Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Top Secret Supra... (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/1298-top-secret-supra.html)

EvLSant0S 09-06-04 15:08

Top Secret Supra...

2 Attachment(s)
:shock: :shock: :shock: :) that's the motha` fucka`

BogdanCMS 10-06-04 08:45

Marfa...dar afla si tu mai multe date, ce stie sa faca? :wink:

akimoto 10-06-04 10:37

1 Attachment(s)
pana le afla el...
720 cp
top speed 310
supra asta e construita pentru top speed, au skimbat motorul inline6 2JZ-GTE de supra, cu 3S-GTE in 4cilindri, 2.0 biturbo

BogdanCMS 11-06-04 12:29

Marfa...dar e cam slabuta pe langa asta: http://www.fast-autos.net/veilside/veilsidesupra.html :P :P :D

Stuey 11-06-04 12:50

Re:

Frumos...vreau si eu o supra...cine imi face cadou?off....ma simt f prost dupa ce ma uit la asemenea masini...vreau si eu asha ceva..
:cry: ... :cry: ...

EvLSant0S 11-06-04 18:22

2 Attachment(s)
stiti ce e nasol... ? ca asta le face pe amandoua.. :)

Price: $--,---
Miles Per Gallon: --/-- mpg
Curb Weight: ---- lbs
Layout: Front-Engine/RWD
Transmission: 6-Speed Sequential
Engine
Type: Twin-Turbo Inline-6
Displacement: 3210 cc
Horsepower: 1200 bhp @ 7500 rpm
Torque: 741 lb-ft @ 7400 rpm
Redline: ---- rpm
Performance
0-60 mph: -.- sec
0-100 mph: --.- sec
Quarter Mile: --.- sec @ --- mph
Skidpad: .--g
Top Speed: 249 mph
Braking, 60-0 mph: --- ft
Slalom Speed: --.- mph
:P

BogdanCMS 11-06-04 20:29

Da...ma intreb oare cum o fi viata la 249 mile/h...si cine a fost \"dementul\" care i-a dat viteza asta, daca i-a dat-o vreodata...

Stuey 12-06-04 10:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
Da...ma intreb oare cum o fi viata la 249 mile/h...si cine a fost \"dementul\" care i-a dat viteza asta, daca i-a dat-o vreodata...

:shock: fain...249 mile/h (398.4 km/h)...hmm...Apropo...cat costa o masina ca asta? (modificata - motor si exterior)

EvLSant0S 12-06-04 11:56

Price: $--,---
nu ai vazut ca scria mai sus... cine stie....cat o costa.. daca o costa...

Calindcm 12-06-04 17:41

250 mph ... nu prea cred ... sau mai stii ?
Daca chiar au reusit sa obtina 1200CP de la un motor 6 in-line 3.2 atunci s-ar putea , desi ma indoiesc... poate cu NOS.

akimoto 12-06-04 20:24

toate aceste avioane le gasiti pe http://www.fast-autos.net/makes.html

Stuey 13-06-04 10:42

Re:

bine zis....avioane.1200 cp?pei...banuiesc ca atinge mai mult de 400 km/h...nu?oricum..la viteza aia (unde ii dai blana??) nu mai vezi nimic...si nici nu poti sa anticipezi ...pei daca ai 400 km/h si vezi un tir in fatza (tiru fiind la 400 metri) in 2 secunde cred ca e langa tine...sau mai grav ...in tine.

Calindcm 13-06-04 17:01

Eu raman sceptic in privinta asta.
400km/h este o viteza ffff mare pt. orice masina.La 300-400 km/h nu mai este chestia numa' de motor, conteaza f mult si aerodinamica.De exemplu Bugatti Veyron cu ai ei 1000CP nu reusea sa atinga 400km/h pt. ca devenea prea instabila.
Si apropo de avioane , sunt avioane care decoleaza la viteze mai mici de 200km/h.Pt ca o masina sa nu se ridice este nevoie sa se creeze o apasare aerodinamica care sa o tina la sol(asfalt) si care da batai de cap multor ingineri mai ales la viteze f mari cand masina devine instabila.
Oricum , superba masina.

Hondarul 14-06-04 09:49

Sunt masini, dar foarte rare. Nu stiu daca cele de F1 pot atinge 400 la ora. Am vazut un Corvette facut de Lingenfelter cu peste 500 cp care a emrs cu vreo 410 km/h. Cum ??? Habar nu am... :roll:

BogdanCMS 14-06-04 10:56

Desi au aproape 1000cp, alea de F1 nu ating 400 pt ca nu sunt facute pt asa ceva,ci mai mult pt acceleratii. Eu cred ca asta e in stare sa atinga aproape 400, daca o conduce un pilot klumea si are probabil si NOS...
Stuey, astea nu le incearca pe autostrada, ca nu-s dementzi la cap... :lol: Se duc si ei pe o pista ceva de avion sau cel mai probabil pe fundul unui lac sarat, din ala plat, asa cum fac au facut cand au doborat recordul de viteza cu masinile-avoane gen SCC Thrust. :wink: :D

EvLSant0S 14-06-04 13:11

hahaha alea mai sunt masini?? :) ai vazut ce volane au?? :) de avion :) ciudate rau

Stuey 14-06-04 23:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
Stuey, astea nu le incearca pe autostrada, ca nu-s dementzi la cap... :lol: Se duc si ei pe o pista ceva de avion sau cel mai probabil pe fundul unui lac sarat, din ala plat, asa cum fac au facut cand au doborat recordul de viteza cu masinile-avoane gen SCC Thrust. :wink: :D

stiu ca nu le incearca pe strada...oricum..ishi pierd stabilitatea...
Le mai testeaza pe piste de nascar...Dar la 400 km/h iti dai seama ce apasare tre sa ai sa nu zbori de pe sosea??Ar fi indicat sa ii pui un eleron cat casa..:D :D :D

EvLSant0S 15-06-04 14:31

cum sa le testeze ma pe piste de NASCAR?? esti nebun.. alea-s facute sa mearga DREPT si atat... nu??

Calindcm 16-06-04 00:09

Eu stiam ca testele astea se fac ori pe circuitul propriu al firmei care produce masina - da mai rar , ori inchiriaza vreo pista de la vreun aeroport mai putin aglomerat si-i dau acolo flat out.Poate mai au ei ceva piste , da' daca mai urca mult cu viteza maxima vor trebui sa mearga in deserturile alea drepte. :lol: :lol:

Hondarul 16-06-04 08:42

De exemplu, circuitul de la Suzuka este al firmei Honda... :lol: :lol:

madfish 11-09-04 13:47

Am intors netu` cu dosu in sus si .... da, am gasit un site facut special pt. acesta \"Supra\" ... cu tot ce trebuie:
-detalii tehnice
-modele
-\"Supra\" de vanzare
-etc.
Contactati-ma daca vreti numele site`ului ca nu-l dau la oricine.

Dj_SlasH 12-09-04 05:45

DA frumoasa masina Akira Supra facuta de JUN dar ce parere aveti de asta : http://www.junauto.co.jp/democar/jb-z32/results.html?en
419 km/h

Jeff 12-09-04 11:47

Am vazt un reportaj cu un Porsche preparat care si-a luat zborul la niste teste cu 370 km/h din cauza unui cauciuc explodat... najpa... :roll:

Hondarul 12-09-04 19:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
Am intors netu` cu dosu in sus si .... da, am gasit un site facut special pt. acesta \"Supra\" ... cu tot ce trebuie:
-detalii tehnice
-modele
-\"Supra\" de vanzare
-etc.

Sa nu care cumva sa luati informatii nepretuite... :lol: Ce draqu e cu secretele astea pe tine mah ???

Bytzu 14-09-04 09:12

au burta proiectata aerodinamic, astfel incat sa se creeza, ca la F1, un efect de \"sugere\" :D ; intacmai ca la BMW X5 Le Mans

polifem 14-09-04 10:22

bah ... pana la urma ... avetZi poze cu supra din Craiova sau nu? ... ca ce am vazut in poze ... sigur nu e la CRAIOVA!!!

CT-03-ART 14-09-04 10:30

dute la sectiunea craiova pt poze cu supra din craiova au aparut

BogdanCMS 14-09-04 11:02

Polifem, poate o sa-l luati in Insomnia... :lol: :lol: :lol:

moartea 14-09-04 12:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
-detalii tehnice
-modele
-\"Supra\" de vanzare
-etc.

Chiar sunt curios de ce atata secret prntru un site....

tng 15-09-04 14:43

Yo nu inteleg pt ce au fost create masinile astea...Oricum daca ar fi de vanzare nu cred ca s-ar inghesui lumea pe ele.. :D
\"madfish\" noi aici discutam deschis asa ca nu mai ne lua pe ocolite... :x

BogdanCMS 15-09-04 14:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
Yo nu inteleg pt ce au fost create masinile astea...

Simplu...ca sa vada lumea ce poate o masina japoneza dusa la extrem... :lol: :lol: :lol:

FREY 18-09-04 17:33

Top Secret Supra...

putin ciudat in fisa tehnica scrie ca puterea maxima este la 7500 rpm si cuplu maxim la 7400 rpm ...

BogdanCMS 18-09-04 17:48

Ciudat...dar aproximativ asa e si la asta: http://www.fast-autos.net/koenig/koenigf50.html

NOS 21-09-04 03:50

Are cineva poze cu NOUA Toyota Supra (conceptul care a aparut in revista \"Motor Extrem\") concurenta pentru Lambo Gallardo? Eventual si niste date mai exacte. Acolo spuneau ceva de peste 600 CP

madfish 22-09-04 21:40

o ...caut

Murarashu 28-09-04 16:06

De obicei testele nu prea au loc... viteza maxima este mai mult estimativa la majoritatea `supararilor` astora de masini. Citeam mai demult ca este foarte greu sa convingi un producator de pneuri sa iti echipeze masina cu `gume` oficiale, pt ca nu le garanteaza decat pana la anumite viteze (de ex. 300 km/h). Iar daca cineva vrea sa ii dea mai mult in teste, nu numai ca nu garanteaza nimic, dar se si opun, stiind ca un accident cu un supercar din cauza pneurilor ar afecta grav reputatia firmei. Asta ar fi o probl in ce priveste `gumele`... mai sunt si destule altele.

Deci, neoficial orice cumparator poate sa`si alerge masina oriunde si sa publice rezultatele, dar ele nu sunt neaparat testate si confirmate si de producator. Mai des se publica rezultate exacte in cazul acceleratiilor, mult mai usor de masurat.

D_M_X 22-10-04 19:14

de ex brabus ev12 'limitat electronic\" :shock: :shock: la 330/h din cauza ca nu sunt gume garantate sa reziste mai mult de viteza respectiva. un singur pneu costa 1200 de euroi.

baghy 27-10-04 00:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
Yo nu inteleg pt ce au fost create masinile astea...Oricum daca ar fi de vanzare nu cred ca s-ar inghesui lumea pe ele.. :D
\"madfish\" noi aici discutam deschis asa ca nu mai ne lua pe ocolite... :x

iti zic eu ca sa vada lumea ce inseamna un adevarat tuning la motor...........si sa oftice multa multa lume :cry: :roll: :shock:

orlando 01-12-04 22:20

mama mama ce tare e....imi place cum e facut motoru ce frumos arata!iti dai seama masinile astea cat valoreaza????o galagie de bani! :P

All times are GMT +2. The time now is 12:36.

- Copyright 2026 4Tuning