![]() |
Aici puteti provoca MAZDA RX7 si VIPER :)
2 Attachment(s)
:lol:
Dupa cum ati vazut din titlul topicului aici se pot provoca aceste doua masini : MAZDA RX7 si VIPER |
ma bag eu la RX7 .
vinerea asta e ok la ora 22? da-mi un PM si discutam detalii , ca stiu eu o propietate privata unde ne putem da fara probleme. |
TOTI CEI CARE AU MASINI PERFORMANTE SI CARE VOR SA SE DEA CU ACESTE DOUA MASINI SUNT RUGATI SA POSTEZE AICI.
Pt ca sa fie mai incitant si sa fim un pic mai motivati pariurile sunt deschise... :lol: :lol: :lol: :lol: dati pm. VA ASTEPT LA START !!!!!!!!!!! |
VREAU SA MENTIONEZ CA EU NU SUNT IN TARA NUMAI DIN LUNA MAI INCOLO, DAR PANA ATUNCI PUTEM FACE LISTA :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
dak viperul ala e al tau,esti tare :D ce sa mai zic si de rx7... :lol:
e stock?ce performante are? |
Cati El Zorabi ai coae pe ele? :roll:
|
RX7-le are modificari la motor pe care le puteti vedea la sectiunea Masina Mea-Mazda mx6 & rx7 gen-3a, si are peste 300hp.
Viperu este stock Manufacturer: Dodge Type: V-10 in 90° vee OHV 20 valves total 2 valves per cylinder Bore x stroke: 101.60mm × 98.50mm Bore / stroke ratio: 1.03 Displacement: 7986 cc 487.33 cu in Compression: 9.60:1 Fuel system: SMPFi Aspiration: Normal Catalytic Converter: Y Max. output: 456.3 PS (450.0 bhp) (335.6 kW)@5200 rpm Max. torque: 664.0 Nm (490 lbft) (67.7 kgm)@3700 rpm Max. rpm: 6000 Coolant: Water Specific output: 56.3 bhp/litre Specific torque: 83.15 Nm/litre Performance 0-60mph: 4 s 0-100mph: 9.2 s Quarter mile: 12.30s @ 117.20 mph Top speed: 285 km/h Power to weight: 293.93 bhp/ton |
ma bag si eu :)
asa ...de fun :D |
alege si din ale mele ce masina vrei tu.
s3,delta,sti,evo9 |
Cu Foresterul ca sa fie show, dar nu prea cred in veridicitatea acestor informatii.
Aud si vad atat de multe discutii incat eu sunt mai sceptic in veridicitatea informatilor unor persoane ce nu sunt f cunoscute in cercul nostru. Daca e reala in anumite conditii, de ce nu? |
Deci pana acuma lista e urmatoarea:
200sx - care vrea cu rx7-le speedr- andreitentean sebi Pt Andrei, Ai masini puternice si frumoase felicitari si respect, vii cu care vrei tu :) sau cu mai multe :) aa apropo si eu am o lancia delta HF deocamdata pe butuci :) Pt Sebi, Asi fi fost foarte surprins daca nu ziceai ceva :)... nu-ti face probleme e pe bune, viperu a fost prezentat pe axa tv ... ceva canal de stiri locale din MM nu cred ca se prinde la bucuresti :lol: Si ai putea sa lasi mistoul cu foresterul... sau daca tu crezi ca scoate in jur de 11sec atunci da .... mai merge. :lol: :lol: :lol: Oricum ce am stabilit noi cu rx7-le e valabil... :wink: |
viper
eu vreau viperul la start.....asa sa facem o intrecere :wink: ...legendara
|
Bine Catalyn, cu placere :) ce masina ai ....????
|
Re:
Quote:
|
felicitari Mx6 si tuturor e super tare lista de masini de la voi,vad poate aranjez ceva masini inca,doar moldova vrea sa participe si la voi!!! :wink:
|
Re:
Quote:
Care din astea face 11? Stai linistit ca nu trebuie sa fac doar fara ca are si spate. Acum sigur nu e mai jos ecat alea cere snt in lucru. Foresterul va avea cateva kg in plus carligul de remorca. |
Re:
Quote:
o sa incerc si eu sa-l sun, sper ca mai e valabil numarul |
Re:
Quote:
|
11 sec zici ? Ma bag si eu ! Daca s-a marcat si raspunsul lui Catalyn vs. Viper sa fie trecut din condei si Nova 1.6 T vs RX7 .
|
:2gun: vine si Moldova!!!! :2gun:
1) Impreza WRX+ceva schimbari(foarte multe)+nos 2)WRX STI(super modificata) 3)Skyline r33gts-t(super modificat) still looking 4 some cars????poate venim si cu ceva surprize :wink: RESPEKT TUTUROR!!!! :bunch: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
abia astept sa va vad la lucru 8) bafta tuturor! :!: |
da pe unde stai in moldova?
|
Nu puneti botul la prea multa vrajeala, uni se baga in sema fara sens.
|
Raspund si eu provocarilor voastre si astept un semn din partea voastra, pe ce distanta si unde vreti sa facem liniuta?
