![]() |
Espero - Mica mea limuzina
7 Attachment(s)
De mult timp imi doream sa imi achizitionez un espero,dupa multe cautari si bani putini am reusit sa gasesc un espero avariat cu motor de 1.8 pe care omul cerea 600 de euro.Masina pe sub ea nu are pic de rugina,decat niste urme de rugina pe esapament si putina rugina la praguri si la usa stanga fata jos,in fine am luat-o cu 16 milioane.Deja am schimbat pe ea cam ce era lovit adica usa stanga spate si usa dreapta fata cu tot cu oglinda.Masina este acum in service pentru a schimba aripa spate,aici am o mica nelamurire,o sa intre rugina acolo unde o sudeaza,tinichigiul este unul foarte bun si ma asigura ca nu am treaba,a mai schimbat cineva aripa spate,a avut probleme cu rugina?Mai am sa ii gasesc o oglinda de stanga,aripa fata indreptata ,sa ii schimb puntea,sa ii desfac motorul sa vad ce este in el cu toate ca el merge bine si sa o revopsesc.Sunt cam in dubi la vopsea,sa ii schimb sau nu culoarea,daca o schimb ce culoare sa ii dau,aici sper sa ma ajutati voi,cu pareri bune rele sfaturi orice;)
|
re: Espero - Mica mea limuzina
Te intereseaza o punte spate ?
|
O sa ai ceva de munca la masina asta..
pe langa aripa spate mai sunt de indreptat/refacut/schimbat si usile (dr fata si stg spate) pe langa alte multe... |
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
ba nebunule te-ai dat pe espero , pe noi de ce nu ne anunti ? oricum bafta in continuare cu ea!!!
|
4 Attachment(s)
Poze cu masina de astazi,urmeaza sa o bag la vopsitorie zilele astea
|
16 milioane - inmatriculata??? nu e aia de la viitorul??
bafta cu proiectu!!! a, ti-as recomanta sa ii dai o vopsire totala... |
Quote:
|
bafta alex!! e a doua masina pe mana ta!! o sa faci minuni si cu asta!!
|
oltcitul nu e espereo iar espereo nu e oltcit. sfatul meu..schimba distributia si transmisia. s-ar putea sa ai surprize. masina sta de mult timp...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cateva poze bonus!:pistoles:
|
Quote:
|
Este in functie de culoare ! Sa zicem o medie de ~ 1 milion litru
|
Eu am dat 15 lei pe suta de grame si nu conteaza culoarea cel putin la Policolor, dar se mai adauga si lac tot 15 lei suta de grame, s-ar putea sa nu iti trebuiasca chiar atata vopsea ca mai e si lacul si intaritorul.
|
Eu zic sa o vopsesti tot visiniu... ca e ff frumoasa culoarea, dar in acelasi timp si pretentioasa.. Cat despre pret, e in jur de 65 lei litru, fara lac si intaritor... Iar la un vopsit total intra 4l de vopsea si nu conteaza cat lac pui, pentru ca lacul nu se combina cu vopseaua (cum zice robert mnw), ci se da peste vopsea...
|
Quote:
|
Quote:
Intaritorul se pune si in vopsea si in lac ....nu iti trebuie atata vopsea acum ai inteles ce am vrut sa zic sau trebuie sa iti silabisesc ?! Decat sa iti pierzi timpul cu ce zis altii mai bine incerci sa ajuti omul:!: On Topic! Imi place mult Espero iar visiniu cu atat mai mult, imi permit sa iti dau un sfat NU FACE RABAT LA CALITATE mai ales la vopsea este pacat, este primul lucru care il vezi la o masina si mai ales la a TA si daca tai colturi' sa iasa mai ieftin iti vei da cu pumnii in cap mai tarziu, parerea mea! Multa bafta! Scuze de off topic;) |
Quote:
|
Se vinde separat, il amesteci dupa cu vopseaua, intreaba vopsitoru despre cantitati el trebuie sa stie exact in ce cantitati sa iei vopsea lac si intaritor!
Aripa fata o schimbi sau o indrepti, arata destul de rau acuma? |
Mult succes in continuare si putere de munca cu masina!:D
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
d-abia astept sa il vad vopsit:)...
P.S. daca stau sa ma uit la "slick-urile" alea, imi cam dau seama de ce a facut ala accident :lol:. |
Multa bafta cu proiectul, caci ai nevoie! Aripa sper ca nu ai sudat-o autogen, iar de vopsit, oricat de bun e vopsitorul, daca nu e vopsita in cuptor nu ai facut mare lucru. Un litru de vopsea visiniu metalizat de policolor costa 85ron. fara intaritor. Lac nu-ti trebuie, e incorporat in vopsea. ;)
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Gata astazi ii schimbai puntea spate.Puntea asta de o luai este dupa un espero din germania cu abs,si bara de torsiune din ea este ceva mai groasa decat pe aia de o avui pe masina,si parca pare si putin mai teapana.Inca mai imi bate ceva rau pe dreapta fata la gropi si trage stanga masina.Maine plec la munte dar cand vin ii fac tot trenul de rulare pe fata si motorul si vopsitul,vai ce harnic pot sa fiu;)
|
Andutule de ce nu i-ai pus punte spate cu discuri, daca tot ai scos-o pe a ta? Schimbai fuzetele si ii puneai discuri...
|
Nu prea mia ars de punte cu discuri,si nici nu mia picat vreuna la mana,prima oara vreau sa o vad eu sa nu bata sau sa troncane ceva la ea,dupa accea o sa incep cu modificarile
|
vino ba cu ea la mine si o facem. crezi ca daca nu mai ai oltcit nu te mai ajut?;)
|
Masina o sa intre la vopsit Luni,pana atuncia nimic caci Andutu TZH e in vacanta si ma ocup eu(fratele lui) de vopsit dar e progamata tocmai luni
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
poi nu aveai de ce sa ramai surprins ca nu are podeaua ruginita pentru ca la astia nu prea rugineste... In schimb ruginesc la greu la praguri si jos la usi... :D
apropo... sunt curios la cat te ajunge la final masina cu tot ce ai bagat in ea... cred ca undeva la pretul uneia buna, neumblata, lovita sau mai stiu eu ce.... bafta! |
Quote:
Gandeste-te ca a luat Espero la pret de Dacia 1310...si iti spun eu ca la banii astia si in Dacia ai mai fi bagat bani, si peste maxim un an tot mai trebuia sa investesti ceva... Daca se descurca sa o repare si sa o vopseasca prin cunostiinte, nu il va ajunge deloc mult;). |
nu se stie... sa ne zica el cat l-a ajuns la final....
|
Si eu zic la fel, si ma refer la faptul ca am vazut Espero pe la 1500 euro in jos si aratau destul de bine cu A/C abs si full electric, depinde de placerea si gandirea fiecaruia, cei mai mult suntem mai lenesi' si fugim de munca:D
Ce dotari are masina ? Bafta multa si dai cu vopsea mai repede:caffine: |
Quote:
Corectati-ma daca gresesc:) |
10 Attachment(s)
Deci masina este full option romania,adica nu are airbaguri si abs cum au cele din afara.Ca pret final masina ma duce undeva pe la 60 de milioane cu motor,directie si suspensie refacute,vopsita interior exterior de un vopsitor profesionist.Deci la vopsit am zis sa dau un ban si sa fac lucru de calitate.Eu zic ca nu e mult din moment ce masina este cam complet reconditionata,poate luam una la aceeasi bani si nu ma munceam la ea,dar macar in asta stiu ca am bagat eu mana si ca o perioada de timp nu o sa cada nimic pe la ea.Poze de astazi,eu imi cam terminai treaba cu demontatu,acum intra pe mana vopsitorului
|
ar insemna ca investesti 1400 de euro...asta include si achzitionarea masinii banuiesc...
Ai fi putut sa iti iei una nereparata, nechituita ne...ne...ne...dar garantat ai mai fi dat bani pentru consumabilele de rigoare. |
Eu sincer nu cred sa gasesti espero fara pic de chit in el,macar la asta stiu sigur ca e facuta de profesionisti,si in pret este si pretul de achizitie al masini;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning