![]() |
urs de vanzare
4 Attachment(s)
de vanzare:
an de fabricatie:1983 cc:2500 hp:170 tuning: suspensie Bilstein, jante Azev 17\", esapament Remus, volan Momo, scaune scoica, body kit unicat Pro Street Tuning, etc... pret:8000 euro sau schimb cu chevy camaro |
:arrow:
|
wow..super tare masina ...bafta ...
|
arata destul de ok, dar sa fim realisti.
|
Asta e deja fantezie.O vopsea si niste huse nu pot sa ridice o msina chiar asa.Dar poate dai peste vreun excentric.
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: |
Cat a costat vopseaua, si tot ce ai mai bagat in ea? oricum... e o vorba in popor: Banii investiti in masina nu ii recuperezi NICIODATA! Investesti pentru distractia ta...
8000 oiro .... :roll: pt un urs din 83 .... :roll: |
Re:
Quote:
Se vede ca s-a muncit la masina. Probabil ca este unicat. Beton vopseaua si \"husele\". Bafta la vanzare! |
asa e..omu cere cat vrea pe masina...dar cine ii da ..asta e problema..masina e ff dragutza...
|
Nu este decat problema lui cine-i da. Noi putem decat sa admiram masina si sa-i uram s-o vanda cu cat doreste. Daca si-ar vedea fiecare de treburile lui ce bine ar fi...
|
3 Attachment(s)
masina este a unui prieten de al meu... s-a lucrat 4 ani la ea...este unicat (nici nu exista matrita la spoilere)...in mare parte tot ce este pe ea este nou n-are decat 300 de kilometrii facuti de cand este gata...este o masina pt. show al unei firme de tuning de la noi din tara...si \"husele\" pe care le-ati adimirat voi sunt facute chiar de propietar...
|
Anul de fabricatie este aproape irelevant, se vede clar ca masina a fost refacuta cap-coada. Felicitari a iesit super, cred ca o sa gasesti pe cineva sa-ti dea 7000 si ceva pe ea. Bafta la vanzare!
|
|
Imi poti spune si mie unde ai facut presurile alea, caut de mult pe cineva sa imi faca si mie dar nu am gasit pe nimeni...sau daca stie cineva il rog sa imi raspunda. Multumesc...
|
tabla de aluminiu de la metro si un flex :D
|
am eu de vanzare coala de tabla de aluminu striata exact ca in bmw...
|
incerc sa ma hotarasc daca-mi place nasul sau nu. voi ce ziceti?
bafta la vanzare, poate nu vei tine prea mult pretul asta. daca ti se ofera ceva apropiat nu refuza. |
Re:
Quote:
|
Oaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
E cel mai tare urs pe care lam vazut....de asa avea bani las cumpara ...............fara sa mai stau pe ganduri Frate si ce interior are... :shock: :shock: :shock: DE CE IL VINZI MAH................NU AS VINDE O MASINA CA ASTA si nu cred ca o sa scotzi banii care lai bagat in el parerea mea e ca faci o greseala cal vinzi..... dar conteaza doar parerea ta :D |
:wink:
|
este un tip la sectiunea -masina mea -bmw -care a bagat intr-un ursulet- pana acum peste 10 mii in ea sa o refaca complet si nu a terminat.asa ca masina daca este reconditionata complet ,isi merita banii .si sa fim realisti masina arata bine chiar daca e doar un ursulet face 8000.
sincer daca as avea banii astia as cumpara-o.bafta la vanzare si felicitari de pe acum cui o sa o cumpere .va face o achizitie buna |
ms rada_ady si eu daca as avea bani as cumpara-o...crezi ca nu-mi pare rau ca este de vanzare...
|
Imi vind un rinichi sa-mi cumpar ursuletzu asta....................glumeam
:peace: :peace: :peace: :peace::peace: :peace::peace: :peace: |
idem
|
|
Sunt sigur ca dupa ce va vinde masina nu va mai fi asa ....stiu unele cazuri in care sa intamplat ca la urmatorul propitar sa ajunga masina ca draq ...de asta ar fi pacat
|
incerc s-o aduc pe 1-2 aprilie la bucuresti la prisma...poate asa sunt mai multe sanse....
|
turometru de diesel? :?:
|
Hmm...da, e turometru de dizel, acu vazui.
|
Quote:
|
Quote:
|
nimeni??
|
e tare masina. poate putin exagerate spoilerele. ce nu se incadreaza in peisaj sunt stopurile care nu merg cu culoarea masinii. oricum 8000 nu e un pret exagerat avand in vedere ca stiu ce inseamna sa investesti intr-un urs sa-l aduci la ceea ce vinzi tu. Insa nu am vazut nici o poza cu motorul, care dincolo de aspect cred ca e un factor f important.
oricum succes. |
Re: urs de vanzare
nimeni nu vrea????:?: ;)
|
tare masina...ce sa zic...se vede ca ai bagat o groaza d bani in ea.... spor la vanzare oricum !
|
ahhh yakone yacone ... dupa ce te-ai muncit atata la ea .. o vinzi :)) apropo sunt unul dintre baietzii de la craiova cu care atzi stat la bucuresti cand a fost 4tuning day ....de am stat la Tancabesti :))
|
Quote:
Iti recomand sa ai putina rabdare;) |
jmekera dar cum mai mentiona un coleg stopurile..cam uratele.parerea mea acum sar putea sa nu fie asa sa gresesc.si desi si eu stiu ce e sa investesti intro masina si cat te kinui sa o aduci acolo unde vrei tu pentru majoritatea pretul e cam piperat si iti va lua o groaza de timp ca sa o vinzi la acest pret.multa bafta la vanzare!
|
=))) ... ai postat pe un topic vechi de 5 ani =)))
|
:))))) sami bag banii la cec daca mam uitat la vekimea lui.srry=))))))da stii cumva daca sa vandut la banii aia?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:44. |
- Copyright 2026 4Tuning