![]() |
E36 - pisica mea :)
10 Attachment(s)
am vazut ca foarte multi v`ati prezentat masina ji mam gandit sa mi`o prezint ji eo.....am un 320i din `96 cumparat in noiembrie 2008,ji sunt foarte multumit de ea.nam avut probleme cu ea deloc, in schimb i`am facut cateva modificari minore......acuma ce pot sa zic.....motorul are 150 de caluti,toti la locul lor, la care am pus un filtru sport si o toba sport care incepe de sub scaunul de la sofer, masina are pachet M complet mai putin bara spate,si cand spun asta ma refer la stopuri semnalizari praguri interior etc.....apropo de interior este piele rosie ceea ce ink n`am vazut p`aici prin oras,aj putea spune ca masina este full option cred daca aj avea geamuri electrice ji pe spate.am ji angel eyes pe ea da din pacate nu functioneaza nujt ink care`i problema.dupa ce vedeti pozele astept cateva sugestii sa stiu ce aj mai putea modifica la ea....inafara de faptu` de a`i schimba farurile cu ceva aftermarket.....parerea mea ca cele originale sunt cele mai frumoase pe E36.
|
Re: E36 - pisica mea :)
iti mai lipseste ceva din pachetul de M de la exterior ... oglinzile - in rest masina e ok , tu singur ar trebuii sa te decizi ce sa`i mai faci si ce nu ... eu totusi dau o sugestie mica ... laso mai jos !!! bft multa incontinuare cu proiectul
|
Quote:
|
frumoasa pisica!superb volanul!dar este cam ridicata de spate pentru o berlina se vede in antepenultima poza!ai grija de ea si fara incidente!bafta!
|
Quote:
anyway , frumoasa foc masina , imi place !! |
pachet m complet? :shock: inseamna ca orice pisica cu bara de M pe fata are pachet M, si ala nu e interior de M, e full options, nu prea e fara geamuri electrice pe spate, scaune incalzite, harman kardon... xcum ai grija de matza, ca merita!;)
|
Quote:
|
Quote:
|
pragurile sunt Luxury edition si ca un sfat ce as face eu.. as schimba jantele si as lasa=o mai jos ;) bafta in continuare
|
mai ernest, u mereu schimbi jantele :D ;) lasa-le ca sunt frumoase replicile astea de m6
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
inca nijte poze
|
Quote:
|
Masina arata bine dar totusi nu ar strica sa o lasi mai jos putin;)
Bafta in continuare si multi km fara incidente:!::!: |
Quote:
ee ce sa fac si yo :))) sorry de off |
Quote:
dar tie nu iti merge tastaura bine de o tii numai cu ''j'' ??? ca pe bune ma bufneste rasul cand vad ce scrii... frumos interior btw!;) |
cu inmatriculatu` cum faci ca e durere....:lol:
frumoasa matza..:twisted: |
VAND BMW`ul,acuma i`am schimbat toate bucsele,tampoane la motor,brate,tiranti,ambreaj,ulei.masina este impecabila.nu bate absolut nimic..........4000euro.....pret fix urgent
|
am nevoie de bani:D
|
am nevoie de bani
:D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:41. |
- Copyright 2026 4Tuning