![]() |
Deplasare la Roman !!!
In urma discutiilor cu unii din baietii de la Roman am crezut de cuviinta sa fac o intrebare pentru toata lumea si sa vedem cine ar fi dispus sa faca o deplasare la Roman pentru sustinerea comunitatii de acolo !
Vom merge acolo , ne vom intalnii cu baietii si speram sa atragem cateva priviri, astfel incat cei pasionati de tuning de acolo sa inceapa sa cladeasca o mica comunitate. Eu propun una din zilele de Sambata(27.06) sau Duminica(28.06) de la sfarsitul acestei saptamani ! As vrea sa stiu cine ar fi dispus sa faca o plimbare pana la Roman, pentru ai sustine pe baietii astia! Intre timp am sa ii rog pe baietii din Roman sa ne anunte unde va fi locul de intalnire ! Cei care doresc sa mearga va rog sa subcrieti la lista de mai jos : 1. Ali_ump 2. gcodin 3. AnDrEiCa 4. |
Re: Deplasare la Roman !!!
Quote:
Cu mentiunea ca voi veni cu un family car nu cu a mea |
Quote:
3.AnDrEiCa |
Vad ca nu prea e primita bine propunerea...
|
Quote:
|
cind ?si cine m-ai merge
|
cred k mergem si noi.. dar hai sa stabilim data si ora fixa..ca sa nu ne trezim cu alte treburi in ziua respectiva!
|
Intalnirea cred ca va fi la Kaufland ... cel mai bine .... daca e ceva .. ne mutam noi "cuibu" ... locuri sunt ... oricum .. cand veniti ... va asteptam la intrare in oras ca poate unii nu cunosc prea bine orasu :)
Pana acum sunteti voi 3(Alin , Andreica si gCodin) si cei de la Katana care nu stiu inca sigur ... P.S: Multumim mult Alin pentru suportul acordat si deschiderea unui topic pentru aceasta discutie. |
Quote:
|
Hai ma .. ce dracu .. suntem animale ?!? :))
Stai linistit .. nu o sa se intample asta :) Veniti sa ne cunoastem , sa vorbim despre masini , nu sa ne batem :) |
Pina la urma cand e ?....sambata sau duminica?
|
Quote:
|
Pai inainte toti erau viteji ... ca vin ca fac ca ne intalnim ca nu stiu ce ... si acum ... nu vine nimeni ... :(
Noi totusi speram ca o sa veniti ... poate dezvoltam comunitatea din Roman .... speranta moare ultima :D |
Quote:
eu zic ca bn ar fi sa veniti voi in pn la o intalnire sa vedeti cum e..ce facem alea alea. |
Pai nu e graba ... dar unii dintre voi(nu dau nume) tot ziceat ca veniti, ca faceti, ca o sa fie frumos, ca nu stiu ce ... ca sa ne strangem ....
vorbe'n vant |
Quote:
trebuie sa stam toate cluburile de vorba si sa stabilim ce si cum! la noi e mai greu ca suntem multi si dureaza..dar voi puteti veni vinerea la intalnire ca sunteti o mana de oameni si va cunoasteti toti ! |
Pai atunci sa vorbesc cu baietii de la Roman si poate vinerea asta facem un drum la piatra ... si asa debea asteptam sa ies cu motoreta la un drum mai lung :D
|
Am sa vb cu Adi cu Omega de la voi ! sa vedem daca apare si el!
|
Nu cred ca vrea sa vina ca nu i-au venit jantele de la indreptat ... si le are pe alea de tabla .. si a zis ca nu vrea sa-l vada lumea asa :lol:
Deci ... eu diseara is acolo ... la ce ora ?!? :D ... stadion ?? |
de la 19!
|
Sa vad pe cine mai prostesc din Roman sa vina :D:D
asta in caz ca ne primiti :D |
Sunteti bineveniti!
|
Quote:
|
Am fost sambata si duminica atunci prin Roman...nu am avut acces la net asa ca am mai dat cate o tura imprejur sa vad poate,poate ati ajuns...nu v-am gasit si am aflat intre timp ca nu ati mai fost :))
Speram sa ne intalnim data viitoare,la voi,la noi,la mijloc...unde-o fi,doar sa ne intalnim sa povestim :) La condor..:P Cu stima! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:17. |
- Copyright 2026 4Tuning