Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   BMW M5 turbo with 1033 horsepower/1090nm (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/1302-bmw-m5-turbo-with-1033-horsepower-1090nm.html)

NASCA 10-06-04 00:19

BMW M5 turbo with 1033 horsepower/1090nm

1 Attachment(s)
Acuma aratati ceva mai puternic decat un BMW!
BMW M5 turbo de 1033 Hp/1090nm
Sa vad ce credeti????

NASCA 10-06-04 00:21

2 Attachment(s)
Iata si cei 1033 de armasari!!!!

NASCA 10-06-04 00:24

1 Attachment(s)
Si face-u!!!!

NASCA 10-06-04 00:41

1 Attachment(s)
Bine va mai pun inca ceva, asa ca sa nu aveti ce sa-mi reproshati, nu este vorba de acest BMW M5 1033hp dar tot e BMW power la 310Km/h!!!

GSi 10-06-04 02:13

Re: BMW M5 turbo with 1033 horsepower/1090nm

Quote:

Originally Posted by \"NASCA\"
Acuma aratati ceva mai puternic decat un BMW!

Exvitermini R33 Skyline - 1350+ HP
Jun Supra - 1200 CP

:D

Oricum e cel mai puternic BMW de care am auzit, cu toate ca se vede ca are mari probleme cu manevrabilitatea.

BoSsuL3TZ 10-06-04 08:33

:) ma nuj mie mi se pare foarte obosit in filmuletz.. :D si ala nu-l forjeaza..plimbare la pas.. putzin din putere se vede doar la buning-ul care-l face in penultima tura.. dar in rest, slabutz filmuletzu..

BogdanCMS 10-06-04 08:43

Filtrul ala de aer e mai mare decat un motor de Tico... :lol: :lol: :lol: Pai, nu ma mai mira nimik, dupa ce-am vazut Golful ala de 900cp si Skyline-ul de 1300cp...Poate scoate si cineva la noi 300cp dintr-un motor de Dacie... :P :P :D

EvLSant0S 11-06-04 10:17

bai filmul e de kko rau... parerea mea.... deci m-a asteptam la mult mai multe din filmul ala ....

B|shOp-VR6 11-06-04 11:24

Da si mie mi se pare cam slabut filmuletul... doar burnul ala ce a mai fost in rest...

EvLSant0S 11-06-04 11:31

in rest sunetul e marfa... iar masina pare obosita... rau ,alte pareri?

TNos 13-06-04 05:30

mai Santos,ce film ai vazut tu ma?ala in care te plimba mamica ta cu caruciorul? du-te tata la un control orl tu nu auzi ca ala schimba vitele in tura 2 si da scart in toate 3 pe care le schimba?curba a luat-o in treapta 2 si apoi vine scart in 3,4,5 sau 2,3,4 una din astea...e obosita?obosita e mintea ta baaaaaaaaaaaaaa....si in tura aia unde cica da \"burn\",te citez,bai copilule,aia e acceleratie acolo in a 3 sau a 4 ca deja schimbase o treapta dupa curba...si fumul ala e dat de la \"obositul \"ala de motor de sub capota...bai copilule,iar instabilitatea de care vorbesti tu nu este a masinii ci a mintii tale...du-te in puii mei acasa fa nani si vino inpaoi sa vb cand oi invata ca cileo stock nu face 325 stock(prietenii stiu de ce)... :twisted:

P.S.nu am nimic cu tine si nu am avut niciodata,dar aberatiile tale sa mor de nu devin stresante,daca nu stii taci ma in pana mea din gura..ca poate si eu gresesc ...cu anumite date de aici din post,dar eu macar recunosc un avion cand il vad nu il confund cu o broasca testoasa..ce moartea mea, la tine si asta e obosit?numai supra e tare?sau si aia parca doar s-a trezit?aaaaaaaaaaaaa????ce calu' meu,tie iti trebuie un avion cu reactie sa zici ca e tare?du-te ma si viseaza si mai invata baaaaaaaaaa cunoscatorule!!!!

BoSsuL3TZ 13-06-04 08:00

TNos eu nu intelege de ce te superi tu asa de repede.. si-a spus parerea cum de altfel si mie mi s-a parut cam obosit bmw-ul .. tre sa ai 1000 de cai putere sa dai burn intr-a 3?.. eu zic ca-i suficient 300.. daca eu cu Dacia mea din 77 am reusit sa-i dau un scartz scurt :D :D :D intr-a treia.. dar cu o masina puternica...

In fine ideea este ca tre sa fim prieteni nu taxatori la minut.. ce rezolvi daca-l ataci ?.. nik itzi zic..

BogdanCMS 13-06-04 10:58

Tnos, nu suntem in piatza aici, totushi, daca ai ceva de spus, spune pe un ton civilizat, nu cu \"ba copilule, chiorule,...\" sau alte de genu' asta. Omu' si-a spus parerea, drept sa spun nici pe mine nu ma impresioneaza prea tare, poate e vb de pilot, asa ca ce-o sa faci' o sa te iei de toata lumea care zice asta numai pt ca tu crezi altceva? Hai sa ne avem ca fratii si sa pastram discutia in limite decente. Ai o parere, ti-o spui, si cu asta basta, fara alte certuri, ca iar umplem zeci de pagini cu injurii, si n-are rost.Peace! :wink:

EvLSant0S 13-06-04 11:11

TNos.... Te respect prea mult ca sa zic ceva...

BogdanCMS 13-06-04 11:32

1 Attachment(s)
Eee, uite aici cum se scoate si untul dintr-o masina de peste 1000cp:

EvLSant0S 13-06-04 11:40

da... acesta este filmul care l-am vazut cu 30 de min. inainte sa vad filmul cu bmw-ul... si poate ca mi-a influentat parerea.. asta e.. asta e parerea mea si nu mi-o schimb..

MC Mate 13-06-04 12:58

BMW-ul asta de 1000 cp nu mi se pare de loc obosit,numai k la o asemenea putere trea sa-l faca 4x4 si din cate am vazut in film e doar spate.Super marfa filmul.TNos iti dau dreptate.Respekt

BoSsuL3TZ 13-06-04 14:12

ma fratzilor da-tzi-mi si mie ceva adrese cu filmuletze, numai cu drift.. :D imi plac la nebunie :D :( si mai vreau..pls.. help me!!

EvLSant0S 13-06-04 14:16

cauta pe DC++ o sa gasesti o grmd :wink:

drifter 09-07-04 05:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
in rest sunetul e marfa... iar masina pare obosita... rau ,alte pareri?

din greseala.. am intrat pe la voi si tot din greseala am vazut prostia si prostiile care le'au scris uni dintre voi :))))))))) adica.... aia care au scris ca masina aia e obosita ... vreau sa spun ca voi aia care ati zis asta sunteti varza.. si obosita mintea voastra.. bai ala cu dacia... cu cirtzu tau cu tot :lol: :lol: ia fa un scirtz pe un race track..pe o pista de curse :) fa scirtz intra's 3'a ...crezi ca ar merge? :) compari asflatu din romania cu asfaltu din alte tari straine? ..lol.. nu prea merge...btw masina cred ca fuge de cur pe loc drept :))) nu e in curba si eu cred ca avea vreo 60 de mile la ora daca nu mai bine.. la masina aia ....nu ii poti spune ca e obosita.. si eu ii dau dreptate la baiatu ala...care sa cam suparat.. si a avut de ce sa se supere..ca sunteti multzi cunoscatori de masini ;) (macar daca ati conduce vreo masina over 400HP) sa vedeti ce simtiti...

Norok la totzi baietzi

Bytzu 09-07-04 09:01

ce folos ca am avut sub capota vreo 300cp da era ditai jeep american
oricum ala e avion, nu mai e masina

Mr.Nice 09-07-04 09:44

Am vazut un Bmw M3 in Turcia care se dadea pe autostrada cu :Ferrari 350 Modena,Porsche 911 Turbo,Lamborghini Diablo stiti cum se tine de ei si pana la urma ii facea,nu-mi venea sa cred,ajunsese BMW-u la 310 km/h cand a depasit Porschele!
Sanatate Maxima si Restekpa!

florin83 09-07-04 12:18

in ce film era asta??? :lol: :lol: :lol:

Ferrari-ul asta 350 era un prototip banuiesc...:))

Later edit: cred ca era vestitul Ferrari de 540 cai :)):))

BogdanCMS 09-07-04 12:44

3 Fast 3 Furious banuiesc...sau Getaway in Instanbul... :P :P :lol: :lol:
Mr.Nice, ai si tu niste poze ceva su filmulete? Ca nu te credem... :P :D

florin83 09-07-04 12:49

ba da esti culmea!!!! :P
Tu nu crezi nimic!!!

cum ma? tu nu crezi ca M3 ia 310 si face o masini de 500, 400 si 420 cai??? Si ca povestitorul nostru era in spate si mergea cu ~300 cand a trecut m3-ul de porsche?:)
tu n-ai vazut filme...???

BogdanSHA 09-07-04 13:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
3 Fast 3 Furious banuiesc...sau Getaway in Instanbul... :P :P :lol: :lol:
Mr.Nice, ai si tu niste poze ceva su filmulete? Ca nu te credem... :P :D

Sunt o gramada de filme cu masina asta. S-au si pus cateva pe-aici. Am si eu unele dar acasa nu aici.

florin83 09-07-04 13:26

BogdanSHA: tu glumesti, nu???
Sau tu te referi la bmw-ul ala de 1000 cai?

