![]() |
2006 MercedesBenz Brabus S V12 S Biturbo
7 Attachment(s)
MercedesBenz Brabus S V12 S Biturbo - cel mai puternic si luxos sedan, conform spuselor celor de la Brabus.
Motor 6,3 litri, V12, biturbo Putere:730 hp / 537 kW @5,100 rpm Cuplu: 1320 Nm. 0 - 100 km/h in 4s 0 - 200 km/h in 11.9s Viteza maxima limitata electronic: 340 km/h. Detaliile exterioare le observati in fotografii: |
:shock: :shock: :shock: no comment.....
|
prea nesimptita
scuztima ca va intreb dar asta e masina sau ozn nu de alta dar sa stiu de unde sa ma duc sa il cumpar :)
|
pretul va fi de peste 180 000 E :roll: [/b]
|
ishi merita banii ... pana la ultimu eurocent
|
e chiar superba ... pe bune ..... suppper tare ... daca avea triplele mai negre ... men in black ... super tare ....
|
exagerata masina .... nici nu stiu ce sa zic .... :shock: :shock: :shock:
|
in general imi place s- klase dar mai mult imi placeau vechile faruri. :idea: INTERESANTA IDEEA CU LUMINILE DE SUB MASINA :idea:
|
Doamne ce monstru , trage 2 tiruri dupa el la cata mai cuplu are . Superb , chiar cred cu convingere ca isi merita toti cei 180.000 euro pe care trebuie sa-i platesti pt a o avea
|
super super super! 340 sa tot prinzi cu ea :)
|
Nimik de zis visul oricarui pamantean......idealul...
|
grandomanie pt frustratzi! btw pretul va fi mult mai mare mai ales daca se adauga si taxe se aproprie si poate chiar trece de 220.000!
|
interesanta idee cu luminile sub masina ...
asta inseamana ca pe viitor o sa fie masini de serie cu neoane sau ceva de genu`? :?: :?: :?: |
Una de-asta imi iau, si ma duc cu ea la curse :) )
|
:shock: :shock: ..foarte frumoasa...au pastrat linia eleganta.... :wink:
|
5 Attachment(s)
sa mai adaugam cateva poze cu aceasta masina pe care cred ca si-o doreste oricine si sa admiram un interior magnific sau de magnat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:arrow: se pare ca Mercedes si Brabus au redefinit termenii elegantza, stil si putere ..... absolut fenomenala.
|
sunt dispus sa omor pe kreva ptr mashinutza asta...se ofera cineva :?: :D
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: |
nu stiu cum dreaq au reusit astia de la brabus sa combine luxul cu sportivitatea,dar au reusit.pretul mi se pare cam exagerat totusi.dar daca vrei exclusivitate,ai un pret de exclusivitate nu?
|
CE MAI...SUPER LUX+SUPER SPORT=BRABUS!
BRABUS>>AMG... PRETUL ESTE PESTE 220.000 YURO CRED :!: E O MASINA DE NOROC...MAI ELOCVENT...6 DIN 49 :!: :!: :!: :!: :!: TRE SA CASTIG LA CAT I SINGUR :!: |
Re: 2006 MercedesBenz Brabus S V12 S Biturbo
design + performanta + stil = MERCEDES BENZ (Brabus version :D)
|
chiar k au scos o masina reusita cei de la brabus
|
chiar ca arata bine ... defapt superba dar nici o sansa sa vezi vreuna pe la noi ... prea puternica pentru "autostrazile" din Romania , ... pe mine ma tenteaza un S normal ( consum bun si putere mare ) si zic ca nu ii exagerat pretul de 100.000 E
|
Quote:
|
Quote:
|
cred k,la ce cuplu are,te rupe dak apesi prea tare pedala de acceleratie.
extraordinar...:woowoo: |
la S-klasse se spune asa - 1500 de inventii te protejeaza in caz de impact si 4000 de inventii te ajuta la evitarea lui. ;) la MERCEDES totul e 1st class :D
|
Quote:
|
reclama ca reclama , dar am vazut cum se comporta pilotul automat, cauta pe net filmul de la Top Gear in care Clarson prezinta S-ul ...... "luminile se aprind singure, stergatoarele merg singure, accelereaza singura, franeaza singura, masina asta ma face sa ma simt prost - eu pentru ce mai sunt aici" este o bucata din ceea ce a avut de spus despre aceasta masina :D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
si iata ca brabus doboara din nou recorduri
din nou cea mai rapida berlina 362.4 km/h: The BRABUS ROCKET |
doamne cu masina asta nu te mai ia radarul! sunt senzationali omuletii! vb lor pt realizare!
|
u la la la ... ce masina :shock: :shock: pardon avion :D :D :D
|
Quote:
era de asteptat |
sunt un fan brabus inca din 1996... si jur ca nu ma las pana nu imi iau unul... fie el cum o fi... vreau brabus, sunt fan brabus, sunt fan s-klasse... sunt .... nu am cuvinte..
si ca sa spun si ce nu imi convine la s-ul nou?.. pai.. interiorul... imi placea mai mult vechiul bord :(... acum deh--- nu poti sa le ai pe toate! BRABUS/BRABUS/BRABUS |
a se specifica CLS >..nu S pe care este pus topicu ....nu ia nici 320 ....
incredibila masina ...am vazut la auto motor and sport ca puteau sa o faca mai puternica si mai rapida ...dar se incingea foarte tare si rupea efectiv cauciucurile :) |
ce sa spun ... bv lor ... totusi ... faza asta cu brabus parca am mai vazut-o cu peste 300 .... era brabus v12 atunci ... asa imi aduc aminte .... oricum ... is tari d tot baietzii
|
limitat la 340 km/h? cine crede? asta e bun de F1
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Brabus Rocket are viteza limitata electronic la 350 km/h
cateva din performante : 0 - 100 km/h in 4.0 sec 0 - 200 km/h in 10.5 sec 0 - 300 km/h in 29.5 sec Si niste poze: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning