![]() |
E30 - B-45-WAN
4 Attachment(s)
sint nou pe aici, sper ca nu deranjez. vroiam sa aflu parerile unor oameni care stau mult mai mult pe net decit mine si vad mult mai multe imagini cu BMW uri tunate.
ideea este urmatoarea: cam cu aproape 2 ani in urma am cumparat un BMW E30 cabrio cu gindul sa mi l fac asa cum vreau eu. e adevarat ca inca nu e chiar gata dar cred ca in cam vreo 2 saptamini o sa cam fie. el nu arata rau nici cind l am luat ( pe dinafara ), f frumusel vopsit. dar nu vreau sa vb despre cum era, vreau sa vi l arat si sa mi spune ti ce parere aveti. a fost refacut in totalitate, adica interior, exterior, motor, cutie, absolut totul, chiar si privita de jos arata bine. vio pune citeva poze si as vrea pe urma sa mi spuneti cu ce sa continui ( ex: motor, caroserie, suspensie ) merci pt intelegere! |
Re: BME E30-B-45-WAN
fm culoare man ce motor i pui?? sau ce motor are? !!
|
Re: E30 - B-45-WAN
urmeaza sa va povestesc despre toata masina. vreau sa mai fac citeva poze ca sa fiu cit mai explicit
|
din ce se vede e super ursu` , poti face o minune din el avind in vedere ca e cabrio ,misto jantele si stopurile si bafta la proiect!!
|
hehehe... incepe sa devina interesant! ;)
|
am inceput prin a demonta totul de pe masina, pina la ultimul surub. masina a plecat la vopsitorie "goala", exact cum a facut o maica sa, chiar si usile, portbagajul, aripile si capota au fost demontate si vopsite separat. acum o sa va spun ce am pus pe ea de cind a venit inapoi de la vopsitorie. in afara de faptul ca am pus totul nou, pina la ultima saiba, i am pus un set de amortizoare si arcuri K&W reglabile pe inaltime si duritate, toate buscele sint din poliuretan, conducte de frina cu insertie metalica, discuri de frina Zimmermann si etrieri fata spate de E46, jantele le am schimbat si pe alea, nu mai sint aceleasi ca in primele imagini pentru ca mi s au parut cam mici pentru ce vroiam sa fac ( 17" ) si le am schimbat cu un set Barracuda Voltec T6 Pure Sports de 19" iar cauciucurile sint Toyo Proxes de 235/35/19 pe fata si de 255/30/19 pe spate
vin si cu foto in citeva minute |
14 Attachment(s)
citeva poze cu ce am pus pe ea
|
masina asta e o bijuterie :| bafta si spor la treaba ..
|
foarte frumos pana acum, felicitari si multa bafta in continuare
|
Cata rabdare...
Tot respectul pentru proiect! Multa bafta! :D |
Omu' stie cu se mananca BMWul... Hehe.... Cum ziceam incepe sa devina din ce in ce mai interesant!!!
Jantele nota 10! ;) Ce rigidizare are masina? Wiechers? sau? |
Tot ce pot sa zic e :shock:
Felicitari maxime. O sa urmaresc cu placere asa o evolutie......... Sunt curios cum or sa vina jantele. Mi se par putin cam mari, dar astept finalul, nu are rost sa ma pronunt de pe acum. Multa bafta. |
foarte smecher bravo e de admirat si respectat bafta in continuare
|
vad ca ai pus numai lucruri de calitate pe ea ... bv ;)
masina este cumva fostul kyl ? cat te-a dus suspensia ? |
da este fostul kyl
|
wow,incredibil de tare...
daca esti dragutz cand ai timp,ne faci si noua o lista cu preturi,eu de exemplu as vrea sa-i cumpar bascule noi si buscaraie si pivoti si mai toata articulatia,+ suspensie si tot asa,si as fi tare curios de preturi,macar estimative.. |
Salutare shi bine ai venit pe forum!!!
Imi pare tare bine sa aud ca in sfarsit proiectul tau cu fosta mea masina se apropie de final... Sunt foarte invidios pe rabdarea ta, dar numai asa se poate face o treaba buna... As vrea sa ti-o iau eu putin inainte shi sa le spun celor interesati de pretul pieselor , ca acum un an jumate cand am fost la tine ultima data investisei cam 20.000 euro in piese shi inca mai aveai de cumparat... Felicitari pt ce ai reusit sa realizezi shi poate o sa le facem cunostinta surorilor |
super tare.si ce mot va avea masina pe ia:lol:?
|
foarte tare proiectul , piese de calitate vad , urmaresc cu mare interes. daca ai timp da mai multe detalii si poze ;) spor la treaba
|
Quote:
|
:arrow:no comm asa se face treaba;) ..dar inainte de rabdare trebuie sa mai ai si capital:!: pentru asa ceva RESPECT:!::!: ce sa mai..:) si multa bafta si grija cu el cand o sa-l scoti la "mancat asfalt":)))
apropo' nu stiu daca ati vazut la Bazar este un ursulet cabrio black:love: de germania cu nr WU:RO12 as vrea sa-l cumpar dar mi-e frica de numerele alea pacatoase:cry: omu' cica face procura(fiind proprietarul masinii in acte) yo nu prea ma pricep..si as vrea cateva sfaturi (pe private sau mess "razor4tuning" ca sa nu stric topicul lui B-45-WAN) multumesc si imi cer scuze totodata daca am deranjat:rolleyes2 |
au cam intrat ceva bani in el, dar cred ca la final merita, mai ales ca nu am facut o pt vinzare si am pus pe ea tot ce am crezut eu ca e mai bun.
o sa vin cu mai multe poze diseara si va arat cum arata interiorul. masina e aproape gata dar nu vreau sa v o arat terminata deocamdata, o luam progresiv si va arat tot ce am pus pe ea. si pentru "noxe", daca vrei am un bmw ursulet din 1992 cabrio inmatriculat de vinzare daca esti interesat, e adus anul trecut din germania si nu cred ca am facut 300 km cu el |
Tot respectul... O adevarata dovada de pasiune... Nu cred ca mai e nevoie sa spun ce ar face (aproape oricine) altcineva cu acesti bani...
Am o idee despre ce o sa iasa, dar tot sunt curioasa... Felicitari... si asteptam rezultatul! |
9 Attachment(s)
hai sa va arat si interiorul sa i mi spuneti daca e in regula.
in primul rind scaunele din fata au fost schimbate cu unele de M3 E36 electrice si incalzite, a fost binenteles imbracat in piele si chiar sint multumit de calitatea pielii si a manoperei. toate butoanele si butonasele au fost schimbate cu unele noi si am luat chiar si toata electrica de la decapotare si am pus o pe masina ca nu mi ar fi placut sa ramina manuala. volanul e un Isotta ca si schimbatorul, pedalele Momo, dar in fine, sa va arat pozele. |
3 Attachment(s)
am uitat sa povestesc o patanie hazlie: am cautat mocheta pe care am vrut o noua si cit mai aproape de culoarea interiorului si am vazut ca BMW a facut in perioada aia o mocheta visinie. am cautat o cam vreo 4 luni si intr un tirziu am gasit o pe undeva prin State nou nouta. asa ca am comandat o repejor si dupa ce am mai asteptat inca 2 saptamini mi a venit rupta din cauza transportului. am avut noroc si le am trimis o inapoi iar ei mi au trimis alta perfecta.
|
Quote:
Multa bafta, astept cu nerabdare finalul. Probabil iti imaginezi k ai facut furori in randul celor pasionati de ursulet. Hai k am postat imediat dupa tine... Interiorul e superb, chiar e lucratura de calitate. Personal nu as fi pus ISOTTA, mi se par prea avangardiste fata de urs. Poate ca un volan M-TEC2 si un schimbator M imbracate in aceeasi nuanta de piele ar fi fost mai potrivite. Sper sa nu te superi, fiecare cu gustul lui,la urma urmei tu o sa te rasfeti in interiorul ursului si asta conteaza. Acum si dupa povestea cu mocheta pot sa-ti dau un sfat: sa nu donezi vreodata sange, e clar ca iti curge sange de urs in vene:lol: |
foarte frumos ..... poti sa imi spui cat ai dat pe suspensie ms si bafta cu masina ...
|
foarte tare interiorul , volanul... asa si asa , e vorba de gusturi , dar daca tie iti place e perfect.
am observat ceva interesant ... in a 2a poza se vede motorul ... e cumva vorba de un V8?... sau ma insala ochiu? |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
extraordinar proiectul,ai scris ca e facut ptr vanzare...
apoi pe undeva scrie ca ai investit peste 20.000 sunt curios cine da in vremurile astea 20.000 + ... pe un urs cabrio.. ca banuiesc ca vrei sa scoti si un pic de profit.. nu ? |
ai inteles gresit , spune ca nu a facut-o pentru vanzare ;)
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
masina intradevar NU e de vinzare, am facut o pentru ca mi a placut foarte mult un ursulet pe care l am avut prin '96, un coupe E30, cu motor de 2.5 ( apropos, tot 2.5 o sa aive si asta pe ea dar cu un pic de turbo, o sa va arat si cum am facut motorul) si uitindu ma pe Discovery m au apucat damblalele intr o zi si m am intrebat daca pot sa fac si eu ceva sa semene cu ce fac aia. si acum vreau parerea voastra. nu am tinut sa l pastrez OEM dar nici nu am vrut sa l impopotanez.
in privinta pretului la care o sa ajunga la final.... a trecut de mult de aia 20. dar nici nu vreau sa va spun cit am dat pe o piesa sau pe alta. tot ce pot sa spun e ca am luat piese OEM, din Rieger si de pe unele site uri de tuning de BMW din State. si ca tot sinteti curiosi sa vedeti motorul o sa pun o poza acum si o sa vin cu mai multe zilele urmatoare |
frumoasa masina.....
mama cum e motorul ala :O:O tzipla!!!! |
Quote:
Cu siguranta daca ar fi fost facuta cu scopul vanzari nimeni nu ar da 20 000 pe o "vechitura", lumea in ziua de azi prefera o masina mai noua sau eventual sa-si faca masina visurilor lor incepand de la 0. Dar sunt putin care mai cheltuiesc asemenea sume de banii pe o asa pasiune. Felicitari propietarului pentru anvergura proiectului si sa se bucure de urs. |
O masina facuta cum nu s-a mai facut niciuna la noi. Felicitari.
|
Intradevar o masina superba reconditionata bestial...Felicitari proprietarului si jos palaria!! multi bani si multe ore de munca s-au depus pt a se ajunge in stadiul asta...dar pasiunea nu cunoaste limite. Hai bafta in continuare!!!si mai pune ceva poze sa mai vada si ochiu' nostru' cum decurge treaba :D
Salutare si tot respectu' ! |
merci pentru incurajari. mai am poze, ce am pus pina acum au fost facute pe undeva anul trecut. eu mai am f putin la masina dar depind f mult de timpul liber. sigur vin cu mai multe foto ca mai am ceva pe aciulea
|
Impecabila masina .. bravo .. si spor la treaba in continuare :D
O intrebare as avea .. daca poti sa imi spui kitul la usi de unde l-ai cumparat .. si eventual niste detalii daca ai timp .. am si eu un e30 cabrio .. si m-ar interesa sa ii montez un kit pt usi. Un pm ar fi ok .. mersi Bafta in continuare ! |
ce faci tu e un fel de teasing. multi asteapta sa vada pozele cu varianta finala...printre care si eu:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:50. |
- Copyright 2026 4Tuning