![]() |
Logan MCV Prestige, o nouă versiune de la Dacia
2 Attachment(s)
Logan MCV Prestige, o nouă versiune de la Dacia
Daciei îi merge bine, criza îi prieşte, iar self-esteem-ul în faţa nemţilor este mai mare decât în cazul mărcilor Suzuki, Nissan, Seat, Renault, Citroen, Hyundai, Ford, Kia şi Opel, se arată într-un studiu privind satisfacţia clienţilor germani. Aşa că cei de la Dacia au decis că este timpul pentru o nouă versiune de echipare pentru Logan MCV (break), denumită Prestige. Astfel că, începând de saptămâna acesta Logan MCV beneficiază de echiparea de top de la Dacia. Noua variantă poate fi comandată împreună cu motoarele pe benzină de 1,6 litri, 16 valve şi 105CP şi motorină de 1,5dci şi 85CP. Versiunea Prestige are în echiparea standard jante de aluminiu, geamuri electrice pentru uşile din spate, radio CD cu MP3, volan îmbrăcat în piele, planşa de bord în două nuanţe - negru şi bej şi o nouă tapiţerie. Opţional, pot fi comandate, airbag-uri laterale, spaţiu depozitare în plafon şi plasă pentru bagaje. Pentru toate aceste lucruri, Prestige-ul pe benzină are un preţ de 11.250 euro ( cu tot cu TVA) pentru varianta cu cinci locuri, şi de de 11.750 euro pentru modelul cu şapte locuri. În cazul în care modelul este echipat cu motorul pe motorină, de 1,5 litri şi 85 CP, Dacia Logan MCV Prestige sare de plafonul de 12.000 de euro şi ajunge la 12.400 euro în varianta pentru cinci pasageri şi 12.900 euro în cazul versiunii cu şapte locuri. Până acum, MCV era disponibil în trei variante de echipare: Ambiance, Preference şi Laureate. |
Re: Logan MCV Prestige, o nouă versiune de la Dacia
bravo lor :)
|
hm bravo lor dar totusi nu as cumpara ! deja cel mai scump e 12.900 wow
|
la ora actuala dacia e cea mai tare de pe piata...
|
suntem pe drumul cel bun...
|
O caruta de bani (12.900 euro)pentru un Logan!:???:
|
Quote:
|
Sincer pretul este extrem de piperat.
La banii astia mi-as cumpara o kia ceed sw cu mult mai multe optiuni... Si da pretul mi se pare exagerat! |
Am vazut camile mai aerodinamice decat chestia asta.... si mai atragatoare.
Infine, ideea topicului este aceasta noua varianta de echipare care mi se pare foarte degeaba. De ce? Pai majoritatea tot dadeati din gura ca Loganu'(fie el MCV, SUV sau HIV) este o masina simpla care te duce de la A la B cu sacii de cartofi aferenti. Asa ca la ce iti trebuie volan din piele sau plansa de bord in doua nuante? Astea trebuiau sa fie optionale, nu acele spatii de depozitare, plasa pentru bagaje si airbaguri laterale din moment ce scopul MCVului e sa care. Daca scopul ei era sa fie o masina confortabila puneau volan de piele tuturor celor 7 pasageri. Infine... merita, dar nu asta cu motor de 1.6 ca ii din start mai scumpa, si sacii de cartofi nu trebuie sa ajunga neaparat mai repede la destinatie... |
Pretul mi se pare cam mare!
|
Aproape 13.000 euro pentru un Logan ? Doar sa fie ultima masina de pe pamant... Subscriu ce a scris bogg.
|
Merita fiecare banut la 12.900, este o masina noua, cu multe optiuni si 7 locuri, iti bagi toate neamurile in el;). Unde mai pui ca poti sa pui bagajele si pe plafon. Bravo lor, in 2010 scot si SUV-ul, sa speram si 1.6-le de 133 de cp sa se adevereasca si va fi perfect pentru Dacia! Ganditi-va in banii astia ce masina noua cu optiuni, motorizari si spatiu gasiti mai buna ca Logan, NOUA!
|
Quote:
KIA Cee'd SW : 1.6 GSL ( benzina ) - 12635 euro Sau alt exemplu : i30 CW 1.6 DOHC GLS Comfort 11412 i30 CW 1.6 DOHC GL MT Classic 11293 i30 CW 1.6 CRDi GL MT Classic 11293 |
Tata a avut Dacie Logan .. şi vă spun sincer nu se merită să da-ţi ataţia bani pentru maşina aceasta. Demaraj nu ai..până îi dai în gură.. nu e bine antifonată şi ai probleme în curbe ..
Da, ştiu pentru familie e bună, ba chiar foarte bună.. dar eu o să-mi doresc mereu o maşină sigură, puternică şi să arate bine. Oricum eu v-am spus aşa din propie experienţă.. acum nu poţi să-ţi iei ce vrei, mai este vorba şi de bani, dar mai sunt şi alte maşini cam la acelaşi preţ cu dotări mult mai bune. Eu am vrut să-mi exprim opinia. ;) |
mai trebuia umblat putin la pret dar calitate ieftina nu se gaseste.bv profitati din plin.
de fugit fuge logan mcv modelul vechi 1.5 DCi. 190 km/h |
Fuge, fuge, dar daca abia tineam rotile pe asfalt la berlina...la MCV cred ca as merge cu sicriu in spate, ca incape...
|
Hai ca va spun eu ca am unul...
-interior (aspect) - varza -confort - varza -exterior - varza -motor - extraordinar!!!! sincer Eu am modelul Laureat 1.5 dci 85 cp...sunt moltumit de masina, in mare parte...pot sa spun ca am aproape 45000 km si nu am avut niciodata 7 persoane in ea... Masina este extraordinara pentru mine pentru ce e de la firma...si se stie ca masinile de firma sunt cele mai bune :)) Dar sincer...parca cam scump... |
Nu cred ca merita varianta prestige. la ce iti trebuie tapiserie bej cand tu cari 3 copii in spate? sau cand mai incarci diferite chestii pe bancheta din spate. la ce iti trebuie jante de aliaj la o masina destul de anosta ca design?
nu spun ca nu merita mcv-ul, merita pt cine are nevoie de asa ceva..insa nu merita in varianta asta care e naibii de scumpa. mcv-ul nu e o masina sa te lauzi ca ce bine arata. e doar o masina cu care sa iti faci treaba, A NAIBII DE SPATIOASA, si fiabila. orice ati spune loganul e destul de fiabil. ..parerea mea :) |
ba ce va mai cacati pe voi ca e scumpa, odata si odata va sari si Dacia de pragu cei 15.000 euro si voi ce vreti sa ramana tot 6000 de euro??? stati ca va progresa si cu loganu, va aparea noua generatie catre 2011, la anul va fi suvul si incet, incet va deveni ceva gen' Skoda. Dar daca voi va tot stresati aoleoo e scumpa, lasa dreaq ca e destul de bun, eu sunt multumit daca ar progresa mult mai mult cu Logan si poate sa sara pretul de 15.000 ca n-as obiecta nimic. E timpul ca si Dacia sa mai vina cu ceva nou.
|
Da, bine ai zis, o sa ajunga ceva gen Skoda (ca pret) si in rest...Logan lol.
|
de curiozitate CHELLOO83 zici ca detii masina cat scrie pe talon ca poti pune pe ea in materie de Kg?
|
nu poti compara kia ced-ul cu mcvul , sau poti dar depinde la ce vrei de lamasinuta , daca vrei mcv cu 7locuri clar kia cade din start , daca vrei cu 5locuri , stil , si dotari iti iei kia daca o ti doar ca masina de concediu si etc , dar daca esti ca tot roamanu mai plinut si cu rude pe la tara iti ei mcv ca oricat ar fi kia nu iti ofera spatiul oferit de mcv , eventual cand ma renovezi apartamentul , nu aveti idee ca incape in el tot parchetul din casa si tot varul de care ai nevoie :lol:...
|
cica "Versiunea Prestige are în echiparea standard jante de aluminiu" ce dotare frate..mi-as lua mcv numai pt asta :))
|
Iti zic eu ca Kia Cee'd nu te tine prea mult fata de Dacia Logan. Intradevar are aspect interior/exterior, dar nu e vreo super masina e varza...si aia nu mai vorbesc de service si alte chestii, daca vrei masina buna sa te tina dreaq, incearca Vw, Skoda, Peugeot, Citroen, etc... la banii astia de 12.000 euro. Kia Cee'd te tine cam cum te tine un logan m-am lamurit de Kia, defapt de masinile coreene nu se merita.
|
ON: e bine ca au pus si varianta Prestige pe MCV pt. cei ce vor ceva mai mult de la el sa zicem, si oricum pun pariu ca tot nemtii o sa aprecieze chestia asta, romanasii o sa critice, ca de fiecare data...trist
OFF: Quote:
in primul rand, unde scrie ca te obliga cineva sa cumperi neaparat un MCV varianta Prestige?...e optional daca vrei tu logic, apoi cum adica vrei sa spui ca la o masina conduc si soferul si pasagerii :?: pai ia sa-mi iau si frate volane pt. toate locurile din masina, sa vedem ce o iesi :lol: hai ca mi-a placut despre dumneavoastra :lol: |
OFF: pentru toti cei care critica logan-ul,va spun sincer, am mers cu logan ph1 1.5 DCI 85 CP cu 180KM/H pe A1, am luat curba cu 70KM/H cu logan ph2 1.4 MPI 75 CP pe langa un tramvai in miscare si nu s-a abatut deloc de la traiectorie masina va spun sigur ca este FOOOOAAAAARTE stabila
chiar asa, majoritatea romanilor si a nemtilor sunt niste dobitoci ca isi iau logan??????? ON: foarte bine pentru Dacia, laudele mele pentru designer-i, simt ca intr-adevar Dacia este pe drumul cel bun.ganditi-va ca in primul rand ajuta economia romaneasca.ce ar insemna sa nu se vanda Dacia asa bine??ar ramane o gramada de oameni fara loc de munca in primul rand.... inainte sa critici, gandeste-te mult mai bine la ce vrei sa spui |
Quote:
|
Quote:
Daca tu nu esti de acord cu mine poti sa-ti exprimi parerea(ceea ce ai facut deja) ca oricum nu ma intereseaza. Quote:
a) Interpretezi cum se cuvine un pamflet b) Nu interpretezi corect dar taci si macar nu te faci de rusine ;) Cum vrei tu. PS:SARCÁSM, sarcasme, s.n. 1. Ironie aspră, usturătoare; batjocură necruţătoare. |
Quote:
-masa proprie 1360 kg -maxim autorizat 1870 kg -remorcabila fara dispozitiv de franare 665 kg -remocabila cu dispozitiv de franare 1300 kg -maxim autorizat pe axe fata 930 kg spate 1080 kg iar la observatii masa maxima admisa 2750 kg Informatii din talon... |
cam piperat pretul...
|
asteptam si pe logan simplu... eventual poate motoru 2.0 de la renault sport
|
Trebuie sa-l contrazic pe " ady4sql " in legatura cu stabilitatea. Am mers cu ambele tipuri de Logan-uri (MCV si " normal ").
Ambele sunt extrem de instabile la viteze relativ mici (60-70 km/h). Vreau sa spun ca de nenumarate ori, in sensuri giratorii, la 40km/h deja scartaiau rotile, iar masina se inclina periculos pe o parte, si asta fara sa bruschez volanul, acesta fiind tinut virat pe loc. Nu o spun numai eu, analizati forma masinii (arata exact ca o bomba), observati rotile foarte inguste si garda ridicata la sol si intelegeti ca e o masina periculoasa. Deasemenea, la intrebarea "majoritatea romanilor si a nemtilor sunt niste dobitoci pt ca isi iau logan ?". Nu, nu sunt dobitoci, masina se cumpara in principal pe considerente financiare, faptul ca Loganul este asa de raspandit se face pentru ca este IEFTIN (raportat la alte marci bineinteles, mie pretul sau mi se pare EXAGERAT pentru ceea ce este si ceea ce ofera). |
Quote:
sti cum e ...toti ne dorim... eu imi doresc o masina la 18 ani...( nu noua... nu puternica...nu dacie :lol: ) si daca asta e ce isi doresc nemtii... nu cred ca strica inca o versiune..pentru vanzari... |
Quote:
Inca un motiv care arata ca este o masina util pt munca nu pt plimbat. Kilometri fara incidente!!! |
Sincer decat sa imi iau loagan la 13 mi de euro mai bine imi iau un transporter din 90 si ceva la 7 mi de euro , si daca ma enervez bag si calu in el , lasatio draqu cu caratu vostru cu loganu ca deja daca ai bagat 7 insi in ea fiecare la 70 de kg sa facut salupa !
|
Este strict parerea ta "aleps corrado" nustiu ce te face sa crezi asta dar daca iti zic ca am pus pe o nova GTi 1000Kg s a mers s inca mai merge s va mai merge.Nu sunt fan dacia dar dece sa nu recunoastem este o masina care reprezinta soselele romanesti asa cum s Mercedes , Audi si BMW reprezinta soselele Germane.
|
acum depinde de ce iti doresti de la o masina, mcv-ul fata de loganul normal mie mi se pare mult mai stabil, probabil fiind si mai greu...
consumul este super ok...daca vrei o masina de familie tinand cont ca are 7 locuri, e destul de ok, dar daca bagi 7 persoane in masina nu mai ai loc de bagaje sau ceva... |
a zis bn baiatul de m sus. pan la urma fiekre isi cumpara ce-si doreste,bn inteles in limita portofelului,k pan la urma toti am vrea un s amg.eu unu nu as da 13000 pe logan si nici 10000,da fiekre cum stie si poat.
|
La 10 000 mai bine ti-ai lua ceva SH de 10 ani din Germania ca doar e la moda nu ?
|
nu mai ziceti despre kia ceed ca e o masina buna ca e mai proasta ca loganul! kia ceed aia de o luati voi de la dealer-ul romanesc e facuta la turci si e de o calitate deplorabile, piesele facute de turci sunt scumpe si proaste pe cand piesele de logan sunt facute in tara si sunt mult mai ieftine si net superioare la calitate!
nu e nimeni obligat sa isi ia logan. daca vrea cineva kia, sa isi ia kia dar parerea mea e ca din toata asia decat japonia face masini mai bune ca loganul! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:42. |
- Copyright 2026 4Tuning