|
lista up dated...:)
200sx - care vrea cu rx7-le speedr- andreitentean sebi ono pt pushkin... Se pare ca tu traiesti in ceva pepiniera de masini modificate.. :) oricum te atept la start ....... 1) Impreza WRX+ceva schimbari(foarte multe)+nos 2)WRX STI(super modificata) 3)Skyline r33gts-t(super modificat) concursul la care m-am gandit eu e sfertul de mila, si ne vedem la vara in bucuresti sau oriunde prin tara.... |
Vad ca ai ignorat postul meu si al lui Catalyn ..... iti doresc sa ajungi sa faci din masinile tale ce am facut noi din daciile noastre .
|
Re:
Quote:
Cred ca omul e prea ignorant. Si eu ma dau cu ei! |
Eu renunt. Are 2 masini din care una stock. :lol: Si cum spuneai si tu mai e si ignorant .... So like .... astept sa te vad pe strada . Daca ti s-a parut jignitor sa iei in seama 2 amarate de dacii .... acele dacii te asteapta sa faci o urcare la Poiana Brasov .... CU START IN PARALEL ! :twisted:
|
Ca sa fie mai interesant putem sa discutam si de o suma pt urcarea aia ... macar sa-mi asigure benzina dus intors la Brasov .... nu ca nu-mi va face placere . Deci daca esti bazat pe masini si pe tine ca sofer .... vremea va fi tocmai buna in vara pt o urcare noaptea la Poiana !
|
Stati fratilor nu sariti..... :)
Nu am ignorat nici un post, nici pe cel al lui catalyn nici pe cel al lui lucian, am fost plecat in cape town in weekend am venit acasa de cateva ore si acuma ma uitam si eu, adevarul e ca am asteptat un pic sa vad daca e caterinca sau nu pt ca adevarul e ca se mai si abureste... :) Cat pt catalyn si lucian felicitari pt masinile voastre chiar daca sunt dacii si personal am tot respectul pt oameni care tuneaza masini ca acestea si le transforma in masini competitive, si nu iti imagina ca eu m-am nascut in viper sau rx7, prima mea masina a fost un datsun antic si pe urma un golf 1 la care ia cazut puntea spate de la atatea cerculete si frane de mana, si am mers fara puntea spate vreo 5 km pana acasa ....:) Ca sa lamurim lucrurile, cu Viperu e un prieten bun iugoslav care nu se descurca cu romana asa grozav asa ca ma rugat sa postez eu pt el, pt ca la vara o sa venim la curse impreuna. Iar daca crezi ca un viper stock e prea putin pt nivelul curselor din romania uitate si tu pe net de exemplu: http://www.dragtimes.com/Dodge-Viper-Timeslip-377.html Cat despre rx7, lucian zicea ca \"\"\"Vad ca ai ignorat postul meu si al lui Catalyn ..... iti doresc sa ajungi sa faci din masinile tale ce am facut noi din daciile noastre .\"\"\" ei bine ma bucur pt voi si pt masinile voastre nu stiu exact ce ati facut voi din ele dar eu pot sa iti spun ca am bagat numai in motor la rx7 15000usd si e facut numai jumate din ce vreau eu sa fac la motor asa ca trage concluzia singur ce am facut eu din masina mea..... Si daca tu iti imaginez, ca pe un drum virajat pe care probabil il cunosti ca pe buzunarul tau si de asemenea ca veleitatile tale de pilot sunt de neegalat, ai sanse cu dacia, think again.... si pt cultura ta generala afla ca rx7-le e una dintre masinile cu cel mai bun handling facute vreodata si asta stock, iar daca o sa cauti pe net o sa vezi ca e mai tare pe circuit ca skyline, subaru sti, evo, supra...etc. oricum asta nu are prea mare relevanta, dar s-ar putea ca si altii sa mai stie sa conduca mai ales cand au pierdut vreme indelungata pe hungaroring in ungaria, pe kialamy, west bank, tartlon...etc in SA... Iar daca vrei pe bani e ok ... 5000 usd e bine ??????? |
timpule obtinut de sarbul tau?
|
Mx6= La ce curse vrei sa te dai in Romania?
|
In perioada in care o sa fiu acasa in vacanta in vara o sa particip la toate cursele care o sa fie la momentul respectiv..
|
Te astept in tara , alegi tu traseul (ca sa nu crezi ca-l cunosc eu) iar eu chiar nu sunt pilot ... sunt chiar departe de acest statut. Imi cunosc masina , ma cunosc pe mine iar urcarea la Poiana as vrea sa o cunosc f bine ..... Pt mine e o provocare un rx7 so .... te astept .
|
vad ca suntem la subiect..asa ca provoc ei eu pe baiatul cu rxul...vedem cati metri de bere bea fiecare la beraria germana:))
acum serios, luciane, cum poti sa spui asa ceva? de la dacie la rx7 e drum lung...si ca sa faci provocarea asta, in fine, s-o consideram caterinca? |
Re:
Quote:
|
Luciane nu te simti ofensat, fie care e mandru de masina lui...
Pt a evita discutiile da si tu detalii care sa convinga lumea ca masina e capabila... si hai fara suparare .. :) |
Prefer sa pastrez elementul surpriza. Oricum ce poate sa faca o Dacie ... :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning