![]() |
Pentru toti membri Din toate cluburile.
Am o mare rugaminte si vreau sa luatzi in serios.
VA ROG SA NUMAI SPUNETZI DATA SI LOCUL IN CARE VA DATZI . NUMAI SPECIFICATI NICIODATA UNDE AU LOC CURSELE , PT CA SE POATE SA AVEM O SURPRIZA SI SA STAM PE BICICLETE SAU PE MARGINEA BORDURII GANDINDU-NE CE FRUMOS ERA ATUNCI CAND...CONDUCEAM O MASINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUATI IN SERIOS ACEAST MESAJ SI GANDITI-VA CA NU SUNTEM SINGURI PE STRAZI. |
Sau mai bine.... NU MAI ORGANIZATI CURSE ILEGALE.....NU E SANATOS....ASTEPTATI CURSELE LEGALE.
|
SUSTZIN CE S_A ZIS MAI SUS...
|
Idem CT-81-ERY :D
|
eu zic sa se tina si ilegale si legale ,oricum locul de desfasurare a celor ilegale sa se anunte prin pm celor ce solicita acest lucru sau celor ce se stiu ca participa la asa ceva.astfel ii impacam pe toti
|
bine spus , dar sa ne anunte si pe noi cineva. eu unul doresc sa fiu anuntzat in vre-un fel si voi veni.
|
CURSELE ILEGALE VOR EXISTA \"CU S-AU FARA VOIA NOSTRA\" ( te poti da cu unu din semafor in semafor fara sa te cunosti cu el, tot ILEGALA este). DECI, CEL MAI BINE LUATI IN SEAMA MESAJUL MEU:)
NU VB AIUREA SA MA AFLU IN TREABA . VB DIN SURSE SIGURE |
FOARTE BINE URSULE CA AI LUAT ATITUDINE IN ACEASTA PRIVINTZA. FOARTE BINE :) DAR CE A ZIS URSU` AICI E CAM ADEVARAT. SI TOTI CEILALTI CARE L`AU SUSTINUT. NU MAI ZICETI UNDE SE TIN ASTFEL DE .... NU STIU CUM SA LE ZIC :) ( in afara de mangalia, cernavoda, tulcea, tortomanu, sibioara, poarta alba) SAU ASTFEL DE LOCATII :)) :))
|
gluma gluma,da la tortomanu chiar ca poti sa te dai in liniste...ziua :))
noaptea deja e plictisitor :))))))))))))) |
Mie mereu mi-a placut la ilegalele care au fost in cta....cele din ultimul an.....3-4 masini se dadeau...1-2 se mai invartea cu frana de mana....si 100 stateau pe dreapta si faceau ce se facea si in port...seminte si vrb de mari cunoscatori in ale motoarelor si ale soferiei...asta nu e ilegala...e un mare kk....si sa nu mai pun la socoteala ca in maxim 20 de min se anunta garda....
|
f bine spus D_M_X
|
Am observat si eu cateva discutzii pe niste topicuri si chiar ma gandeam .....Nu se vor trezi cu garda la o liniutza :roll: :roll:
|
se intampla chiar des! datorita unor ... \"cartitze\" de gardieni! de`aia noi facem numai legale! :lol:
|
Invitatzi si pe ei la o liniutza ....cu loganurile :D :peace:
|
Re:
Quote:
|
aia nuaccepta sa faca decat liniutze de`alea ... care atinge primu linia de la fundul unei sticle :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
EU NU AM PUS PROBLEMA CINE SE DA SI CINE SI CINE SPARGE SEMINTE VREAU DOAR CA PROGRAMAREA DE CURSE LOCUL ORA SI URMARILE CURSELOR SA NU FIE PUSE AICI!!!!!!!!!!!!!!!!( sau puse dar sub alta forma)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
BAh umflatule...vii sa dam o linie......vineri seara de la 3 la 2 in fata la primarie?
Cel putin la aia din toamna a fost penal...s-au dat 4 masini ..2 s-au invartit si erau cred ca cel putin 50 de masini si 150 de oameni..... Fratele meu ery tin eu minte ca eu si cu tine sa fii fost la o ilegala sa ne dam in spectacol......Reāmprospateaza-mi memoria ca eu nu mai tin minte.... |
Ba subnutritule eu am vb serios. :))
|
lol ce-i aici ma intrecere de gabarit ? :twisted:
|
Re:
Quote:
|
dA CE BAI EU AM PARTICIPAT.....SI MAI MA SI ACUZA BAIETII IN ALBASTRU CA CICA LE SI ORGANIZEZ........BUUUHHHHHAAAHAHHAHA
ba umflatule...si eu am vrb serios....ce zici ne facem?da pe bani frate...sau pe masini..ce plm doar o viata avem si o gaura-n c|_|r...nu? |
Ce draq mah ai ajuns sa provoci motorinare de 90 cp......si tu cu sfi'u sub capota..... :) ce om mah....
|
eu unul nu m-am dat niciodata la nici o ilegala asa ca politia nu mai are dece sa ma caute :shock:
|
Dai dovada de multa SMECHERIE.. da ne facem peste 6 luni . Eu evoluez mai greu, si ne dam si pe masini.
|
da cine a zis ca cu MASINA MA.......looool
eu si cu ursu ma 100 de m garduri(de preferat la Costinesti ca acolo am experienta si stiu traseul) Te tzine ma grasule.....peste 6 luni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: |
ursule la garduri te face mai ales la costinesti
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bwuhahaha
|
atat de rapid am fost incat si teneshii mi-au iesit ...ca sa nu mai zic de caine ca ramas mut cu ce viteza am trecut pe langa el....a uitat sa si zica ha-ham... :))))))))))
|
Ursule,la garduri eu nu m-as pune cu el. Cand il fugareste garda ca da burn-uri la 3 dimineatza in mijlocul strazii, zici ca e Marion Jones la Olimpiada din '96. :twisted: :twisted: :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:23. |
- Copyright 2026 4Tuning