![]() |
Un nervos mic: Scion iQ
21 Attachment(s)
Un nervos mic: Scion iQ
Scion, divizia Toyota destinata clientilor din SUA, a creat un concept, iQ pe numele sau, ce se doreste un competitor pe piata americana al altor vehicule tineresti si dragute precum Nissan Cube si Kia Soul. Bazat pe automobilul compact dar de dimensiuni mici Toyota iQ, Scion se pare ca este un pic mai tunat, atat la exterior cat si la exterior, decat varul sau din care se trage. Firma din spatele design-ului lui Scion iQ este tuner-ul Toyota Five Axis. Aceasta a optat pentru jante pe 18 inch, un kit foarte agresiv, evacuarea avand si ea o amplasare si o forma interesante. Interiorul acomodeaza trei adulti si un copil, scaunele spate putand fi rabatate. Puterea este oferita de un motor 1,3 litri si 93CP, masinuta beneficiind totodata ABS si sistem de control al stabilitatii. In cazul in care Toyota se hotaraste sa fabrice Scion iQ pentru piata americana, atunci spatiul mai mare, manevrabilitatea crescuta si aspectul original ar putea avea se pare succes printre hipiotii americani. |
Re: Un nervos mic: Scion iQ
mi se pare dragut
foarte frumos:-) |
foarte tare buburuza :lol:
|
dar ce comp. de bord mare are avand in vedere cat de micuta si draguta e:D..cool:)
|
Prea tare:))
|
dragutz dragutz si nervos...
|
Super tare ! Masina perfecta pentru un oras aglomerat. Mult mai aratos decat Smart Brabus .
|
foarte tare.
|
vorba celor de la top gear ca arata ca un zanussi sau indesit. e robot de bucatarie sau storcator.
|
wow super arata,pt oras e super
|
cand copiaza chinezii ii huiduiti, dar se pare ca americanii primesc respect! RUSINE!
|
Quote:
Quote:
|
Frumos.Si masina de baza IQ este foarte o.k.
|
Arata super bine masinuta :D
|
Foarte tare masinuta,imi place la nebunie,chiar fioaroasa chiar daca are numai 93 de caluti,
|
intrebarea este... poate fi un cihuahua agresiv in vreun fel si cool? Se pare ca da... Pare chiar ok si ca idee si un compromis la nivel de prestatii/consum, dar ceva imi spune ca va fi mult prea scumpa... relativ prea scumpa. Asta in cazul in care va fi propusa si in EU\
|
dragut....dar e mai mult pt fete
|
Tare mititica iar culoarea e super
Kia Rio:2gun: |
uite ce jucarie :)) frumoasa foc :)
|
super dragutza masinuta, mai mult pentru fete....dar nu cred ca mi-ar parea rau sa am una in Bucuresti
|
arata foarte bine .!
|
wow. Chiar nu credeam ca exista o masina cu care poti parea mai ,,geek" decat Toyota IQ.
|
arata foarte bine, din pacate la finisaje si la calitatea materialelor ramane tot made in cayna( china ) :rolleyes2
https://www.youtube.com/watch?v=1K8MXrbOtRQ |
Micuta dar arata bestial!!
|
93 cp pe jantele alea ?:)) cred ca zboara mashinuta asta
|
draguta masina si la 93 de caluti cred ca sunt suficienti pentru o masina de asemenea dimensiuni.dar cat de sigura este?....:rolleyes2
|
Arata superb :D
|
Cat de nervos poate fi la 93 de cai !???:lol:
|
fuckin dream car...pe bune..mai mult decat atat nici nu mias putea dori:D super adevarata!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning