![]() |
Machete in lucru - TaZzY E30
Salut,
am vazut si eu sectiunea aceasta de modelism si,dupa ce m-am gandit putin,am hotarat sa imi "modific" Mercedesul meu.E un C 230 Cdi,model 2000(nu stiu sigur anul).Pentru cei care au trecut in Aprilie Pe la standul Street Night Racers...aceea masinuta rosie teleghidata:D....momentan am desfacut-o complet ,maine ma voi duce sa iau vopsea.....si o voi face alta culoare.poze in curand:twisted: |
Re: Machete in lucru - TaZzY E30
POZE!POZE!POZE!
|
3 Attachment(s)
sper ca nu se supara TAZ ca i le pun eu:D!
|
Nu ma supar....Mersi mult....oricum urmeaza maine dimineata pozele cu ea demontata:).De asemenea,chiar va rog daca mai aveti poze cu masinuta mea ,sa le postati:D
|
Deci,m-am intalnit ieri cu Green_E30,care s-a ofeti sa ma ma ajute cu Bodykit-ul pentru Mercedes si vopsea:D........MULTUMESC GREEN PENTRU AJUTORUL ACORDAT!!!
|
Nu ai pentru ce !!!!
Pentru cei interesati pe viitor va deveni un R/C Drift Car:D! |
Exact........acum sa vedem ce va fii:D
|
5 Attachment(s)
Marea Destickerire:twisted:!!!
|
tre sa iti mai dau oglinzile,bandoul spate,stopurile,hardtop-ul:D....
piese marunte......astept sa vad cum o sa evolueze lucrarile la ea:D....MERSI INCA O DATA PENTRU AJUTOR,GREEN_E30 |
Eu iti fac caroserie restul !Da' tu aduna bani si pune pentru motor caucioace si restul:D!
|
e super misto masina nu mai am cuvinte deabea astept sa vad cum iese
|
Si deci......a inceput.....a fost coborata garda la sol.......are jante albe.....plafon fumuriu......azi o sa vina si pozele:)
|
4 Attachment(s)
in sfarsit pozele:twisted:
|
Pai si bodykit-u ala cu care te mandresti unde e ma???
Pana la urma la ce culoare vrei sa o vopsesti? |
Pai:Culoarea va fi verde,cum e oltcit-ul CME,iar bodykit-ul va fii in curand pe masina,alaturi de un motor de 20.000 Rpm si slick-uri:D:twisted:
|
GRIN...la tastatura mi-e lene sa schimb contul.....29.000 RPM TAZZUle....nu uita de bani...:):lol:
|
Am fost aseara la Green,S-a apucat de bodykit,mai trebuie finisat.Masina ,din pacate,va fii un WIP(Work In Progress) pentru ceva timp,din lipsa de "fonduri".....deci,motorul va veni putin mai incolo.Pana atunci ,va fii doar de Stilyng
|
........momentan lucrul la masina stagneaza.....dar,in curand ......>:)
|
momentan masina sta dar a primit un set nou-nout de SLICKuri !!!
CADOU ptr tazz:lol::lol:! |
->Va venii pana luni si motorul de drift........Hooooray:X:X:X:X:X!!!!
|
Oho..se anunta modificari:D dai un telefon sa vada cand vine motoru sa vada si ochiu meu ce iese:)
|
Iti dai seama ca o sa fie o demonstratie cu noul motor:D..........mai avem de facut stickerele:D.......si bineinteles sa vedem cum punem un parasolar cu HellRacers pe masina:D....si trebuie finisata caroseria,vopsita.....mai sunt destule de facut:D
|
Ti-a venit motoru? l-ai probat..? se invarte?:lol:
|
3 Attachment(s)
Azi ma interesez daca a venit.A fost comandat de pe sierra.ro ......sau cv de genul...nu l-am comandat eu,Green l-a comandat.......Ceva in genul o sa fie culoarea....acum m-am apucat de a 2-a poza.Cand va fii gata o voi pune.Ma gandeam sa vorbesc cu green sa fie gata masina(cat de cat pana pe 2 Octombrie),ca sa vedem ce a iesit,si sa o vada si restul celor care au urmarit topicul asta....si poate si o mica demonstarie:D...
|
1 Attachment(s)
Am incercat si eu ceva dar a iesit mai urat :D
|
2 Attachment(s)
nu-i nimic,cristi.M-am gandit la altceva si dupa ce mi-am tocit mouse-ul ,iata ce am obtinut
|
si deci.....inca stagneaza lucrul la masina....trebuia sa fie gata pana pe 10 ,dar mai e de lucru la ea......ce nu stiti inca este ca au mai intrat 2 masini in lucru..Ferrari 360 Spyder si Hummer H2 SUT.....si am inceput sa caut o masina mai speciala de drift...inca nu va zic ce....o sa vedeti....it's surprise>:)
|
Hummer-ul jumatate e gata,iar Mercedesul e DONE!!...saptamana asta o voi vopsii personal,Negru mat:D......A fost facut doar de styling...dar o sa iasa demential:D
|
pana la urma mercedesul l-ai facut pentru dirft?
|
Teoretic se da de-a latul,dar trebuie schimbate antena si telecomanda...pt a merge pe distante mai mari...astea o sa vina poate la anul....ca acum,trebuie sa ma ocup de club:)
|
Cu Merc` asta vreti voi sa-imi provocati mie m3`u:D
Cum merge treba baieti poze,o demonstratie ceva,motorul de pe ce site l-ati loat?am cautat si eu ceva dar nam gasit cine site ce. salutari:D ps:Topic |
Geox', da man cu asta daca e:D!!! Da momentan e inca in lucru nu o sa mai aiba bodykit decat niste fuste mai largite ca sa nu iasa jentile ca dracu afara,si in rest de motor inca nu l-am pus da el e acolo il avem:D!!!!
|
motorul de pe ce site l-ati loat?
|
te-am luat IDul sa vorbim mai multe pe mesenger ca nu stiu sa maschez un site:-"!!!
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:02. |
- Copyright 2026 4Tuning