![]() |
Dodge Hornet Concept
4 Attachment(s)
Dodge Hornet Concept - urmeaza sa fie prezentat la Geneva.
Motor: 1.6L 16-valve OHC supercharged Putere: 127 kW (170 hp) Cuplu motor: 224 N m (165 lb.-ft.)@ 4000 rpm |
moama frate ..... e misto dar inca trebuie sa ma obisnuiesc cu ea ... e unpic ciudata ... unpic mai mult ciudata ... dar la 170 hp .... 8) ... oricum si designul e frumos ....
|
numi place plafonul de sticla si ii trebuie niste roti mai late! oricum e super
|
fugly...
|
s-au cam inspirat cam mult din design-ul lui nissan pathfinder di mitsubushi pajero dupa parerea mea.la capitolul motorizarece sa zic?loganu meu ara motor 1.6 si 90hp,da n-are supercharger. :chainsaw:
|
E destul de dragut in general,dar e cam patratos... :?
|
viitorul suna rau.
|
nu ma impresioneaza
|
este urata rau de tot...si 170 de cai putere...ce vi se pare asa mult?
ii credeam mai inventivi pe cei de la Dodge...zici ca Yeti musculos :x |
desi arata cam patratoasa arata bine
dar imi place plafonu de sticla e super cam mic motorul doar 170 de cai saraci cai alearga singuri :cry: |
.....
dragutza....aduce foarte mult cu pajero...personal nu imi place :cry: :wink: :wink:
|
doar putine modele americane imi plac ... dar asta e destul de dragutz
intrade-var .. seamana si cu Pajero .. dar in prima poza mie parca imi pare ca seamana umpic si cu un Mini ... dar mai partatzos si masiv ... si 170 de cai de la un motor de 1.6 ... nu ajung ? e destul parerea mea .. |
Re:
Quote:
|
cam asa ceva ... ca masiniile americane .. de obicei .. aveu un morot super mare .. da` nu scoteau prea multi cai .. :)
asa ca il putem considera un progres important |
dupa mine pt clasa care este facuta are destui cai..!! cu toate ca dodge a cam cazut cu motoare mici .... e acceptabila puterea in raport cu litraju`!
|
nush` d c ... da` masina asta parca mi-o mers la suflet .. :)
|
Putin spus acceptabil :D
|
Re: Dodge Hornet Concept
ii naspa cu rotile alea asa inguste
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:27. |
- Copyright 2026 4Tuning