![]() |
Logan 1,4 - DJ 07 PJJ -
3 Attachment(s)
Salut.
Sunt posesorul unui Logan 1,4 MPi. Nu prea am ce sa scriu pentru inceput pentru ca este cam stock. |
Re: Logan 1,4 - DJ 07 PJJ -
uitasi sa spui ca are xenoane...:lol:bafta cu ea...asteptam modificarile...
|
2 Attachment(s)
Acum 2 spatamani masina a primit un Kit BiXeon de 8000K
|
cat urasc eu ca sofer si participant in trafic xenoanele astea peste 5000 k...is chiar deranjante , ontopic arata bine masina, ingrijita
|
Mersi. Majoritatea sunt foarte deranjati si dau blitzuri...:oops:
|
:) banuiam eu...
|
ingrijita masina...
eleron dragut, dar da jos capatul ala de la toba...ca arata urat rau. |
2 Attachment(s)
Am dat capu` de toba dar am pus altu. Saptamana viitoare masina intra in service si dupa o sa primeasca o evacuare dubla asa ca nu puteam lasa toba goala ca se vede foarte urat.
-Am pus si folia pe geamuri. |
arata bine masina,folia ii schimba total aspectul!
bafta in continuare ! |
1 Attachment(s)
Mersi Reptyle..
Iata si prima victima :D Ford Focus 1,8 TDCi . Nu se vede prea bine ca e filmat cu un telefon. Oricum...rezultatul a fost cam 1 masina jumate intre noi...:D Confirmat chiar de proprietarul fordului |
Quote:
|
Stiu :D . El era sigur ca ma face...Eu mai am un astra Caravan de 1,7 si am facut cu fratemeo...rezultat? am ramas vreo 2 masini in urma
|
1 Attachment(s)
De saptamana viitoare masina va intra in service...de unde va iesi cam asa...sper sa imi iasa chestia cu farurile .
- Badboy Look. - bara fata+praguri ProStreet tuning - arcuri H&R - curatat portbagaj Sper sa gasesc si niste jante pe 16" cu ceva buza... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Asta e... nu sunt eu de vina ca nu stie el...
Au venit si proiectoare in care se va pune xenon si eleronul de luneta Incepe sa mearga treaba... |
sunt valeo ???
|
nu cred. au costat prea putin ca sa fie Valeo.
|
Arata super cu bad boy look si bara fata schimbat.bafta in continuare;),luminile cam puternice,dar frumoase
|
o sa ti se sparga/crape destul de repede ! sper ca data viitoare sa le iei originale..
|
asteptam poze cu noile modificari in curand :evil:
|
Quote:
O sa vina si pozele...numai putina rabdare :twisted: |
Quote:
gandeste-te un pic si la ceilalti participanti in trafic. Farurile mai sunt cum mai sunt, ca focalizeaza totusi lumina intr-un anumit punct...dar proiectoarele alea nu fac decat sa orbeasca pe cel din sens opus. Eu zic ca iti sunt suficiente farurile cu xenon. |
2 Attachment(s)
M-am gandit la chestia asta..dar multi au... Proiectoarele bat jos si nu prea vad cum ar putea sa orbeasca.
O alta problema am...cum reusesc sa fac farurile fumuri fara sa pun folie pe ele...? Am vazut la ghetto ca a facut la o fabia dar...nu prea vad cum ar putea sa o fac la logan... |
Quote:
In legatura cu innegrirea farului, implica desfacere, si nu cred ca vrei...eu unul nu as incerca, e posibil sa nu il etansezi bine cand il prinzi la loc, si se va aburi. |
pai oricum farul din dreapta trebuie desfacut sa il curat. Cand mi-a montat xenonul a prins mansonul de cauciuc pe bec:???: si a ars cauciucu si farul s-a afumat. daca tot il desfac pe cel din dreapta, incerc sa le fac pe amandoua . dar cum...? cu ce ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
hai ca ma lamurisi:))
Uite asta e farul...incercuieste si tu ce zici ca trebuie sa inegresc :D |
1 Attachment(s)
Quote:
la farul de logan ai putin spatiu in care poti vopsi. |
eu am avut la inceput proiectoare fake...de la caldura becelor mi-au crapat dupa 3-4 luni !
|
exact la asta ma gandisem dar nu stiam daca e bine sa fac asa...mai cer si eu parerea...sper ca nu te-ai suparat.
|
Quote:
Cam tot la banii aia ajung... 100ron proiectoare...+50ron sistemul de prindere + cat o mai fi si cablajul... Cele Valeo costau 270lei cu totul. |
1 Attachment(s)
am gasit un set de Borbet A pe 17" de 10j spate si 8,5j fata negre cu buza polishata. Am vorbit si le pastreaza 2 saptamani pana scot masina sa vad ce bani raman. Eu zic ca arata bine.
|
cred ca iti vor atinge....au macar 4 x 100 si 60 mm la mijloc ?
ps. eu am dat pe ale mele 120 ron ( valeo)...enfin!! |
Quote:
|
10j spate?...imi vine greu a crede...zic sa probezi mai intai;)
|
umflu aripile ?:))
|
ca idee...cat cere pe set?...banuiesc ca vin echipate si cu gume.
|
Quote:
|
Din vagile mele cunostiinte stiam ca nu exista Borbet A pe 17, cu patru gauri si numai cu 5...cele mai mari cu 4 gauri stiam ca sunt pe 16....parerea mea
|
asa stiam si eu ca sunt doar pe 16..oricum..10j sigur o sa atinga in aripa...paote doar sa mergi singur in masina si sa nu ai arcuri sport....
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:20. |
- Copyright 2026 4Tuning