![]() |
Cursa accelerare 400m Sfantu Gheorghe
1. Denumire:CONCURS DE ACCELEREARE AUTO-MOTO –editia a XII-a
2. Locul desfasurarii: Sf. Gheorghe,Str. Lt.Paius David (intrarea in Sf.Gheorghe dinspre Brasov). 3. Data desfasurarii: 27 iunie 2009 4. Aprobat de: D.R.D.P- Brasov, Primaria Sf. Gheorghe, Politia Rutiera Covasna 5. Organizator: Club Auto Crono cu sprijinul: Directia pentru Sport a judetului Covasna Inspectoratul de Jandarm Jud. Covasna Politia Comunitara Sf. Gheorghe ISU Covasna Sponsor tehnic: BIA VELURDECOR, 6. Panou de afisaj: la secretariatul concursului Numarul de automobile admise : 70 7. Program ACTIVITATEA ZIUA DATA ORA Inceperea înscrieriilor Luni 21.06.2009 09:00 Incheierea înscrierilor Vineri 26.06.2009 20:00 Verificări administrative Duminica 27.06.2009 11:30 Verificări tehnice Duminica 27.06.2009 11:45 Mansa libera -1 trecere Duminica 27.06.2009 13:00 Manse de calificari -2 treceri Duminica 27.06.2009 14:00 Manse finale -eliminare directa Duminica 27.06.2009 17:00 Afişarea clasamentelor Duminica 27.06.2009 18:00 Festivitate de premiere Duminica 27.06.2009 17:30 8. Taxa de inscriere: Concurent: 50 RON Taxa suplimentara pentru depasirea vitezei de 10 km/h in parc tehnic: 10 RON Concurentul care se inscrie direct la Verificarea administrativa, (dupa ora 13:00) va plati o taxa majorata cu 100 %. Taxa de inscriere se returneaza : - 75 %, concurentilor a caror înscriere nu a fost validata; - 100 %, în cazul anularii competitiei. Cererile de înscriere pot fi trimise la urmatoarea adresa de e-mail: [email protected], [email protected] sau prin telefon ; 0740-944841. 0728-317443 Moto: M – indiferent de capacitatea cilindrica. Lungimea de concurs este 201m. Auto: Categoria N1 – sub 1500 cmc Categoria N2 – intre 1501-1800 cmc Categoria N3 – intre 1801-2500 cmc Categoria N4 – intre 2501-3500 cmc Categoria N5 – peste 3501 cmc Categoria N6 - AWD -indiferent de capacitate, Motoarele dotate cu turbo ajutat de compressor, motoare cu sistem NOS |
Re: Cursa accelerare 400m Sfantu Gheorghe
Poate ar trebui clarificate umpic clasele, nu cred ca motoarele dotate cu turbo SAU compresor sunt toate intr-o grupa, SI IN ACEEASI GRUPA CU AWD :D
|
asa sunt grupele la noi...si nu cred ca o sa se modifice prea curand
|
Va fi foarte intersant pe 200 m toate motoarele cu turbo sau compresor ( nu turbo ajutat de compresor :D ) in aceeasi grupa cu 4x4. PERFECT! :))
|
Quote:
Ma lamureste si pe mine cineva?Corina tu esti cumva parte dintre organizatori sa ne dai mai multe detalii? |
27.06.2009 e sambata, nu duminica.
200 metri se refera la motociclisti, din cate inteleg eu. Grupele sunt fara logica, limita de 70 masini e cam coborata. |
nu fac parte din organizatori. este un club cu piloti de raliu in special care organizeaza de ani buni in covasna. in legatura cu faptul ca 27 e sambata cred ca este o greseala pe site-ul lor, dar banuiesc ca o sa se corecteze.ca sa va faceti o idee www.autocrono.ro unde sunt toate informatiile
|
Sa nu se supere nimeni,dar Corinutza parca seamana putin cu Catalina Burnei,tipa cu cursa de la Pitesti...remember?:blahblah:
|
foarte tare....o cursa legala tine 3 zile
frumos....deci or sa fie prezente maxim 50 de masini, incazul in care asa se tine cursa....nimeni nu cred ca sta acolo inca o zi ca sa primeasca o amarata de diploma si o cupa facut in carrefour..... bafta tuturora celor care vor participa la acest eveniment.... P.S ganditi-va ca vine lume de la minim 200km (sau mai putin) de Sf. Gheorghe.... |
Quote:
|
nu cred ca e cazul sa ma compari cu nimeni.am facut doar un anunt pentru cine este interesat, si organizatorii de la noi fata de cei din Pitesti si Craiova nu au anulat nici o cursa ca sa nu mai zic de Mamaia unde nici macar nu a inceput.am precizat mai sus ca nu fac parte din organizatori, sunt doar o participanta la curse.liniutele sunt intr-o singura zi problema e cu sambata sau duminica, am observat si eu dupa ce am postat ca e o greseala pe site si ora nu-mi permite sa sun sa intreb.
|
Intrati pe site-ul organizatorilor la REGULAMENT pt informatii corecte:
Auto: Fac parte automobile de serie, in 2 sau in 4 timp, conceput in linie, in V, Boxer sau Wankel, dispun de 4 roti cu 2 sau 4 roti motrice, puterea motoarelor se incadreaza conform tabelului de mai jos: Categoria N1 –tractiune FWD Motor cu aspiratie sub 1500 cmc / motor sub 1000 cmc dotat cu turbo sau compressor Categoria N2 –tractiune FWD, RWD Motor cu aspiratie intre 1501-1800 cmc / motor sub 1400 cmc dotat cu turbo sau compressor / motor diesel pina la 2000 cmc Categoria N3 –tractiune FWD, RWD Motor cu aspiratie intre 1801-2500 cmc / motor sub 1600 cmc dotat cu turbo sau compressor / motor diesel pina la 3000 cmc Categoria N4 –tractiune FWD, RWD Motor cu aspiratie intre 2501-3500 cmc / motor intre 1600- 2000 cmc dotat cu turbo sau compressor / motor diesel cu turbo intre 1800-2200 Categoria N5 –tractiune FWD, RWD Motor cu aspiratie peste 3501 cmc / motor peste 2000 cmc dotat cu turbo sau compressor / motor diesel cu turbo peste 2200 Categoria N6 – AWD, indiferent de capacitate, motoarele dotate cu turbo ajutat de compressor, motoare cu sistem NOS Specificatii: FWD –tractiune fata, RWD – tractiune spate, AWD- tractiune integrala In cazul folosirii de slick-uri sau anvelope subtiri este obligatoriu folosirea casti de protectie, precum si in cazul realizarii unui timp sub 9,5s. Numere de concurs Fiecare participant este obligat sa aiba pe parbrizul din fata (sus) numere de concurs asigurat de organizator. Clasificarea Clasificarea se face pe categorii. Timpii realizaţi se măsoară cu celula fotoelectrică asigurat de organizator. |
in concluzie vine cineva? ma intereseaza la grupa de integrale ce masini se prezinta.
|
deci cu alte cuvinte alin zice asa : are rost sa bata drumu pana acolo, sau vine si se uita
P.S glumeam cu "vine si se uita", nu se poate abtine daia :lol: |
la fel de interesant mi-se pare ca:
(scriu in ordine...cum este pe site-ul lor..) Manse finale -eliminare directa Duminica 27.06.2009 17:00 Afişarea clasamentelor Duminica 27.06.2009 18:00 Festivitate de premiere Duminica 27.06.2009 17:30 deci clasamentul se afiseaza dupa festivitatea de priemiere? mie unu nu mi-se pare asa de normal... sa inteleg ca va venit totusi ceva lume? mai este doar 1 saptamana... |
Quote:
|
Quote:
Corinutzo,vad ca deja sunt laude "ca la noi nu e ca la nimeni",sincer eu tot nu inteleg nimic si vad ca nici un organizator nu intra sa ne spuna si noua ce si cum,si nici macar tu nu ne lamuresti!Nu cred ca sunt singurul care n-are habar despre ce ai scris tu acolo! Spune-mi un lucru,daca organizatorii aia piloti de raliu fiind ei nu fac reclama si este timpul fff scurt pana la cursa,cine dreaq le vine lor pe pista?se dau intre ei sau cum? Fratilor,cand faceti cate un anunt,da-ti dreaq toate detaliile si spuneti tot,nu mai lasati lumea cu ochii in soare asa,mai este decat 1 sapt sau cat mai e! 1.Unde venim? 2.Cand venim? 3.Ce grupe sunt pt auto? 4. Cat dureaza? 5. Ce auto au voie sa participe 6,7,8,9 etc etc |
mare grija, astia care faceti sub 9,5 sa nu uitati casca.:rolleyes2
|
sunteti carcotasi... cine vrea sa participe a inteles esentialu din postul initial, chiar daca sunt niste neconcordante de date...eu voi fi prezent.
|
Quote:
|
colt-ul...am umblat putin si vreau sa vad noile modificari ce fac...
|
fi un pic mai concreta in legaturile cu datele despre eveniment!
concursul e pe 27 sau duminica , deoarece 27 pica sambata si duminica suntem fix in 28! |
bai eu am trimis fisa de inscriere... acum sa vedem!!! ce o fi!
|
Ma nene si eu as vrea sa vin,dar nu stiu unde,cand si la ce ora?!Nu inteleg nimic sa mor .. what a shit
|
sambata sau duminica e cursa? k sa inteleaga tot omul!
|
sambata e cursa, duminica se afiseaza rezultatele
|
Quote:
|
fratee am sunat, deci toata treaba e sambata pe 27...si rezultate si tot sambata incepe pe la 1 dar tre sa fiti acolo de dimineata pt inscriere + ca sunt locuri limitate...
|
Deci in consecintza vine cineva la N5? Sau la N6?
|
Quote:
|
Daca pana acum nu s-au anuntat cursele din Judetul Covasna pe forum nu inseamna ca nu s-au tinut, sau ca nu au fost masini si show.
Va plangeti de cele 70 locuri, mai bine asa decat in alta parte unde multi inscrisi stateau si se uitau la altii cum se dau. Asfaltul e bun, 4 benzi, ai si loc de franare destul. Timpul este masurat cu fotocelule. Cei interesati intrati pe site www.autocrono.ro sau datii un telefon organizatorului. |
Quote:
o fisa cu cei inscrisi pana acum se poate vedea? |
Ultima ora!!
Din pacate vin cu vesti proaste, in urma cu cateva minute am vorbit telefonic cu Dl Simon de la Autocrono si Politia a retras avizul pt cursa,inclusiv cei de la drumuri....cursa se anuleaza!
|
asta e
! |
ROMANIA, LAND OF CHOICE
|
Quote:
|
Mai polisham si mashina degeaba!:lol:
|
Re: Ultima ora!!
Quote:
Urmatoarea cursa va fi pe 19 Iulie la Targu Secuiesc, tot 400 m, asfalt bun cu 4 benzi. |
Traim in Romania.....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:19. |
- Copyright 2026 4Tuning