![]() |
stopuri negre
cum se vopsesc stopurile la berlina???.......pe afara pe dinauntru cum???.......se matuiesc nu se matuiesc.......poate ma ajuta si pe mn cineva
|
Re: stopuri negre
pe afara...;)
te duci la "frati" stii magazinul de piese auto de la cutit nu?! cumperi un spray de stopuri Duplicolor - costa 20 de lei - iti alegi culoarea. Si aplici numai pe exterior, dar ai grija, nu da prea mult, dai o prima mana, dupa care mai dai peste vreo 20-30 de min din nou daca vrei mai intens... NU TE GRABI...altfel le vei innegri prea rau. NU NECEISTA MATUIRE, ci doar sa le degresezi bine inainte :) Imi dai PM daca mai intrebari:) |
Mult noroc sper sa nu te opreasca politia ...........
|
daca ai sa vopsesti stopurile fara sa le matuiesti la prima spalare se exfoliaza vopseaua.inainte de a le vopsi trebuiesc matuite cu un smilghel fin (pt polish)dupa ce le inegresti cat vrei le dai un strat de lac pt luciu si pt a proteja vopseaua.am sa-ti arat poze dupa ce-mi voi scoate masina de la vopsit:D
|
Mai simplu si mai ieftin ar fi cu folie de geam.Arata si bine si daca te opreste politia poti remedia "defectiunea" pe loc.O dai jos;).
|
Quote:
|
eu le-am vopsit de 2 luni cu vopsea negru mat si nu mi se exfoliaza
|
Quote:
nu le-ai vopsit cu lac d-ala Duplicolor? |
nu va suparati pe mine dar am si eu o intrebare
azi am vopsit si eu stopurile cu sprei special dar dupa ce le-am montat pe masina au devenit gri spre alb de ce oare?:rolleyes2 am dat pe semnalizare si marsalier cu sprei nu stie nimenu cauza?:ashamed: |
De la "oglinda" care se afla langa becuri.Nu ii cumva gri?Mai bine faceai stopurile cu folie neagra decat cu spray.
|
Quote:
baga niste poze sa vedem despre ce este vorba... ai degresat bine stopurile inainte? |
se vedeau cum devin incet din negru gri ca si cand s-ar aburi sau ceva de genu
ce treba ar avea oglinda de la becuri? andi sorry dar nu le-am facut poze:oops: si nici nu le-am degresat decat le-am spalat cu apa si atat o fi de la apa :rolleyes2 isi vor reveni ? ps azi le-am facut please:help:me |
Quote:
P.S. incearca maine sa ii faci niste poze...sa vedem despre ce este vorba:) |
ok mersi mai vb maine ca tre sa ma bag la somn ca maine sunt schimbu 1 :D
numa bine |
sal
am revenit cred ca a fost de la apa de pe chedere azi ca e soare ma duc sa le curat si sa le fac din nou sa vedem ce iese :lol: |
lasa ca pun maine niste poze sa vezi cum arata
|
Si uite asa au trecut 3luni si nici-o poza :))
|
1 Attachment(s)
sal
hai ca pun eu o poza;) |
Quote:
In rest, mult noroc si sanatate. |
2 Attachment(s)
ia de aici ....date cu lac cu cativa stropi de vopsea neagra ...:D
|
foarte frumos RIcKO ,imi place lucrarea ta http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-greet024.gif
|
Quote:
ms ms ...dau o bere :D |
Quote:
|
Quote:
din cate se observa se vad stopurile si ziua ....am o cantitate foarte mica de vopsea neagra in lac .....nu sunt facute cu spray negru .....poate de aceea nu am avut probleme |
POATE TE INTERESEAZA ASA CEVA : MODUL LAMPA STOP AMERICAN STYLE :!::!::!: acest modul ajuta la "stingerea" becului de frana ,progresiv.in mom apasarii pedalei de frana se aprinde normal stopul,dar in mom eliberarii pedalei ,becul din stop se stinge progresiv-exact ca si la masinile americane! pretul este de 80 de lei.in pret este inclusa si schema de montare(relativ simpla si usor de abordat)! livrez oriunde in tara!id de mess [email protected] pentru mai multe comenzi ofer reduceri substantiale!!
|
1 Attachment(s)
Mai dragilor si eu le am negre de vreo 8 luni asa cum sunt acuma pe masina.
Acum 4 ani am avut tot ceva de genul inegrite.dar nu dupa mult timp am revenit la ele originale... Nu-mi plac ca este scazuta vizibilitatea ziua cu ele asa..(daca multumesti cuiva sau semnalizezi nu prea fac fata). Pt RAR am unele mai curate . |
Baieti io am incercat cu folie(pe exterior)
O iesit incredibil de bine... |
Quote:
|
Quote:
|
o intrebare am, dicolor pt stopuri pe alb se gaseste?
|
Quote:
Asta ce mai este? :lol:...sa nu imi spui ca tu crezi ca este vreun decolorant? Nu exista asa ceva. Plasticul este facut dintr-un material cu aceeasi culoare chiar si pe interior. |
scuze duplicolor , nu vreau sa decoloreze doar sa acopere :)
|
Quote:
Daca vrei iti poti face tu albul. Te duci la un vopsitor si il rogi sa iti adauge un pic de alb in lacul pe care vrei sa il dai pe stopuri. |
dicolor ???
cu alb sau orice alta culoare se poate face printr-un amestec lac+vopsea |
O poza gasim? ca sa vedem diferentele dintre spray si lac+vopsea?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Uite aici o poza cu stopuri vopsite cu lac+vopsea neagra. Este a user-ului RIcKO |
Quote:
|
Andi, personal, mi se pare exagerat sa`ti faci stopurile atat de inchise... inteleg si "capetele de creta" cand ii opresc in trafic ...
Relu, lacul+vopsea permite luminii sa treaca din interior in exterior cea ce Duplicolor`ul nu face... si`n plus e si mult mai estetic |
da
cu spray ies prea inchise ca au mai multa vopsea,culoare, in ele si scade foarte mult vizibilitatea luminilor |
Quote:
Quote:
Aveti dreptate. Eu la Astra am stopurile facute cu lac+vopsea si arata infricosator de negre, dar se vede perfect lumina din interior. P.S. si Duplicolor este bunicel, dar in mana unui incepator, poate fi destul de "periculos" in sensul ca nu asteapta, sa faca pauza intre "mainile date" si constata la final ca este prea negru stopul. Cine are posibilitatea sa isi faca stopurile la un vopsitor profesionist, ii recomand sa renunte la DUPLICOLOR. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning