![]() |
O şoferiţă a blocat o bancă întreagă timp de o oră cu “ajutorul” unei parcări
O şoferiţă a blocat o bancă întreagă timp de o oră cu “ajutorul” unei parcări "ca la carte”
O şoferiţă din Timişoara a reuşit performanţa de a parca în aşa fel încât să blocheze, la propriu, o bancă întreagă. Deşi erau destule locuri de parcare în zonă, tinerei i s-a părut că cel din faţa băncii, la doar câţiva centimetri de uşă, este cel mai potrivit. Astfel, nimeni nu a mai putut să intre sau să iasă din bancă timp de o oră. Clienţii băncii s-au speriat teribil crezând că este vorba despre o maşină capcană. Poate vă întrebaţi totuşi de ce nu a venit nimeni să ridice maşina parcată neregulamentar… Ei bine pentru că era sâmbătă, iar cei de la firma care ridică maşini nu lucrau. Ce-i de făcut? Clienţii şi angajaţii au chemat poliţia comunitară, însă în afară de o amendă, aceştia nu au putut face nimic. În cele din urmă, lucrurile s-au rezolvat după aproape o oră şi jumătate, când tânăra s-a întors şi i-a eliberat pe "ostaticii" din bancă. Întrebată totuşi de ce a făcut acea parcare nemaipomenită, domnişoara a răspuns uimită: “am văzut, voi pleca acum” (după 1h jumătate). <script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="558">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","558","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/video_124611506014275400_3.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/video_124611506014275400_3.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script> |
Re: O şoferiţă a blocat o bancă întreagă timp de o oră cu “ajutorul” unei parcări "ca
=)))) c tare :))))
|
Re: O şoferiţă a blocat o bancă întreagă timp de o oră cu “ajutorul” unei parcări "ca
mai zici ca sunt femeile cu capul pe umeri.....????
|
Re: O şoferiţă a blocat o bancă întreagă timp de o oră cu “ajutorul” unei parcări
HAHAHAHHAHA...daca asa a invatat asa procedeaza!!!
|
Re: O şoferiţă a blocat o bancă întreagă timp de o oră cu “ajutorul” unei parcări
No Comment! Daca e femeie o scuzam .....:))
|
mda, femeile la volan ... ce poti sa mai zici cand vezi asa ceva???? imi amintesc si un film cu una de parca langa o poarta, si aia care a intors masina din vreo 20 de miscari .... vai de mine ...
|
da`te`n femeie inapta :|
|
vai doamne...daca era in locul fetitei nu mai veneam de rusine .
|
de parca e singura sau singurul smecher care parcheaza unde apuca,,,,
|
asta trebuia impuscata pe loc.......fratilor pana acum nu am avut treaba cu femeile la volan ...dar in ultima saptamana ...numai de femei proaste la volan am dat ..sincer...era de vreo 3 ori sa se bage in mine....la sensul giratoriu se opresc in sens sa dea proritate de dreapta .....deci sunt exsasperat de proastele de la volan ....
|
bine a facut
|
Mda, un tupeu demn de o adevarata smechera.
Eu in locul conducerii bancii as cere despaguburi pentru pierdere de activitate iar ca si client la bancii as cere despaguburi morale. Daca soferita nu ar fi solvabila probabil ca ar ramane fara masina si ar face mai putine victime. Eu daca as fi fost in banca aia cred ca m-as fi enervat foarte tare...asta ca sa fiu retinut in a descrie ce gandesc. |
cat de dusa cu pluta..:|
|
daca ma bloca in banca ii faceam toate cauciucurile praf ....data viitoare sa se uite cum parcheaza
|
nu stiu cum iau astea carnetul ......
|
Quote:
|
Femeile si masinile nu au nimic in comun !:-P
|
Ma mir de ce nu s-a pus lumea sa ia masina de bot s-o traga la o parte si gata. Asta ar fi fost prima faza iar a doua, te apleci, bagi mîna pe dedesupt pîna sus la încuietoarea capotei motor cu o surubelnita, dai dintele la o parte, deschizi capota si îi pui vreo doua degete de sare în baterie ca sa se învete minte :D :D :D :D :D
În 2 minute e fara curent si trebuie remorcata :D :D :D :D Cu se zice asa frumos, TANTI are paru lung si mintea scurta. |
Quote:
ontopic: in locul captivilor, m-as fi strecurat incetul cu incetul, pe sus, pe capota si as fi iesit ! daca nu s-ar fi putut.. tot ii dadeam zeci de picioare in bara pana ieseam ! |
si chiar acum vreo 2-3 zile citeam un studiu, cum ca femeile produc mult mai putine accidente auto, decat barbatii, .............normal, avand in vedere ca tanara din imagine a vrut sai isi bage masina in banca..... ca, de' sa fie in siguranta .......
Apropo dar sa stiti ca tot noi barbatii suntem de vina: cand Dumnezeu a creeat femeia, i-a cerut lui Adam o coasta, un rinichi, un plaman, si cava neuroni, dar Adam i-a raspuns: dar Doamne, o coasta nu este de ajuns?....................si a iesit ea, FEMEIA............fara dotari :)) |
deci asta numai la noi se putea intampla...
cea mai tare faza posibila. |
Mi-a plăcut cum a venit, nu şi-a cerut scuze nu nimic. A venit aşa " acum o să plec " şi reporterii aştea nu-i suport, eu îi prindeam mâna în uşă.
Sunt foarte mulţi care au maşini scumpe şi parchează anapoda. :D |
=)) =)) de cand ai carnetul?? "de destul de mult timp..."
|
Quote:
blonde in mertzane decapotabile, vorbind la telefon, siliconate in ML-uri amg .... da-le naibii ... daca nu ar avea cutie automata, ar invartii la levier ca la facalet in mamaliga ... |
Smechera fata !
|
Mama daca eram eu in banca de nu dadeam cu usa aia in masina ei pana ma saturam! Si pumni si picioare de toate ca aveam loc sa scot picioru' :D
|
Nici nu am ce sa mai zic... :lol:
|
saraca :D
|
asta sia luat carnetu pe lins acadeaua si pe testat suspensia la masina
|
Ma, e adevarat ca a fost nesimtita rau la faza asta.. nu stiu cum ai putea sa parchezi asa. Chiar daca nu gasesti loc de parcare.. nu o lasi acolo ce naiba..
Pentru unii comentatori de pe aici care ar da pumni si picioare.. va intreb eu.. ce vina are masina? Asta e solutia? Gata distrugem masina? N`are nicio vina ca 'stapana' e nesimtita. Cel mai simplu era ori sa incerce sa o miste ei, ori sa cheme politia o platforma si sa o ridice de acolo! Si sa plateasca dupaia atat! |
nu neg ca a procedat corect sau mai bine zis nu a gandit cand a facut parcarea , dar usile institutilor nu prea au dreptul sa se deschida pe spatiul public ... ci in interiorul acesteia ...
|
asta merita batuta zi si noapte
este si nesimtita rau offffffffffffffff cat de proasta poate sa fie |
e mai proasta decat prevad drepturile omului :!:
|
Cred Ca e BLONDA natural Si VOPSITA:)):evil::evil::evil::evil:
|
Quote:
|
Quote:
|
N-am cum sa descriu prostia ei ... deci ... e fara limite ... ok ... nu erau locuri de parcare .... dar dute'n **** in alta parte si parcheaza ... cauta alt loc ... nu mai parca ... nu o bagi direct in usa ... sau .. ok .. o bagi direct in usa .. dar las-o si tu mai in spate sa deschida si lumea usa ... se vede clar ca putea sa lase putin masina cu "curu" in strada ...
Daca n-ai cu cine .. n-ai cu cine ... de asta urasc eu cuvintele: "Femeie", "Masina/Volan" in aceeasi propozitie ... |
doamne cata prostie si indolenta in fata aceea....e absolut incredibil,"ai parcat aiurea si ai blocat usa bancii","da nu stiam,acum o sa plec",cred ca in locul oamenilor din banca luam ce era mai greu pe acolo si ii ciuruiam geamurile sa se invete minte,vaca proasta:)))))
|
Dar nimeni nu a observat ca asta pleaca cu un afis in parbriz ? Cum d***u a condus cu afisu ala? Dupa ce ca e asa cum e mai pleaca si cu hartia aia in geam :shock:
|
tampita;)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning