![]() |
NT 69 FLP - BMW E30 Drift Project - Ursul tricolor
28 Attachment(s)
Las pe altii sa faca prezentarile ! Eu o sa revin cu 2 filmulete , intre timp toti cei care sunt in masura sa vorbeasca despre masina ii rog sa o faca iar cei care au poze , filme cu ea sa le posteze cu specificatiile de rigoare ca sa stim de unde si cum fiecare material despre masina !
Eu am sa spun doar atat : - prima participare in campionatul national de drift: LOCUL II - Suceava - a doua participare : LOCUL I - IASI Pe FLP in special il astept sa prezinte masina, modificarile si planurile sale de viitor!! |
Re: NT 69 FLP - BMW E30 Drift Project
:D Fortza Tricoloru' :D
Super tare ursu, se aude de prin banie ca urmeaza un 3.5 pe el, corectatima daca gresesc, doar am auzit :D Felicitari pentru masina si prestatiile oferite:D Keep it sideways!!! |
vreau sa-l felicit pe Filip pentru prestatiile de la Sv (unde am lipsit si n-am vazut decat in filmulete) si Iasi ( unde a facut show total) , se vede ca'ti place si ca esti dedicat tractiunii spate si driftului. Succes pe viitor
|
Asa se aude , este deja in lucru din cate stiu !
|
desi l`am felicitat personal..as dori sa`l felicit si pe aceasta cale pt ceea ce face! Succes in continuare si la mai multe locuri 1 si cupe!:D
ps.pe viitor as vrea sa ma ajuti si pe mine daca se poate cu niste sfaturi ca intentionez sa`mi achizitionez si eu un ursulet tot pt a face drifturi cu el. |
Bmw'u o sa primeasca un motor de 3.5 , interiorul urmeaza sa fie facut tricolor si un rollcage ....si restu o sa mai vedem....
|
7 Attachment(s)
4TuningTime Suceava 16-17 Mai 2009
|
Quote:
|
Quote:
|
Felicitarile mele pentru soferul FILIP si masinii FLP care au facut senzatie la Iasi!!! E bine ca avem si in neamt un baiat care chiar face drift!
|
Quote:
1) pentru ca ai vizibilitate mai mare 2) e mai eftin si mai usor de intretinut 3) e mai usor |
Quote:
|
Cand ajung drifterii de la Buc?
|
pt drift e30,nu conteaza motorizarea ,pt info sunatima,0730153551
|
Quote:
|
masina o sa primeasca un motor de 3,500 cmc 211cp si un cuplu de 300nm la 3500.....ramanand stok o perioada urmand un compresor sau o turbina......o suspensie si o fffff buna racire....masina o sa fie gata in curand......roll cage.......
|
sper k o sa fie sters toata treaba despre mine k nu merita efortul meu si nu numai
|
Sincer , eu te sustin!! :-)
|
Quote:
|
Ce sa intamplat de esti asa nervos pe noi? :(:(
|
Quote:
.. cred ca faptu ca u ai zis ca razvan e al 3 drifter .. din ro.. da parerea mea ca FLP se misca mai bine :X si il sustin ;) |
Quote:
Eu unul regret mult gafa făcută, şi să ştiţi că n-am făcut-o cu intenţie, însă am mai gresit în prezentarea de la microfon (fiind o chestiune spontană din lipsă de moderator) dar m-au corectat băieţii, cum a fost cu confuzia By Alin, Alin tuning, etc, nu am apucat să-mi fac lectiile înainte şi s-a cunoscut. Trebuia doar să-mi spună cineva că am greşit şi remediam imediat. Sper să-l vedem la Suceava însă, la sfârşitul lui septembrie, şi promit că îmi răscumpăr greşeala cumva. |
Quote:
|
FLP sa mor daca te inteleg...unde e problema ta??? Dc. teai inversunat asa???...Aleks nu cred ca ar trebui sa iti ceri atat scuze...am fost "in public" si nu consider ca altii au fost favorizati, altii au fost defavorizati. Poate nu ai fost cel mai bun MC dar nu ai calificare oficiala pentru asa ceva so...wher's the problem??? De exemplu de Misu nu prea am auzit mare branza...oricum...astea is figuri de femei parerea mea....sincer cine intra intra pentru satisfactia personala, face asta din pasiune...face spectacol pentru simpatia publicului...si sincer mar durea fix in fund ca X a fost pomenit de 9 ori, Y de 5 si eu de 3...deci...sa fim mai maturi. over&out
|
Quote:
eram acolo langa aleks cand vorbea de ursu lui filip si omu chiar nu a stiut ca filip e cu bmw`ul albastru; chiar eu i`am spus ca`i filip cu noua lui masina, cealalta fiind in lucru(chiar am vorbit multisor despre bmw`ul tricolor)si dupa ce l`am informat a vorbit la microfon mult despre el laudandu`l cum abordeaza virajele si cum ii ies drifturile! deci aleks chiar n`a stiut o perioada lunga din eveniment ca filip e cel cu ursu albastru! plus ca boxele alea nu stiu cum au fost pozitionate ca nu se auzea in tot poligonul ce vorbea aleks... filip oricum se stie despre el ca-i foarte bun in ceea ce face si e cunoscut de multa lume din tara mai ales de cand a facut bmw`ul tricolor!! |
sa stie toata lumea sant catva care merita apreciat........
|
Filip ...ne cerem scuze pentru neplacerile create ... dar a fost primul eveniment al nostru ( Katana ) si din lipsa de experienta ( chiar nu ne-am asteptat sa fie atata lume ) am facut niste greseli . :(
|
Quote:
Quote:
asai trebuie,isi luase nasu la purtare |
@aleks ce te face sa crezi ca sunt numai 4-5 ''drifteri'' in RO...Crezii ca alte orase nu ai si ei ''drifteri'' lor si locurile 1-2-3 Top Drifter din Ro nu e asa usor de stabilit doar de cateva concursuri prin Moldova...
FLP ''se da mult mai bn'' (parerea mea) p.s. si tu tot ziceai la microfon ca Razvan(LKN) e al 3 - lea drifter din RO de parca Tengu sau Onofrei sunt gen baietii cu apa:lol:...si ca ei nu ar avea loc in topul celor 3 sau alti........ |
Quote:
Am regretat că nu mi-am dat seama cine pilotează ursul, pentru că dacă îmi dădeam seama la timp ca el este unul şi acelaşi cu pilotul ursului tricolor aş fi avut destule de spus despre el. Fiecare oraş are drifterii lui, au fost liberi sa se înscrie la fiecare etapă, din toţi câţi au fost cum de s-au evidenţiat doar Filip, Răzvan şi încă maxim 5 oameni? Simplu, pentru ca n-au tehnică, n-au antrenament, nu toacă maşini, gume, timp, aşa cum fac baieţii ăstia. E uşor să te dai drifter şi să spui ca oricum tu îi faci pe toţi şi când e vorba să intri pe traseu sa rupi gardurile şi jaloanele. Nu te-ai întrebat defapt de ce sunt aşa de apreciaţi baieţii ăstia? Pune-l pe Filip (că tot suntem pe topicul lui) să-ţi facă un traseu, simplu sau complex, şi o să crezi că e pe şine, îi ies trasele foarte bine şi mai face şi spectacol. Când or să demonstreze şi alti drifteri că pot asta, într-un cadru organizat şi oficial, o să mă înclin în faţa lor. Până atunci nu mă contra doar pentru că aşa e moda pe la Piatra zilele astea, că am mai văzut vreo 2 maşini şi vreo 3 show-uri până duminica trecută. |
vine iarna si am sa iau oameni la provocari(iarna nu tre sa rupa gumele)sa vad eu care este chiar asa de bun din moldova si nu numai,k na pe asfalt ...gume.....rupte...pe zapada masini rupte!!!!atunci vedem care este intradevar bun:twisted::rolleyes2:idea::idea::idea:
|
Quote:
|
Tricoloru a plecat la montat turbina la Bucuresti!
|
eu nu cred ca sti ce se intampla cu tricoloru da daca tu spui................spune si detali........ce turbina...cati cai..........si sa ma anunti si pe mine
|
Quote:
|
am sa-----------------iiiiii fac daca am cu ce bulan
|
9 Attachment(s)
:arrow: :arrow:
|
Filip felicitarile mele pentru participare! Totusi as fi vrut sa te vad mai des pe pista...imi pare rau daca nu ai putut sa faci asta din motive tehnice...succes pe viitor si iao pe principiul pasilor marunti ;) toate se invata in timp! Felicitari once again ca ai reprezentat in primul rand Romania si in al 2lea Neamtul acolo!!!
|
Clasare pe locul 22 din 29 de concurenti daca nu ma insel ! E bine! E foarte bine...la ce probleme a avut masina si cat s-a stat pe sub ea de vineri seara si pana duminica la calificari ....
Felicitari tuturor celor implicati ,care au facut posibila aceasta participare si le multumesc in numele comunitatii Neamt pentru efortul depus! Se stiu ei care ! :) |
pe viitor sper sa nu se mai intample tot pe ultima 100 m!!!!!!!graba strica treaba.
multumesc din suflet lui alin (by alin),alin (bulan) narcis,claudiu(dd),razvan si cristi (hp customs garage)lelik,si celor care mi au fost aproape,,,,emotiii ffff mari pe capul meu dar sunt foarte multumit pt rezultatul obtinut......revin in curand |
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning