ne intalnim si noi intr-o zi toti cei de pe forum ?...cei din Craiova normal ! :lol: dar nu la universitate sau unde se strang astia de obicei ....undeva la un suc ...don`t know ! :?:
|
:) o idee buna.. i'm in! :D pai sa lasam sa vedem ce zic ceilaltzi apoi hotaram o zi!.. :P
|
Al3xius: ma primesti \"mane\" si pe mine?:) Pot sa vin si eu?:)
Normal ca-i buna ideea si o s-o si punem in aplicare. E bine ca (inca) nu suntem multi si ne hotaram (sper) repede :wink: Scoateti o terasa calumea ca mie nu-mi vine nici1 :) |
Gabi : pai ce ma tre sa te primesc eu ....e facuta pt. toti intalnirea...toti care vor sa vina !
O terasa...nush ce ziceti de aia de s-a deschis acum pe coltz la Universitate ? :?: |
hmmm... :D pai sunt multe coltzuri ;) :lol: :lol: :lol: :lol: 8) pe care-l alegem?.. pe cel din dreapta sau din stanga?.. hahahahah.. k, zacetzi ora si ziua.. si ne vedem! :)
ce zicetzi de maine seara?.. ora 18-19 .. :D ca de poimaine bag grupa mare sa-mi scot ceva bani :D doar e sezonu nu? hahahah :lol: :lol: |
Bossu': maine seara la 18:00-19:00 e bine. Ce ziceti de Sofia/Insomnia?:)
|
eu zic sa o lasam pentru weekend pt. ca atunci suntem cei mai multi liberi :P
Boss : nu terasa universitatii k e nasol...cealalta ! :twisted: :P |
si...ar fi bine sa nu venim doar noi 3 ! ca sunt mai multi din craiova !
|
da ma frate... dar nu suntem foarte multzi pe acest forum.. maxim 7.. cel putzin din cate am vazut.. ;) mai sunt baietzi din partea cealalta.. cu domnu COIOT cred ca o rezolv eu.. (adik il anuntz!! :D ) sta mereu pe HUB.. :D
Cand va hotaratzi sa-mi zicetzi si mie.. ;) |
stabilitzi o intalnire si anutzatzi-ma ... eu una as prefera in alta parte sa pot sa vin cu haita.... oricum pana vineri nu pot ca plec pana la timisoara... apropo ce zicetzi de terasa din rovine la yasmine?
|
:)) cam departe.. cel mai bine este in centru! :D este aproape pentru totzi.. ma da din cate vaz majoritatea masinutzelor modificate sunt prin ROVINE.. :P am I right?..
|
cecilia: la Yasmina, sa fii si tu aproape de casa? :) Da' ce-are daca lasi \"haita\" acasa o ora?
|
Si eu sunt din Rovine :)
|
pai fiindca domnul carlo vine vineri operat.... si nu pot sa ii las singuri nici macar 1 min, dar vad ca e mishto shi aia din centru. ca o vazui azi
|
Alex NOS: pe unde anume?
cecilia: aseara erau amandoi ursii pe balcon. Cand il operezi pe Carlo si de ce? |
e misto aia din centru pe colt :twisted: ...pe coltu dinspre patria :P sa nu fie confuzii ! ...nush haideti sa stabilim...spuneti voi fiecare cand puteti si vedem cum facem sa fie bine pt. toti !
Alex NOS si tu esti vecin cu noi ? :lol: |
Am cautat in lista userilor dupa locatie si... iata ce-am gasit:
1. TranceGirl Craiova 2. BoSsuL3TZ Craiova 3. DJ10BOD Craiova 4. Kitana Craiova 5. mikey Craiova 6. DoDo Craiova 7. ECO83 Craiova 8. Johan Craiova 9. bobby Craiova 10. Toto Craiova 11. ciubi18 craiova 12. alinush Craiova 13. nitabagabontu craiova 14. g-spott Craiova 15. cecilia Craiova 16. AutoTuning Craiova 17. Gabi Craiova 18. aresss craiova 19. DJ-85-VTR craiova 20. gtg craiova 21. Alex NOS Craiova 22. juve_doom Craiova 23. COIOTU` JR. CRAIOVA 24. petrol Craiova 25. Al3xius Craiova - Rovine Ce-ar fi sa ne intalnim toti? :lol: |
:shock: :shock: :shock: :shock: 25?? hahhahaha misto.. hai cand ne intalnim?.. sa fie pe la ora 20 .. ca atunci termin si eu cu job-ul.. :P
|
Eu dupa bac cred ca pot sa ies... sa beau ca porcu' (daca-l iau). Daca-l iau, imbat vreo 2,4,10,20 de oameni :twisted:
:peace: |
Gabi este minciuna bacu.. baga la vraja .. si vorbeste mult.. numai asa potzi sa-i fraieresti :D cum am facut eu cu ENGLEZA :D hahahahah
|
Boss: nu mi-e frica... rau. M-am gandit eu bine si mi-am facut calcule si: la Romana (scris), Matematica si SMT (profil) sau iau cate 5 puncte, la Romana (oral) si Franceza (ca, din pacate, in liceu n-am facut engleza) sa iau cate 6 puncte, iar la Sport, sa iau 9. 5x3=15; 6x2=12 si 9. 15+12+9=36:6=6 (SASE), exact cat imi tre' mie.
Oricum, am putin morcovel in fund la Romana (scris) si SMT, ca nu prea stiu nimic. Ma gandesc ca la oral mai bantui eu, ma descurc, da', frate, la scris, o sug daca nu scot 5-u' :roll: PS: de ce-mi copiezi ideea avatarului?! Copyriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiight! Scoate banii :P |
looooooozl.. pai nu este permanent.. :D am pus-o doar pentru ceva vreme pana-mi gasesc o alta care-mi place.. :) ma gandi eu sa-tzi cer voie.. hahahahhaha .. dar suntem si noi vecini in acest oras :D :D :D :D :D
Ma frate, si eu am avut probleme la romana scris.. :P am laut exact 5,12 :D :D :D :D acu sa jti ca daca vrei sa iei note maricele tre sa te pricepi sa mintzi.. si sa aberezi ;) |
Te iert de data asta :P
Nu vreau note mari, ci doar 6, ca sa iau bacu'. Din calculu' (complicat :lol:) pe care l-am facut mai sus, nu reiese asta?! 6! ATAT! :twisted: PS: wish me luck :roll: |
bafta tata.. sa iei cat itzi doresti (vrei :D :D ) adik sa iei bacu :)) haha.. crede-ma mie dupa bac mi s-a parut o prostie.. si nu pot spune ca am invatzat super mult.. doar pe ici pe colo :D .. dar o fost fain.. ;) bAftA again!!
|
Merci :)
Daca il iau, promit o seara de neuitat :wink: |
Putem sa fim noi si 200 din craiova...daca pe forum au activitate doar 10 ... DEGEABA! multi nu au avut nici macar bunul simtz sa se prezinte si ei ... in fine !
Boss : sigur nu te-au trecut pe ochi frumosi ? :P :lol: :P :lol: Gabi : Bafta la bac ! |
Dupa cum spuneam... eu vin la intalnire dupa bac (daca-l iau).
PS: Al3xius - merci, vecine :) PPS: Bossu' - tu lucrezi si-n weekend?! |
Gabi daca totzi tziau urat atuci itzi urez si io:
BAFTA LA BAC!!!!! :P :P :P Sa iei ce nota itzi doresti........... :P :P |
frate fac asigurari (RCA-uri ;) ) :D :D :D :D in iarna mi-am scos ceva bani buni (in jur de 13 mil.), dar acu :x :x slabe sanse.. daca o sa reusesc sa trec de 5 va fi ceva.. desi nu cred! :D
|
...deci ramane dupa bac ca sa poata si Gabi sa vina ! :wink:
|
asa fratzilor sa fim unitzi! :D
|
pai si-asa suntem putini din craiova care sunt activi pe forum macar noi astia sa fim toti .... deci ramane dupa bac ! :twisted:
|
Am fost aseara la terasa la Carlsberg (cea de la Universitate). Atmosfera placuta, servire destul de prompta si-o ospatarita (stiu mesele unde serveste :lol:) dragutza foc.
Sa dea Dumnezeu sa iau bacu' :roll: |
cand dreaq ai fost ma ? ca si noi am trecut pe-acolo :lol:
Ospatarita : sper ca nu te referi la aia crecanata de e in cuza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: naspetura aia ! |
Am stat cam o juma' de ora, patruj' de minute, de pe la 18:20 pana pe la 19:00. Am fost cu Ranzi, Ratza si Ion (Sima).
PS: ospatarita aia nu mi s-a parut cracanata deloc :P A fost gagica lu' Ranzi si o cheama Ionela :lol: |
Mah cum ramane cu locu` unde ne intalnim.....................? :?:
Spunetzi unde ..................... sa cadem de acord............. :P |
Pai... cred ca la Carlsberg, la Universitate...
|
m-anuntati si pe mine si vin
|
Gabi : no ofence da mie nu`mi place aia ! :P
Avatar : dupa bac ma ...sa scapati si voi si merem la calsberg si ne imbatam..adica va imbatati ca eu beau suc :lol: :lol: :P :P |
ia mai amanati-va intalnirea guys...ca weekendul viitor...o sa fiu in sud..asa ca...poate ma luati si pe mine...vreau sa zic...ca veniti cu masinile...sa facem o intalnire :D atat ca e cam departe :roll: eu o sa fiu in dragasani..prin zona de fapt....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning