![]() |
Prelata Cabrio
Ma poate ajuta cineva cu niste detalii despre pret / unde se poate face o prelata ptr un cabrio ?
Gen, inlocuit materialul. In cel mai rau caz una noua pentru un opel astra F cabrio bertone. multumsec |
Re: Prelata Cabrio
upsy daisy
|
up?:P
|
skimpy cel mai bine da un PM lui Zorro ! ala cu Puf portocaloi te indruma el
|
sunt firme care fac prelate pentru tir-uri ... le gasesti prin multe locuri, dar de cele mai multe ori gasesti nr de tel chiar pe prelata unui tir(in spate) de obicei :)
sunt sigur ca te pot ajuta. |
am fost deja la 2 firme care fac asta si nu m-au putut ajuta.
|
incapabili
|
Bine ca esti tu capabil(a). :P
|
:rolleyes2 chiar nu stie nimeni pe cineva care sa repare prelata la un cabrio ??????? dar ceva meserias, nu ...amatori, k eu am incercat ,
mi-a iesit ceva, ceva, dar nu tine vrajeala, mai mult de un an nu tine , trebuie un material bun , rezistent.....poate are cineva o idee.....mersik fain. |
nu gasesti pe aici in iasi :|
am gasit o firma in ploiesti, costa ~150 euro, dar rtebuie lasata masina la ei vreo 2-3 zile. si ar fi 2 optiuni - hotel sau pleci si revii cand e gata treaba ( cu riscul sa ramai fara masina :D) |
Quote:
Pacat ca nu se baga nimeni din Iasi....dar asta e... |
nu am un nr sau o adresa... persoana care si-a facut si mi-a spus nu e momentan de gasit...
si oricum vine iarna, nu cred ca o sa puna colegul meu piele in interior intr-un cabrio fix acum :P |
Quote:
|
colegul de apt. are cabrio, eu n-am soft top pe matiz :P si ma interesez pentru el
|
Quote:
|
si eu caut solutie mai ieftina pentru prelata!
Am gasit un site in anglia http://carhoodsdirect.co.uk/ si mai este www.eurotop.de dar sunt cam scumpe. Si eu caut varianta sa cumpar material...de cusut nu cred ca e chiar asa de complicat... |
problema la prelata e ca, daca e din material, in principiu se poate coase.
dar mai este un material care se lipeste la caldura. nu stiu cum sa iti explic exact :D |
Ştiu ce zici.... Problema e de unde material... Oricum dacă e complicat o sa caut una noua...asta e!
|
hmm....eu sunt din ploiesti.....si am aceasi problema cu prelata....am sa ma interesez eu sa vad unde este acest nene care face asa ceva si am sa va anunt. bafta!!!
|
Quote:
Desigur ca oricine poate incerca...am incercat si eu si altii ca mine.... sunt rezultate de mori de ras...sau te amuză doar...depinde de priceperea fiecaruia. Cel mai bine este sa-ti cumperi facut de fabrică ( cel putin asta recomand ), de pe e-bay , sau .... e ceva ce se va potrivi perfect , ai instructiuni ( scrise + poze ) , ce ti-ai mai putea dori ? aaa , banutii....asta e ! dai un ban in + dar ai calitate , cred ca asta conteaza cel mai mult . Apoi.... zi de zi..duminica de duminica si ori de cate ori apuci, te rogi sa nu ti-o taie un " ratacit", un narcoman sau hot de rand, că doar traim in romanika ! Bafta all, cu cabrio sau cu tablă deasupra... tot o victimă esti ! doar ca un cutit bagat intr-o panză ,nu face zgomot , si ai ramas fara casetofon,statie,bani+acte, etc,etc. :-P -ganditi pozitiv !!! poate aveti norok ! |
Riscul exista oricum!
M-am interesat, am găsit noua in Anglia 300 lire! Zic ca e un preţ bun! Oricum si la un meserias ii dai bani sa o facă + materialul si tot nu iese calumea! |
Quote:
- eu pt un g3, am dat 275 E pe E-bay ;) cu toat cu transport. de aici : http://cgi.ebay.de/VW-Golf-3-Cabrio-...item20ae22e964 |
Quote:
ca sa fiu la obiect, daca ai bani si masina merita cumpara una de fabrica, daca vrei cel mai bun raport pret calitate home made e alegerea cea mai inteleapta! Cat despre hoti.... poate sunt eu mai norocos dar in 5 ani de cand am cabrio o singura data mi-a fost taiata prelata si asta sa intamplat cand au fost sparte 6 masini din acea parcare in aceeasi noapte! eu probabil am avut paguba cea mai mare dar nici geamurile nu sunt ieftine! fiecare cum crede Acum ce va rog e sa nu ma asaltati cu intrebari de genul "de unde material?" "cat a costat?" "cat a durat?" "ai lipit sau ai cusut?" etc etc... pt ca nu-mi fac reclama si nici nu vreau sa fac vreun bussines din asta! ca idee a costat sub 100ron, o am de 2 ani si rezista bine si cel mai complicat e de montat inapoi pe schelet! de croit, cusut si lipit e cel mai simplu! Cine isi doreste cu adevarat sa-si faca sa-mi lase mesaj si ne intalnim vede ce am facut si la fata locului ii dau toate detaliile! stima tuturor!! |
Eu pentru un BMW E30 vreau sa îmi iau soft top,
Făcută dupa cea originala am vazut aici la mine in Cluj si sincer nu mi-a plăcut cum a ieșit! Oricum cred ca una originala o sa îmi iau pana la urma! |
se mai discuta ceva pe aici?eu am astra f cu prelata,nu panza,si as lipi peste cea veche una noua sau as schimba,,ce ar fi mai convenabil
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
- Copyright 2026 4Tuning