BogdanSHA 09-07-04 13:30

Nu mai, era un m3 parca, modificat undeva la turci si filmele il infatisau luindu-se la \"tranta\" ba cu ferrari ba cu porsche.

florin83 09-07-04 13:33

aaa.. modificat... inseamna ca era rau de tot de se lua cu diablo:P

drifter 10-07-04 04:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"
Am vazut un Bmw M3 in Turcia care se dadea pe autostrada cu :Ferrari 350 Modena,Porsche 911 Turbo,Lamborghini Diablo stiti cum se tine de ei si pana la urma ii facea,nu-mi venea sa cred,ajunsese BMW-u la 310 km/h cand a depasit Porschele!
Sanatate Maxima si Restekpa!

lol .. mama!!!!!!! cind iasa filmu asta? UNDE AI FOST TU UN MASINA CU 310......sau tu esti politist...i`ai luat cu pistolu? :)))) si ai vazut ca are 310 :)))) norok

COObra 10-07-04 21:40

mah io cred ca voi va uitati la filmu ala fara sunet sau cu spatele la monitor
daca ala e obosit.........
voi cred ca nu prea va dati seama de reprizele care se aud acolo
a schimbat 3 viteze in drift continuu in 50 de metri
faceti voi asta cu orice masina si DUPA aia sa ziceti cai asta obosit
iar supra aia face asa ca are curu aruncat in afara. ala e derapaj controlat nu demaraj.

ESPinoza 11-07-04 14:37

e obosit :)

BogdanCMS 11-07-04 15:45

Quote:

Originally Posted by \"ESPinoza\"
e obosit :)

O fi stat prea mult seara la petrecere si n-a dormit toata noaptea... :P :P :lol: :lol:

Al3xius 11-07-04 17:18

E destul de marfa masina ....dar nu e ce ma asteptam ...intradevar \"burn-u\" ala e belea ...dar la ce putere are nu scoate ala tot din ea...
TNos : nu stiu de ce te agiti asa ...cred ca nici daca era masina ta nu luai foc asa ...eu zic ca nu are rost sa iasa noi dispute pentru un cacat de sofer care nu stie sa scoata untu dintr`un bmw ... :evil: :evil: :evil:

COObra 11-07-04 17:21

poate e a lui :D :D

Al3xius 11-07-04 17:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"drifter\"
vreau sa spun ca voi aia care ati zis asta sunteti varza.. si obosita mintea voastra.. bai ala cu dacia... cu cirtzu tau cu tot :lol: :lol: ia fa un scirtz pe un race track..pe o pista de curse :) fa scirtz intra's 3'a ...crezi ca ar merge?

in primu rand nu-mi place tonul pe care vorbesti dupa 3 mesaje...te dai cam mare basina`n lighean si am impresia ca tu nu ai nici o treaba .... iti spun eu ca face cu dacia scartz in a 3-a si pe race track .... asa ca un mai abera si venii si tu ca altii(nu dau nume ca iar ma cert cu ei ...) si te lua de lume aiurea pe forum ...asta de-aia e comunitate ca sa intelegem toti bine nu se ne mancam unii pe altii ! daca nu-ti comvine mai bine nu mai scrii si ne lipsim noi de unu ca tine pe forum ... parerea mea e ca NU AVEM NEVOIE DE CRITICI SI BAGATORI DE SEAMA !

apropo ...bine ai venit ! si abtine`te ca nu esti pe tarlaua lu tacto aci sa vii cu comentarii de genu : bai ala cu dacia ! apropo : ce masina ai (tu nu parintii tai pentru ca sunt sigur k nu ai peste 19-20 ani ... )

BoSsuL3TZ 11-07-04 17:51

First of all! :) nu vaz de ce trebuie sa jignesti lumea domnule drift.. itzi pot demonstra ca se poate sa-tzi dau un \"scartz\" intr-a 3-a :lol: :lol: dar pentru asta trebuie sa-mi platesti pneurile ca se tocesc :D :D si tu cum nu prea potzi .. n-are rost.. asa ca lasa-ne lasa-neeeee :lol:

in fine Al3xius nu merita sa te stresezi.. asta este, lumea este libera.. orium nu dau doi bani pe ce-a zis..

:peace:

Al3xius 11-07-04 17:58

...da-l ma in ........e forum si nu pot sa zic ...astept reply-u cu ce masina are ...poate o avea vreo supra super tunata sau chiar aia din fast & furious .... dar nici pe-aia daca ar aveao n-ar trebui sa vina cu faze de genu : \"bai ala cu dacia\" ...pai ce ma daca omu are bani de dacie si u ai de ...ce masina oi avea(daca oi avea) tre sa-i vb parca ai fi vreun printu p.lii ?? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ....a ajuns internetu pe la toti taranii si nu e bine ...ar trebui la formularu de inscriere pe forum sa se puna o intebare la sfarsit : esti basinos ? DA sau NU ...

BoSsuL3TZ 11-07-04 18:00

ce-i corect e corect! :P eu n-am decat de Dacie :))

BogdanCMS 11-07-04 19:20

Eu am dat scartz si cu Tico intr-a 3a asha ca :P :P ...daca nu ma credetzi, va pot demonstra...bine, n-a fost chiar ca la BMW-ul ala cu \"cearcane\", dar oricum. Oricum, BMWul ala nu numai ca e cam obosit, dar n-ati vazut in ce hal derapeaza in curbe, la o viteza destul de mica? Pai daca incerca sa faca ca Supra aia, cred ca era direct in tribune... :lol: :lol:
drifter, de nene, asha-ti trebuie, daca asha stii sa discuti tu.... :P :o

All times are GMT +2. The time now is 06:52.

- Copyright 2026 4Tuning