![]() |
[VAND] Aprilia Leonardo Super Street
5 Attachment(s)
Vand Aprilia Leonardo Super street (limited edition), an fabr.2000 , 44.000km reali ,cu toate consumabilele schimbate inclusiv uleiul schimbat de 2 zile , motor 49.5cmc in 4timpi cu 4valve/piston 13cp ,racire pe apa cu radiator si ventilator , 2locuri , negru , 2 telescoape spate reglabile pe inaltime , semnale fata fumurii , cric lateral + cric pe 2 picioare , gume noi pirelli , frane pe discuri ventilate fata/ spate, arata si functioneaza excelent ,trage grav grav de tot , pe 202m a facut o gramada de masini inclusiv golf3 1.8 gt 90cp
scuterul este perfect de doua saptamani este in tara , sa circulat 20km cu el aici,are mici mici zgarieturi , ii lipsesc oglinziile si presurile de cauciuc , este inscris pe primarie + asigurare pret:1000euro putin neg. accept schimburi la 1400euro doar cu cross sau atv de firma |
Re: Vand Aprilia Leonardo Super Street
suna bine daca trage asa la 49.5 ma gandesc cum o fi daca ii pui un kit mai puternic
|
adevarul e ca motorul e de 125 , toate actele sunt de 49.5cmc
f.multe nu prea ai ce sa-i mai faci sa-i dea putere, ambreiajul si variatorul sa le schimbi si sigur ajungi pe la 130 , momentan merge 110 dar prinde imediat tinand cont ca are 140kg fata de un scuter normal care se invarte in jurul la 80kg, mult mai mare si mai confortabil ca un scuter , m-ai ales prin oras nu stai cu nimeni la discutii ,iti creste inima cand te plimbi cu el prin oras m-ai ales acum cand ii auzi noua toba LeoVince Sbk (no silence) 250euro a costat |
UPPPP 1000cash neg sau 1300 variante , am inclus si toba in pret , la jumatate din pretul de achizitie
|
Carburator sau Injectie?
|
carburator cred , habar nam dar cred ca e carburator cu 4valve/piston
|
upppp
|
iti ofer Lantra-ul meu in schimbul scuterului, e postata la bazar masini.
|
daca masina functioneaza perfect si vi cu ea pana la sibiu batem palma
|
4 Attachment(s)
pozeee ... asa arata el acum.. in curand voi face si un video sa-l auziti cum toarce:twisted:
|
Faza cu super street e magarie,nu exista editii de astea,si Aprilia Leonardo nu s-a fabricat cu motor mai mic de 125 cmc,sunt niste scutere foarte bune,si foarte comfortabile,demaraj bun. Nu s-au fabricat decat pe carburator,pe injectie nu sunt.
|
asa si.. asta am scris si eu m-ai sus , e de 125 cu acte de 49 , si am zis ca e pe carburator
|
carburatoru e stock sau se poate umbla :chainsaw:
|
acum e stok ma gandesc ca se poate umbla , mi-a zis un prieten ca cica ceva limitatoare au , si cred ca pe la carburator
|
sus cu nebunia 950eur banetu jos sau schimb cu masina preparata de rally cross/ vtm !
neinmatriculata |
950 UPP8)
|
suusssss
|
SUPER OFERTA 850 FIX URGENT PANA DUMINICA
|
pretul ramane : 850eur = 35mil
e moca la cum arata , cat costa , cum merge un Leonardo .. cine a avut sau cine s-a dat pe asa ceva va recomanda 100% sau stiu eu , am vazut pe aici se vand scutere tunate la 2000euro :)) first bike-uri si alte rapandule .. |
Ia postul asta ca pe un mare UPPPP!!! asta in cazul in care nu l-ai vandut.
Scuterul e foarte tare si arata beton!! Am si eu unul dar e modelul de 250cc cu motor yamaha cu 2 supape. Sunt foarte multumit de el, dar as vrea sa ii pun o toba sa se auda mai frumos, am vazut ca pe toba ta scrie Leo Vince X3 care e pt crossuri, ai facut o adaptare sau cum ai pus-o? |
da am facut o adaptare , toba nu e pentru scuter si clar ca necesita..
intradevar X3 am vazut si eu doar pe crossuri si motoare de strada leonardo avand sunetul aproape identic cu un enduro , ii se potriveste perfect toba |
UPPP ^ ^ NEGOCIABIL , ms calin pt up ^^^
|
Quote:
Hai sus cu jucaria!!! |
Re: [VAND] Aprilia Leonardo Super Street
up , e pacat ca se pune praful pe el
|
sus cu jucaria ca o venit vara si eu deja mi-am stricat cimentul prin curte
|
scuterul + 2000 euro si iti dau volvo din semnatura daca vii la bucuresti
|
Parerea mea este ca ai adus un scuter despre care nu stii prea multe din Italia si acum incerci sa-l vinzi...Aprilia Leonardo asa cum a mai zis cineva nu s-a fabricat cu motor mai mic de 125cc.NU exista Leonardo street edition exista Leonardo ST care este si modelul pe care tu il vinzi.Nu depaseste 110km/h pentru ca are membrana rupta la carburator ;viteza normala ar fi de 130km/h.
Modelul pe care il dai tu este mai nou de 2000 este facut intre 2003 si 2006. Dupa parerea mea pretul pe care il ceri este mult prea mare avand in vedere ca nu are acte serioase(carte de identitate,talon,factura italia,certificat de radiere din italia daca a fost inmatriculat acolo,certificat de inmatriculare Romania,itp). Oricum succes la vanzare si ai grija de el fiindca din punct de vedere estetic arata bine. |
Quote:
da da.... tu atot stiutorule le sti pe toate sti ca nam eu actele de provenienta si e rupta membrana la carburator , e din 2003 deunde mata le sti tu pe toate ? ... aveam toate actele de italia , cartea tehnica , carticica cu schimburile de ulei si absolut tot.oricum pretul e care vreau eu scriu si vand ce am eu chef.din primul post am spus ca acel stiker e doar la vrajala facut pt politie, a fost inscris pe 49` vad ca ai 1 post asa ca veziti de vrajala ta. scuterul sa vandut de 2 ani e plin de bagatori in seama :lol: mam scarbit deja.. ( SFAT PENTRU MODERATORI !!! FACETI SA SE POATA STEARGA ANUNTUL !! ) ma inveti pe mine in plm. ce si cum se vinde , vai de pl voastra |
Dupa atatia ani tot un taran obosit ai ramas...
|
Quote:
trebuie sa-mi zici nenea , ai facut pariu cu cineva sa faci cat mai multe posturi de rahat si sa te bagi in seama . vezi ca nu-s de nasul tau si vezi-ti de treaba ta |
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning