![]() |
Diesel SH la 10000E.
Buna, vreau sa-mi cumpar un sedan diesel, euro4, din 2004 incoace, motor pana in 2000, peste 100 CP, cel mai mult ma intereseaza fiabilitatea masinii in general si un motor cat mai silentios posibil(daca la diesel se poate vorbi de asa ceva!), dar sa nu fie nici foarte puturoasa si sa aibe ceva dotari pe ea, dispun de un buget de pana in 10000E(max. 11000 cu toate taxele), as vrea ceva pareri avizate.
|
Re: Diesel SH la 10000E.
peugeot 407 , nu ca am eu dar se potriveste cu cerintele tale. 2.0 hdi (1998 cmc) 136 cp , trage destul de bine, hdi urile sunt silentioase, la banii aia il iei cu destule optiuni(oricum are in strandard destule) si an bun .
|
La Skoda Superb,Skoda Octavia,Volkswagen Passat 2.0 TDI 140 cp te-ai gandit?
|
bmw e46 320d 150cp :). de departe cea mai buna alegere care poti sa o faci la banii astia,din punctul meu de vedere....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
treaba cu piesele era odata , la fel se spunea si de janponeze , s au inmultit masinile pe strazi si s au ieftinit si piesele ....in fine 407 nu, 320 nu, octavia,passat nu ,ia un logan full atunci nou-nout .
|
Mondeo la 10.000 il iei cu o groaza de dotari.. are o depreciere mare rau modelul vechi de mondeo. nu e o alegere rea desi mie personal nu imi place asa mult interiorul...
totusi mai gandeste-te la e46.. uite un exemplu: http://www.***********/vsdetalii.php?...gine=index.php Pe de alta parte la banii astia o alta varianta e sa iei ceva NOU. Si nu ma refer la petarde gen logan/aveo etc.. au scazut fff mult preturile la masini noi..sunt oferte foarte bune astfel incat la 11.000 + eventual rabla (cumperi si tu o dacie la 5 mil si te bagi la rabla sa scada 900 eur) iti iei un hyundai i30 crdi, kia ceed, ford focus (la focus e oferta la programul rabla iti scade 76 de milioane si nu 38 din pretul masinii) .. etc.. |
Quote:
|
motorul TDCI de la ford am auzit ca ar fi cam sensibil, in ceea ce priveste peugeot ar fi o alegere buna, dar sta mai prost la capitolul fiabilitate si costuri de intretinere . Cea mai buna varianta ar fi e46 sau a4, eu asta asi alege, faptul ca are peste 100 k km nu este o problema, important este sa o verifici bine inainte de cumparare..
|
Quote:
ca masina de oras nu este prea recomandata daca vrei sa fie mai silentioasa, zgomotul se simte la viteza mai mica in treptele inferioare, in exterior zgomotul motorului deja nu se mai aude.. |
Opel Vectra? uite 2 exemple http://cautare.mobile.ro/vehicule/sh...o&pageNumber=1 sau http://cautare.mobile.ro/vehicule/sh...o&pageNumber=1 1.9 CDTI 150 C.P.
|
nu recomand ford mondeo ... prietenii stiu ce probleme are la injectoare and stuff.
eu recomand 100% 407. gasesti an f bun, dotari pe masura. passatul nu e extrem de fiabil si e recunoscut pentru problemele de la ambreiaj. skoda (octavia, superb) in afara de look nu prea are nimic altceva. |
stie cineva cum se prezinta la acest capitol suedezele Volvo sau Saab ?
|
Fiabilitate? Sunt in top 3.
Eu zic ori Saab 9-3, ori Alfa 159. |
eu zic clar alfa 159.
|
Dar oare are si bani sa intretina masina care o cumpara????
|
Quote:
|
Se pare ca la banii astia nu prea am sanse sa gasesc ceva acceptabil pentru ca cele care sunt in regula nu prea au dotari, iar cele care au dotari sunt cam trase si sunt sigur ca mai trebuie bagati o gramada de bani in ele, cred ca o sa ma orientez spre alt segment.
|
vezi la mine la semnatura :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning