![]() |
SUV-ul Dacia se dă pe Transfăgărăşan
6 Attachment(s)
SUV-ul Dacia se dă pe Transfăgărăşan
Din ceea ce se vede în fotografiile de mai jos, sub cele două prelate, stă ascuns viitorul SUV de la Dacia anunţat spre lansare în 2010. Se pare că cei de la Dacia au scos vehiculul la ceva teste tehnice consistente prin dificultatea lor, deoarece fotografiile au fost făcute pe Transfăgărăşan. Vehiculul nu s-a lăsat prea mult să fie fotografiat, cei care participau la teste acoperindu-l imediat cu încă o prelată, ne arată fotografiile făcute de cei de la Freelancer. Comparativ cu alte poze spion, de data aceasta putem afirma că avem de-a face cu o caroserie apropiată de forma finală, şi nu de un “mule”, adică o caroserie veche, modificată provizoriu, pentru a adăposti în timpul probelor platforma viitorului SUV. Vă doresc spor la opinii cât mai constructive în ceea ce priveşte felul în care arată SUV-ul de la Dacia. |
Re: SUV-ul Dacia se dă pe Transfăgărăşan
sunt curios sa vad cum arata fara prelata aia pe el......dar cred ca o sa aduca cu un nissan
|
Hai cu poze fara prelata:D
|
Ca forma arata bine;).
|
Are jante de Navara :)))
|
pare frumos...sa il vedem si fara prelata....si asteptam cateva detalii despre motor...
|
Quote:
|
destul de promitator ... poate ca de data asta vom avea parte ce ceva motorizari noi :)
|
Quote:
|
asteptam mai multe poze :)) cu noul "suv"
|
o sa fie ceva intre sandero si dudster
|
Sa il vedem si fara prelata . Oare are si plafon de sticla asa cum se anunta ?!!
|
Pare frumos.Cred ca o sa semene cu Qashqai. Asteptam si alte motoare :D
|
Quote:
arata bine forma...asteptam sa vedem si ce motorizari va avea. |
Cred că o să se copieze ceva ideei de la SUV-urile de la Nissan, un motor presupun făcut de Renault şi mici chestii de la Dacia.:D
Părerea mea este că o să fie 80% ( Nissan şi Renault ), iar 20% ( Dacia ). :) |
s-ar putea sa ne uimeasca si Dacia cu ceva mai nou, dar sper sa nu puna aceleasi motorizari ca sunt praf. Iar masina sigur va fi un Qashqai + X-Trail si ceva elemente de Renault + sigla Dacia si cam asta e suvul : )). Astept sa o vad fara camuflaj si atunci vedem ce inseamna Dacia. :)
|
arata promitator sunt curios cum arata fara prelata :D
|
Ar fi bine sa puna din tehnologia de pe x-trail dar parca vad ca o sa fie o aratare de masina si pe multi bani de data asta ca de, este SUV fratilor.
|
mizerie penala. sandero break innaltat! off road car my man!
|
buna idee sa il testeze pe transfagarasean. Daca o sa mearga ok acolo inseamna ca o sa mearga ok si pe restul de 90% din drumurile patriei drumuri care nu inceteaza niciodata sa ma uimeasca prin adancimea si ascutimea lor.
|
poate ne trezim cu motorul de 2.5 DCI de pe navara :> cine stie :> vise :-@
|
nu degeaba au dus-o pe transfagarasean. Se pare ca asta va fi prima dacie care va sta bine in curbe.... sau ramane de vazut
|
2 Attachment(s)
Asa arata fara prelata !! Priviti cu atentie formele celei cu prelata si o sa observati ca are aceleasi forme cu aceasta din pozele care le-am atasat !! ;)
Spatele este hidos, fata de sandero si interior de Logan !! :D |
Quote:
n-o sa arate asa, au mai aparut 10000 de variante in 10000 de reviste, mereu diferite :) |
Quote:
|
Quote:
Dupa cate se vad in poze nu pare sa fie un suv foarte mare , dar este inca un pas pt. Dacia Asteptam poze cu el neacoperit ;) |
cred k arata k un sandero doar ca e mai inalt dupa cum se vede
|
eu cred ca se v-a asemana cu Renault Koleos.....sau v-a fii ceva intre Koleos si Qashqai cu o motorizare de 2l dci..adica o corcitura!!!:lol:..
|
Sper sa fie ceva cat de cat original, desi nu cred si sa aduca si astia de la dacia niste motorizari noi cu modelul asta.
|
seamana din spate cu Nissan X-Trail :D
|
Prea urata:))) dar sunt curios ce motorizari va avea:-??
|
e foarte ok ca si forme...are stopuri gen x-trail...dimensiuni de quashquai...cred ca va arata bine...
|
Sa speram ca nu ramane prea mult ascumsa . Este masina nr.1 a anului 2010 daca o scot cu un pret comparativ cu MCV. Parerea mea.
|
pai daca va fi asa , nici spatele nu prea incanta ... :(
|
arata ca un sandero dupa ce a tras de fiare si a luat steroizi
|
va semana sigur cu un Koleos...
|
Volumele arata bine si nu seamana cu Nissan/Koleos, momentan doar atat putem spune. ;)
PS. psyk3, uita-te mai bine si ai sa vezi ca nu seamana :lol: |
tot ce sper e sa puna si ei un motor mai mare!
|
Din cate am inteles motorizarile vor la fel. 1.6 16v 105cp 1.5dci 85cp s.a. La motor nu sa venit cu nimic nou. Logan SUV va fi cel mai ieftin din clasa lui. Cred ca vanzarile vor destul marii avand in vedere ca si SUV-ul va intra in programul RABLA!
L.E. Daca se va lansa si pe piata nemteasca va fi concurent direct cu Audi Mercedes. Anul asta nemtii au preferat Dacia Sandero decat masini lor autohtone, tot prin programul rabla! https://www.youtube.com/watch?v=5Mas3sVf58A |
Atat timp cat nu au schimbat motorizarile ce va face sa credeti ca au lucrat la design. E acceasi panarama de sandero inaltat un pic...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:06. |
- Copyright 2026 4Tuning