![]() |
Supercars Papparazzi (DOAR POZE din ROMANIA)
Salut , aici puneti POZE cu super masini de prin tzara...
DOAR POZE .. fara alte comentarii inutile... peace |
1 Attachment(s)
Eclipse V6 GT pe Ana Ipatescu...pare cuminte dar nu e... :twisted:
|
1 Attachment(s)
RX8...cu nr de Germania..in fatza la Pizza Hut...dar deja nu mai e o noutate...
|
2 Attachment(s)
Toyota Celica portocalie...dupa parerea mea cel mai frumos muscle-car japonez din tzara...si una din cele mai frumoase masini pe care le-am vazut...felicitari proprietarului!
|
1 Attachment(s)
haha cu o masina.. fac la pretz tot ce ai pus u :P si anume..
|
Re:
1 Attachment(s)
Pun si eu ceva...fainutz..dar nu stiu daca e rar sau nu.
|
http://www.masini.ro/images/stiri/1270_1.jpg
deci nu cred ca avem nevoie de nici un comentari la astfel de poza tre sa primesc premiul nobel :D |
1 Attachment(s)
lol...care oameni SantoS??? :lol: :lol: :lol: Crezi ca stau aia cu Lambo pe forum si-si fac griji sa nu-i ia politia? Hai sa fim seriosi... :P :D :lol:
Poza: Stiu ca nu e nici pe departe un supercar Lupo asta, dar nu m-a, putut abtine sa-l fotografiez, pt ca pe spate tronau frumusel literele TDI!!!Deci 130cp stock la caroseria aia de Tico!!Cum naiba?? Fotografia nu e chiar de buna calitate, dar puteti sa-i dati zoom sa vedeti ca nu mint! |
1 Attachment(s)
Da mah, cica si-a tras Fizz un nou bolid, parca n-avea destule, uite noua lui masina de agatzat: :P :D :D
|
|
Re:
Quote:
bafta! |
3 Attachment(s)
Mama ce tare e poza aia cu Lambo-urile la semafor....
hai k pun shi eu ceva... |
3 Attachment(s)
De pe la mare...
|
Re: Supercars Papparazzi (DOAR POZE)
2 Attachment(s)
Va rog sa scuzatzi calitatea pozelor...sunt facute in graba.A...si masina are numere de germania....dar poza a fost facuta la mine in orash.
|
3 Attachment(s)
:shock: :shock: :shock: No coment!
Poze... |
uite si din RO
2 Attachment(s)
daca nu e bine asta e...
|
Cipin-KUS
... lada aia nu e din ROMANIA... dupa cum zice regula topicului... si nici cielo-ul ala nu e.. asa ca mai alege... |
offtopic dar nu m-am putut abtine : ce penala e chestia aia mov de la carligul din spate de la X5-u ala cu GUV la nr :evil: ! :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Dar cielo este !!! Are numere de Iasi !!! Sau a avut ! Iti zic sotto ptr ca am vazut acum 1 an toate pozele de pe masinimodificate.ro cu el !!! :lol: Quote:
LoooooL ! :peace: Dupa neoane ? |
http://img31.exs.cx/img31/3632/13940800011.jpg
Am luat-o de pe autovit imaginea .... Arata super si motoru` ... costa vreo 40 de mii euroi. |
1 Attachment(s)
Si de la mine ceva ...
|
1 Attachment(s)
Gillet Vertigo - in Dorobanti
|
1 Attachment(s)
si una mai artistica cu el:
|
de azi ma pun sa bag banii sub saltea,ca pana la 18 ani sa pot se stranga vreo 40.000 de euro sa pot sa imi iau un s2000 :twisted: :twisted: :peace:
|
...si poza pusa de madfish (cea cu Golf-ul) seamana foarte (FOARTE) mult cu una facuta de mine in mai, la Mamaia, in Satul de Vacanta.
madfish: atunci e facuta, nu ?!:lol: |
da ... e langa bowling`ul din satul de vacantZa din constantza. .. poza cu golf`ul ... belea kitul Seidl ... sa moara familly :D
|
3 Attachment(s)
:shock: Marfa Marfa Golfu`
Hai k mai pun shi eu ceva... :twisted: GRUPU` VAG! 8) |
O tura la Rex/Yaki/Scandinavia si umplem 10 pagini instantaneu cu poze... :lol: :lol: :lol:
Pozeaza cineva si Quattroporte-le ala vis-a-vis de Casa Taraneasca de langa Arcul de Triumf? |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
o sa bag si eu poze cu un MErcedes care cred ....eu e destul de tare..... :D ( 5.4 l V8 467 cp AMG)
|
2 Attachment(s)
am vazut acu cateva zile in fatza blocului o super NOVa cred ca o shtiti
|
NU E SUPER CAR!!!! SI NU ARE ROST SA IEI POZE DE PE SITURI SI SA LE PUI AICI (avem si noi net...)..... E VORBA DE POZE FACUTE MASINILOR TARI CARE UMBLA PE STRAZI!!!!!!!!!!!
|
frate... ce-mi pare rau ca n-are prietena mea cablu de descarcare ptr imaginile din telefon...
am facut acum cateva zile poze unui seria 7 aranjat ( as vrea sa stiu daca au atins si partea de tehnica ) de Hamann.. imi venea sa innoptez langa el.pana si in locul emblemei BMW triumfeaza semnu hamann. poate il stiti.. nu este noul 7, ci modelu din 2000 cred, cu niste jante nesimtite ( hamann binenteles ).. numar.. b XX ham + 355 f1 gts de la mine de pe bulevard cu numar de germania pe care-l stiti sigur de pe alt topic. |
va rog daca postati poze cu masini ale unor persoane din romania sa incercati ...de fapt sa faceti in asa fel incat sa nu dati numele sau numarul masinii respective...va rog asta pt ca am avut plangeri din partea unora care nu doreau acest lucru....numai proprietarul este indreptatit sa divulge asemenea date si acelasi lucru va rog sa fie valabil si pt identitaea anumitor membri sau altor persoane
|
cat despre acel seria 7...da este intr-adevar ceva frumos...din cate am auzit si eu se pare ca masina este modificata si din punct de vedere al mecanicii...alte amanunte nu stiu
|
GolfTuning, Dacia Nova e supercar? :evil: :evil: :evil:
Tnos, despre ce oameni e vorba? Despre astia cu Serii 7, AMGuri, SLuri si Lambo? Ii doare pe ei de ce scrie pe forum? Hmmm....Aaa, poate e vb de oameni cunoscuti...dar nu inteleg cu ce-i deranjeaza ca le aratam masinile...doar nu-i injuram, ci ii laudam chiar... :? |
da adevarat ca nu ii injuram cum ai spus tu...si totusi ii deranjeaza...asta este dreptul lor si va rog sa il respectam....fiecare are motivele lui... ei doresc doar sa nu se vada numarul masinii, chiar daca multi stim a cui este si sa nu le fie dezvaluita identitatea...va rog inca o data sa le respectam acest drept...putem posta poze...dar fara numar si fara a spune a cui este masina
|
tnos... ok o sa retin .. cred ca la mine te refereai. dar nu stiu daca pe topicu asta am vazut niste benz-uri si bmw al caror numar nu era cenzurat.
eu macar am folosit b xx ... |
2 Attachment(s)
Chiar daca arata normal masina, macar are jante \"rotative\"
|
2 Attachment(s)
si un alfa gt
nu cred ca se supara daca se vad nr. ca e din alta tara :) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning