![]() |
Lucrari - a_ombladon
2 Attachment(s)
v-ar placea sa conduceti intr-o dacie logan cu asa kit pe ea?
este o intrebare pur estimativa, un fel de...poll :wink: |
Cand o transpui in realitate mi-o dai o tura sa vad cum merge si dupa iti zic :lol: :D :wink:
|
Am votat da ...
Imi place cum arata spoilerul din spate ! dar botul .... :evil: :x ...nu e pe gustul meu :P |
pai eventual ai putea sa-mi spui si ce e in neregula...k se poate adauga...sau sterge....
mersi frumos |
da la-s conduce
este frumos dar jentile nu imi plac |
ah...frate...dacia tot dacie ramane...potzi sa ai orice kit...cat despre asta...jentzile shi spoileru` fatza...is x-trem de nasoale... :lol: oricum felicitari pt ce ai realizat.... :wink:
|
am votat da ombladon :wink: pt ca imi place spoilerul spate :wink:
schimba jantele si la spoilerul fata, mai schimba ceva la el :wink: poti sa pui o poza cu spatele :roll: |
mi se pare nasol rau spoileru fata...jentile la fel.. , oricum respect ptr cel ce a conceput acest logan.
Nu l-as conduce in cazul de fata :P .. dar daca e vreun monstru sub capota... ma mai gandesc :lol: :lol: |
2 Attachment(s)
imagineaza-ti k sub capota e un balaur de v8 la 260BHP (desi nu are cum sa incapa)...
i-am schimbat jantele, insa spoileru fatza, am muncit prea mult la el (3 zile) k sa renunt ... ve multumesc oricum pt aprecieri si sfaturi |
mda......oribile dungile alea negre :x
V8 pe logan,vrei sa se rupa in 2 caroseria :lol: :lol: |
bai maestre in 3dsmax,cand tu o sa prezinti o lucrare mai buna atunci vei avea ceva drepturi sa comentezi,din moment ce nu ai ce face,mai bine nu spui nimic decat sa-l jignesti pe om :evil:
|
1 Attachment(s)
mtg, lasa-l mey k e cu mine in clasa ..ii permit :lol:
oricum stiu k nu sunt prea reusite liniile alea negre... am mai bagat un render |
Re:
Quote:
bravos :wink: |
mersi tng! :wink:
|
yo doar am zis ce nu-mi place,parerea mea,am mai discutat cu el la scoala despre chestia cu dungile si de la inceput n-am fost de acord.
Crede-ma ca-i apreciez super mult munca,am un golf 2 desenat de el in tablou. nu cred ca s-a suparat el pe mine ca stie ca i-am zis de la inceput NU la dungi :wink: |
george_smiley05 trebuia si tu sa spui ca esti coleg cu el :D asa am crezut ca n-ai avut ce face decat sa te legi de unu care se straduieste sa faca si el ceva fain,btw a_ombladon ultima varianta ii mai reusita :wink:
|
Daca accepti cateva sugestii, incearca sa nu o mai faci sorcova, masina ta e rosie cu unele elemente portocalii, dungi negre si neoane albastre.. focus pe o singura culoare, sau macar incearca o combinatie ceva mai interesanta de culori. Uite, incearca negru cu neoane verzi :wink: in rest nu comentez prea multe, din moment ce eu nu sunt in stare sa fac nici macar un cub in 3dsmax o consider reusita, altfel vorbind stim cu totii un Logan mult mai bine modelat (aici e riscul tau, cred ca mai bine te orientai catre alta masina, avand in vedere ca Loganul lui TopArt nu il puteai depasi..). Bodykitul este interesant, imi plac mult semnalizarile din spoilerul fata, in skimb gurile de aer cred ca puteau lua alta forma.. Stopurile sunt foarte misto, in schimb eleronul e cam .. aiurea..
Felicitari oricum |
aha..mersi alxutz!
o sa tin cont! |
daca tot esti dispus sa modifici eu ti-as propune sa incerci un eleron mai inalt,sa-l faci din aluminiu,sau o alta varianta ar fi sa incerci un eleron ca si cel de pe subaru impreza wrx sti,si niste jenti mai faine,uita-te la niste modele OZ pe internet si incearca sa le reproduci :wink:
|
Re:
Quote:
|
ALXutz vad ca esti mai in varsta decat mine,deci ma astept ca sa gandesti mai mult,in primul rand gusturile nu se discuta,in al doilea rand eu nu i-am dat comanda sa faca asa,i-am propus,daca vrea sa incerce este decizia lui.Si trebuie sa iei in considerare ca nu toata lumea isi permite masina foarte scumpa (din cate vad iti place alfa romeo,banuiesc ca detii una),iar loganul totusi este o evoluare de la celelalte dacii (1310.suprnova,solenza) deci nu vad de ce trebuie considerat un dulap si de ce nu trebuie incercat sa fie perfectionat,chiar daca pentru inceput mai mult digital decat in tuning propriu-zis
|
alxutz, daca poti, deseneaza-mi si mie cam cum ai vrea u sa arate o dacie logan tuning, si eu o reproduc intocmai...eu nu sunt designer de jante(jantele astea is din capul meu) si nici designer de kituri de tuning, dak sunt mai nereusite, asta se datoreaza faptului k EU am pus creionul pe foaie si am conceput tot...de la creion si guma la mouse si tastatura... :cry:
|
1 Attachment(s)
dar nu vad de ce sari asa.. si nu vad de unde pana unde ai ajuns la ideea ca nu oricine isi permite masini scumpe blahblahblah, s-a adus cumva asta in discutie? Anyway, daca vrei sa facem putin offtopic sa stii ca alfa mea a costat fix cat un Logan nou full, si nu vreau sa iti enumar cate dotari are in plus sau ce senzatii ofera.. dar cum nu asta era discutia aici, si cum sunt pasionat de tuning in general, si mai ales de virtual tuning (pt ca deocamdata este tot ce imi permit), si eu ca si tine mi-am dat cu parerea, si anume ca Loganul este total inestetic in spate, masina in sine are o aliura ciudata, este ingusta si inalta, de aceea un eleron mare pe spate ii accentueaza acest defect.
Si ca sa vezi ca nu vorbesc prostii si nici nu imi dau cu parerea aiurea, ci chiar am incercat cate ceva sa vad ce iese din Logan, iti atasez ceva facut in Photoshop.. Acum sunt curios daca tu vb in cunostinta de cauza sau iti dai cu parerea fara macar sa gandesti |
ai dreptate,nu merita facut offtopic.Parerea mea este ca gusturile nu se discuta,fiecare cu parerea lui,mie mi-ar fi placut cu un eleron mai inalt putin,cum am mai spus,este decizia lui ombladon cum face.scuze daca tonul meu pare dur,si nervos,chiar nu este :D
|
a_ombladon, postul de mai sus era adresat lu mtg..
lucrarea ta per total imi place, cu atat mai mult cu cat e in 3dsmax.. e chestie de gusturi, daca tie asta ti-a inspirat masina, so be it.. obiectia principala a fost la capitolul culori, unde ti-am dat deja o sugestie. |
1 Attachment(s)
sorry alxutz, am inteles eu gresit... :oops:
mtg, o sa incerc si eleronul de aluminiu, maine k acum is rupt oricum, negru cu neoane verzi >>> |
Re:
Quote:
|
arata mai bine loganu acum intr-o singura culoare :D
bv 8) |
chiar frumos asha negru cu neoane verzi :wink: bv
|
am uitat... ar merge sa scoti mai in afara jentile :mrgreen: ar arata mai bine :wink:
|
foarte tare frate :shock:
|
mersi vere! :oops: :)
|
2 Attachment(s)
un mic update, sper sa va placa
am colaborat cu skija, si a iesit ceva... |
mersi a_ombladon ca ai facut si varianta cu eleron mai inalt,arata fain :D
|
pai ti-am promis :wink: (acum intre noi fie vorba, parca arata mai bine asa \"dulapul meu\") :lol:
|
dai si tu un fond alexe ceva...
si totusi......priza aia de aer,sa fim seriosi,nici la evo nu-i asa de mare :lol: SKIJA the best !!!!! |
ete na! n-am voie sa exagerez :lol:
oricum nu are ce cauta pe capota la DACIA, dar eh... |
ombladon.. misto loganu .. bv dar parerea mea ca arata mai bine intr-o singura culoare.. maxim 2 . :roll:
|
Re: Dacia Logan Tuning 3dsmax7 + V-ray
ma frate da prin c program ai facut loganul?oricum tu-a iesit super
|
Re: Dacia Logan Tuning 3dsmax7 + V-ray
bro....un sfat...nu mai pune intrebari tampite!
scrie in titlul topicului...geez....:confused: :rolleyes: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:15. |
- Copyright 2026 4Tuning