![]() |
Bimmerfest 2006 Romania
Bimmerfest 2006
27-28 Mai, Brasov Scrisoare deschisa catre toti pasionatii si comunitatile BMW din Romania Mai multe detalii gasiti aici. https://forum.4tuning.ro//upload/bimm...006_v3_309.jpg |
eu s-ar putea sa ma duc :mrgreen: inca nu stiu sigur
|
Re: Bimmerfest 2006 Romania
In perioada asta trebuie sa fie si MotoRock-ul daca e sa nu pice in weekendu asta sigur vin
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vin si io k sunt mort dupa bmw uri
|
nu promit nik deshi mi`ar face placere sa vin!! dar sunt in prag de simulari bac etc etc!!
|
lasa, ca bacul poti sa-l dai si in toamna.. bimmefest nu e in fiecare zi.. :D
|
Jur ca am ramas :shock: :dance: :yikes: can am vazut poza aia !!!
Dak ma duk acolo sigur fac atac de cord ...asha ca nush :lol: |
Poate mergem in grup ca departe de casa nu este :wink: Vorbim si noi dar multe se pot schimba pana atunci
|
vedeti ca sunt cativa cu bmw-uri prin ploiesti care vin.. poate va combinati si veniti cu ei .. :roll:
|
cu cc13 (parca) :wink: sau comisaru :mrtgreen:
|
Pana pe 28 mai se pot intampla multe :lol: !Oricum eveniment destul de important zic eu :twisted:
|
o sa fiu si eu pakolo cu preteni posesori de BMWuri
|
Re:
Quote:
|
eu in proportie de 90% o sa fiu
ideea era sa fim cat mai multi :D cred ca vine si comisaru 8) |
moaa.. ia uite cine vine.. :shock:
|
moa florine ce faci mah?? :lol:
|
florin am gasit cu cine sa vin :mrgreen: nu-i asha cc13 ?? no offence :twisted: :twisted:
|
eu speram sa fim cat mai multi din ploiesti :(
eventual hai sa-i mai coptam si pe cei care-i vedem cu bmw(si nu numai) pe strazi, fiecare pe cine cunoaste |
Re:
Quote:
|
:pistoles: stiam ca pot sa ma bazes pe tine :mrgreen: sa-mi tii un loc in coupe
o sa cotizez la benzen :wink: |
Re:
Quote:
fratilor nu inteleg de ce va ambalatii in halul asta mai e pana atunci o gramada de timp stay calm boys. parerea mea ar fi sa ne intalnim cu o saptamana inainte de eveniment sa stabilim cine mere q masina cine q trenul si etc etc |
Bah m-ai disperat cu intalnitu cu o saptamana inainte ! Maine mama vrea sa-si ia alta masina de spalat ne intalnim ca sa discutam ce sa-si cumpere mama ? :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
zii locul si ora si sunt acolo si nu mai ma f***-ti totzi la cap cand zic ceva. shantzule nu mai fii asa disperat k mai sunt 3 luni pana atunci |
cine vorbea de disperare :mrgreen: eu i-am spus lui cc13 ca merg cu el pt ca poate o sa mai vrea cineva sa mearga si sa am un loc acolo :wink:
bine.. acum depide si cine o sa fie aceea persoana |
Re:
Quote:
mah u nu intelegi k pana atunci tovarasul asta cu care am venit sambata o sa aiba permis si merem q o toyota.dar lasa k mai vb noi |
mai din partea mea puteti veni cu ce vreti/cati vreti... eu am zis decat ca ar fi bine sa fim cat mai multi (in special cu bmw-uri daca se poate)
nu am zis ca trebe sa vi neaparat cu mine ( :roll: ) s-ar putea ca masina mea sa fie deja plina inca nu putem hotari nimik, eu zic sa mai asteptam sa vedem cum evolueaza lucrurile - eu nu va cunosc, voi nu ma cunoasteti :oops: (momentan) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
si dak se cheama bimmerfest ce dak.important e sa am mijloc de deplasare pana acolo :evil: ************************ te rog foloseste un vocabular mai adecvat - tng |
up up up up :D
|
mergem si noi ;)
o sa fim acolo o parte ;) daca nu toti ;) |
cati mai multi :) oare ne strangem 100?
|
Quote:
impreuna cu cineva(alt oras)? sau cum ? :???: |
pai eu nu stiu 100 de bmwuri in Ploiesti si celor care le-am dat eu personal fluturasi cu festul mi-au spus ca d cnu sunt curse cu liniute nu-i intereseaza sa vina :D
|
Prin urmare.... inseamna ca nu avem ce cauta la Bimmer daca n-avem BMW-uri?
Trebuie sa gasim cativa, nu se poate (in nici un caz 100); Chit ca inchiriez un BMW si tot vin (daca nu se poate cu alta masina); O sa ne strangem cateva masini 15-20 :lol: cred eu... si o sa venim acolo; Daca mergem cu Bucuresti-ul (cu brigada de ursuleti) nu stiu cum ne tinem dupa voi :lol: Bimmerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! |
Re:
[QUOTE=eko_squad_2006]si dak se cheama bimmerfest ce dak.important e sa am mijloc de deplasare pana acolo :evil:
Alooo! Gradinitza! Iar faci scandal copilu'? Tu cand n-ai ce sa postezi incepi sa te rupi in doua asa... De ce nu pleci tu inainte sa inceapa Bimmer-ul ca sa le pazesti tu la baieti masinile acolo? Cred ca ai fi in stare sa dormi sub o masina d-aia sa te in velesti cu ea! Nu te mai panica atat! Mergi cu cine zici ca mergi si gata! Am inteles. Te duci cu o Toyota! Du-te cu D-zeu...! |
Quote:
trebuia sa iei legatura cu mine .. iti dadeam o mana de ajutor ;) chiar am nevoie de niste fluturasi |
se duce cu toyota lu` Dumnezeu!!...tare`s curios ce model este!!mha...yo n`am ce sa fac dekt sa va urez distractie plakuta si drum bun!!:))have fun...don`ule...mes pls
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |
- Copyright 2026 4Tuning