![]() |
BMW E30 S50 turbo vs. ...?
1 Attachment(s)
Salutare! Ursul are un motor s50b30 turbo, merge deocamdata pe 0.9 si trage acceptabil!
Astept provocari pe 400 sau din mers! |
Re: E30 s50 turbo vs....
cu un WRX incerci?
ti-am lasat un PM .. |
cred ca o sa bata pinky daca accepta.....
|
Quote:
Nu e nici o problema dc iau bataie, stai linishtit....sunt la inceput...motorul meu merge pe o presiune de 0.9 pt inceput dar se mishca bine! Uite nr meu de telefon...dc itzi face placere potzi sa te prezintzi si tu la start! 0727772623 |
Quote:
|
bobi MOM sti ffff bine d c nu ma dau acolo...ti-am zis gaseste un asfalt bun pt tine si vin cu cea mai mare placere......
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
si finalul filmului ai uitat sa-l pui,raule care esti... aici se vede si cat de drept e drumul.....;) ps.la naiba iar am uitat sa cenzurez motocicletele:) |
Re: BMW E30 S50 turbo vs. ...?
mie mi-e frica de ursi ca dracu de tamaie ..deci nu crez sa fac mare figura sincer.. :)
daca sunt "p'acolo" cu un m3 turbo sunt multumit. oricum fac o pauza cateva sapt (concediu si mici imbunatatiri..) in iulie.. asa ca sper sa ne vedem zilele astea.. |
Quote:
|
auzi? da ursu e al tau sau al lui bobiMOM? sau e la comun? :)
|
Quote:
Quote:
Nici mashina mea nu e la putere maxima pt ca motorul suporta o presiune mult mai mare! Deocamdata am dus-o la vopsit ca arata ca o ghena! In 2 saptamani iese! Quote:
|
va mai razboiti mah mult pe foaie, ce naiba? :)
|
Quote:
|
scuze ca ma bag aiurea dar eram curios, ce motoare sunt cele din film?
|
Quote:
|
si v-a prins?:)
|
Quote:
|
Cand vin prin Bucuresti te sun si eu, poate ne gasim ;)
|
Quote:
Hai sa te lamuresc eu in ceea ce priveste motorul respectiv: 1. momentan are o turbina care a fost initial pusa pentru a face rodajul si a se invata putin cu masina si care nu este foarte eficienta pe motorul asta mai ales la presiuni mai mari gen 1.5 bari, turbina se va schimba in curand cu un gt40 (daca esti cunoscator iti vei da seama cum cade pe un s50b30) 2. si de suportat va suporta motorul pentru ca este facut de la 0 cu ceva piese, biele, pistoane. P.S.Bobi stie ce zice nu sunt doar vorbe. |
Quote:
1 bar cu o turbina eficienta pe motorul asta face ~550 de cai un evo trebuie sa sufle foarte mult sa ajunga acolo |
Quote:
|
Quote:
Ce am zis era pt lascarica care se pare ca nu intelege ce inseamna presiune mare.... P.S. nu confunda S50 cu M50 |
Sunt si chinezarii cu potential mai mare, vezi Nissan GTR R35, 3.8L V6. Nu e corecta comparatia cu motorasele noastre de 2L :)
|
Quote:
|
In caz ca sunt persoane nelamurite in ceea ce priveste interventia mea aici, vorbesc in calitate de persoana care a proiectat si lucrat la configuratia acestui motor.
|
Quote:
|
Quote:
|
Momentan motorul meu are undeva pe la 580cp, presiunea in turbo este de 1.9bari. Nu "ma bazez" pe nimic in special, ma straduiesc doar sa fac masina cat mai rapida pe sfert de mila.
In Ungaria Civicul "killer bee" pleaca aproape la fel de bine ca mine, cu tractiune fatza - bineinteles cu slickuri si la alte kilograme. O tractiune spate cu diferential bun si drag radials pleaca la fel ca o integrala. Legea in dragracing o fac masinile tract. spate, noi doar ne jucam ;) |
Quote:
|
Quote:
Sper sa ne vedem in curand |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Vreau sa ma bag si eu .Chiar daca nu am modificari f numeroase , sunt pasionat de drag .
I-am lasta lui Bobi un PM cu nr meu. Daca nu ma insel am fost cautat , prin Vecu , acum mai bine de 2 sap , dar aveam masina in service! Audi RS6 (C6 08 ) |
Quote:
|
cu M5 te dai?
:)) |
Quote:
|
glumeam stii bine:)))
|