![]() |
Rival pentru Gallardo de la SEAT...De vazut...
1 Attachment(s)
Pt cei care cred ca SEAT-ul nu este asa o marca demna de luat in seama(stiu ei care), iata un posibil concurent pt Lamborghini Gallardo. Se numeste Cupra GT, are un V6 biturbo de la Audi modificat de divizia SEAT Sport, de 500cp, si deocamdata este in stadiu de prototip, DAR, conform spuselor celor de la SEAT, modelul se va fabrica numai pe comanda...Pun doar o poza, sa nu incarc serverul, dar pun un link ca sa vedeti si voi...
http://www.fast-autos.net/seat/seatcupragt.html Poza: |
no mother fuckin` comment las-o dreaq .. 500 de cp.. :) d abia astept s-o vad pe sosele... :)
|
Santose, asta numai in cazul in care se hotareste un roman sa faca o comanda.. :D oricum cred ca va fi peste 60 de mii de euro, daca nu si mai mult...
|
Gallardo costa cam 350.000... Daca se vrea rival, va costa cam tot pe acolo...
Dar Lamborghini are destui concurenti: Maranello, 911 RS, Viper GTS, etc... Adica toate masinile din campionatul de turisme smechere, nush cum le zice... |
Re:
Quote:
|
Uite ce am gasit pe www.rsportscars.com la Seat:
The final version of the SEAT Cupra GT is expected to race in this year’s Spanish GT series and SEAT Sport will commence building GTs to customer order later this year. Deci e special facuta pt cursele de turisme GT, dar se pare ca s-ar putea s-o vedem si pe strazi...Totusi, nu cred ca la noi, pentru ca bogatanii nostrii tin la marca, ei stiu una si buna, Lamborghini/Ferrari/Porsche, din astea nu mai ies...Pacat. |
Re:
Quote:
http://www.lambocars.com/gallardo/gallardos.htm dar si asa, cu banii astia iti faci un parc auto...;-) |
hahahaha hondare.... 350.000 $ ma? :) :) m faci sa rad.... o fi BUL ala bogat dar nici chiar asa... hai peace
|
Scuzati, am confundat cu Murcielago... :oops: :oops: :oops:
|
...care e 2oo.ooo :wink: :P :D
|
Sigur il vom vedea si in romania,avem Ferrari,Mybach (scuzati dak am scris gresit),se asteapta si SLR (350.000 e) asa k nu vad dc nu si-r cumpara vreun pusti de bani gata si acest SEAT.Respekt
|
Re:
Quote:
si chestia cu pustii (soferi de duminica) care isi cumpara masini tari sa vada lumea ca au bani fara sa realizeze ce au sub capota... Eu m-am saturat de astia. |
Eu am vazut prea mult F&F, da' intotdeauna mi s-a parut ca are mai mult farmec o japoneza dusa la peste 500 de cai care da fum unui Modena decat orice Gallardo...
|
Maybach mcmate.. asa ... SLR IN ROMANIA? poate noul SLK.. hai spuneti-mi si mie cum e cu SLR-u... dati-mi un pm ceva plzzz...
|
1 Attachment(s)
EvLSant0S , nu te supara daca nu ii ce-ti trebuie da' nu stiu ce-i ala pm.
SLR-date tehnice : V8 5.5 24v ;compresor mecanic;626CP/6500rpm;780Nm/3250rpm;cutie de viteze automata cu 5 trepte;masa proprie1768kg;masa totala1933kg; rezervor98l;0-100km/h in 4s;viteza maxima334km/h;consum14,8 :?: . Cam asa arata... |
A shi inca ceva.
Va fi fabricat la uzina din Waking , in Anglia in cca 500 exemplare/an si va acosta aproximativ 375000 euroi.Ii facut in colaborare cu Mc Laren. |
Re:
Quote:
|
Re:
Este si slr si slk...nu stiu de ce va mira?? :lol:
Cel putzin Slk l-a aratat si la auto run..Scuze daca am facut cumva reclama. |
Ma baieti ce dracu....SLR?????in iasi condusa de un traficant din suceava....ar trebui sa va faceti o casa de filme.....astept cu nerabdare urmatoarea comedie
|
thinker ai zis ceva d poze punele si u p forum plzzz
|
frumos seat, da parca prea arata toate supercarurile astea noi a nave spatiale... parca tot mai mult mi-ar placea un twr sau o replica de cobra sau de porsche... oricum, seat a inceput sa faca super masinute, se simte mana lui de silva.
|
SLR chiar are 1700 kg mah ??? Credeam ca e mai usor. Am vazut la tv ca cica sunt 2 kg / cal... Cei mai fericiti armasari din lume !!! :P :P :P
|
Re:
Quote:
vad ca ai la locatie Iasi, inseamna ca stii locurile, oarecum. Omu' mi-a aratat doua poze cu un SLR, in parcare la Hala Centrala. Nu stiu al cui era, faza ca ar fi al cuiva din Suceava asa am auzit-o asa o spun mai departe. Dar masina a fost in Iasi si a vazut-o destul de multa lume, se ingramadeau meltenii ca la urs... :twisted: Daca bajetul mai are pozele la el si nu le-a trimis acasa (ca e student si sta in camin) il pun sa le scaneze si sa mi le trimita prin mail ca sa le pun pe forum... |
Pot sa JUR ca l-am vazut si eu odata, nu mai sunt sigur unde, cred ca prin Bucucuresti, dar sigur l-am vazut. Oricum am vazut si noul SLK la noi asa ca...
Mihai, intr-adevar, pai Walter Da Silva a fost designer la Alfa si uite ce bijuterii cu super-design a scos, care nici macar nu s-au invechit cu vremea. Oricum se vad niste urme de Alfa in modelele noi de la Seat. :wink: |
lool... las` mey ca stiu si eu cum arata slr... dar voaim sa-l vad in romania.... zicea cineva ca a facut un amic de-al lui poze la slr... oricum PM inseamna Private message sau poate sa ai insemne si... :) :) :) :lol:
|
Re:
Ce atzi zice sa vina la liniutze nishte masini ca astea??Gallardo, slr, slk, seat, ferrari...ca avem...(mai putzin seat)..dar nu avem drumuri sa se bage oamenii la curse...:D :D
|
Re:
SLR...e deja in romania...a fost in romania inainte de lansarea oficiala din germania...
si chestia cu pustii (soferi de duminica) care isi cumpara masini tari sa vada lumea ca au bani fara sa realizeze ce au sub capota... Eu m-am saturat de astia.[/quote] slr nu este in romania..deocamdata ..tu vb de noul slk.care intradevar a fost achzitonat de u roman,inainte de prezenatre oficiala din germania :?: |
slr se fabrica umai de las farsitul 2004,singur va spun ca slr (vazut pe rtl)il are david coulthard de la mclarenf1(el fiind imaginea masinii in lume)........si in romania va fi prezentarea oficiala la inceputul 2006. :idea: :!: :!: :!:
frumos seat........o sa aiba succes...si se vede ca seat merge inainte cu fruntea sus..din ce in ce mai multe automobile vndute,design futurist......si sa nu uitam de seaturile care concueaza in campionatul mondial de turisme care fac fata si scot din ce in ce mai bune rezultae desi sunt intarti in turisme nu de mult...succes seat :D |
Re:
Quote:
Daca vrei sa cumperi unul, pentru 450.000 euro iti vine in septembrie 2004, iar pentru 560.000 de euro il ai maine, DennigCars, unul dintre cei mai mari distribuitori de masini de lux, il are pe stoc: > link (click aici) < |
Faza cu SLR-ul pe stock mi se pare de tot ***u...se vede ca MErcedes si-a pierdut si ultimul gram de prestigiu, acum tot tzaranu cu bani o poate cumpara.
yonutz, daca te duci pe www.seat.com, ai sa vezi o idee de cum o sa arate noul Toledo...te sperii!!!!!!! |
se simte clar, in special la ibiza, care aduce bine de tot cu 147. dar seat incepe sa aiba personalitate, si asta-i f important...
|
Mercedes a decazut mah ???
Pai atunci ce sa mai zici de Ferrari, Aston Martin, Lamborghini sau Bentley ??? Nu vezi ca toti hip-hoperii din state au asa ceva ??? Crezi tu ca ei sunt clienti fideli, colectionari, sau au asteptat 1-2-3 ani ??? :P :P :P Oricat ar vrea firmele mari sa para serioase, in fata banului gros uita de toate si iti dau masina imediat... Ce lista de asteptare, ce clienti fideli... :P |
Mercedes e deja o masina \"fumata\" in State, si da, faptul ca poti lua masina imediat, mai ales un SLR, este un semn al decaderii prestigiului in fata dorintei de profit cat mai mare...Pacat ca Mercedes s-a dedat la asemenea tehnici de marketing, iar la noi a ajuns deja masina jmenarilor. Uitete, spre ex, la Seat-ul asta, se fabrica NUMAI pe comanda, desi marca n-are cine stie ce prestigiu, stie sa si-l faca in timp.
|
Eu nu as conta pe asta.
Si despre SLR , de cate ori am auzit se vorbea de liste de asteptare de 1 an si chiar mai mult , si ca se vor produce maxim 1500 de exemplare.Pe cand , daca este cum spuneti voi toate astea sunt povesti.Eu cred ca si-au facut un mic stoc ca sa scoata mai mult profit.Trebuie sa supravietuiesti. Si eu , asa as fi facut.Uitati-va la Lamborghini care a ajuns sa fie cumparata de VW.Deci eu cred ca ar putea sa faca si Seat la fel.Sa speram ca nu. Cat despre hip-hoperii din state eu stiam ca umbla mai mult cu Hummer , Caddy , Chevy si alti mastodonti . |
+ k alea din videoclipuri sunt inchiriate :wink:
|
Quote:
Sa fi sigur ca nu sunt inchiriate !!! Parerea mea... :wink: |
Da, dar ai mai vazut tu vreun Mercedes in ultimul timp? (in afara de ala din videoclipul cu Sean Paul si Blue Cantrell, SL 550 AMG ala turcoaz :P :D )
|
rapperi din state au escalade alea alea :P murcielago... nu prea i-am vazut in mertzuri..
|
putini rapperi am vazut ca sa nu aiba macar un mertzan.. :D
|
3 Attachment(s)
@Hondarul
Mai shtii ce conditii trebuia sa indeplinesti ca sa cumperi un ferrari f50? Trebuia sa mai ai un ferrari de vreo 3 ani mi se pare, sa semnezi nu stiu cate contracte ca nu faci curse cu ea, ca nu faci accident, ca nu stiu ce si nu stiu cum. In conditiile astea nu cred ca ferrari si-a pierdut clasa. Ferrari ramane Ferrari. Nu shtiu cum s-a facut cu ferrari enzo, dar cred ca a fost la fel (oricum nu cred s-o cumpere prea multi - costa 2 mil $) Din pacate exista niste tarani care au facut varza cateva f50-uri. Dupa ce ca s-au facut vreo 150 nu stiu exact, astia le mai shi bushesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:43. |
- Copyright 2026 4Tuning