Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Sunteti de acord ? (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/12941-sunteti-acord.html)

tng 12-02-06 16:53

Sunteti de acord ?

Sunteti de acord ca sa punem (sa pun) reportajul de la alpha tv pe forum la rubrica LiveStyle?
Sa vada si lumea ... din alte parti ale tarii cum e la noi .. si sa-i lasam sa traga concluzii
Oricum .. in reportaj totul este cenzurat .. si a fost dat si la tv

Rog mai mult pe conducatorii care au fost in acea seara implicati !

RZV_1_XDD 12-02-06 17:14

Da ma ,pune-l, aia e, sa vada tot poporul ce destepti sunt gab'rii

baggi 12-02-06 17:31

dap pune`l ca eu nu am apucat sa il vad la tv :(

Bmw_E30dak 12-02-06 17:32

Re: Sunteti de acord ?

[pune-l TNG k sa vada si romanii nostrii pt ce luam amenda de la5 la 15 milioane sincer imi pare rau pt ce sa intamplat pakt + k a mai zis si proasta aia Bolizi patk eram numai mustanguri si ferrari dar asta e se mai intampla

P.S. Dak si in camp deranjam lumea ne-am dus draq sau deranjam pamantul de pe jos?????

DRooPY 12-02-06 18:35

pune ala mai repede!

MeHiGH 12-02-06 18:58

go for it !!! f urat din partea politiei din pl !!!
ptr cei ce v-au deranjat ===> :bat: :2gun: :burn: :censored: :chainsaw: :anger: :headache: :bat:

T@zMania 12-02-06 21:19

pune-l tata fara frica....

Bmw_E30dak 12-02-06 21:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"T@zMania\"
pune-l tata fara frica....

taz intra un pic pe mess k vreau sa vb ceva cu tine am vb si cu tng si a zis k e o idee buna bft

tng 12-02-06 22:35

Intr-un final :arrow:
https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?t=16808

CobraArt 12-02-06 22:36

bv

baggi 12-02-06 23:07

vaaai ce panarama e reportaju... chiar ca faza cu bolizii a fost...

Bmw_E30dak 12-02-06 23:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"baggi\"
vaaai ce panarama e reportaju... chiar ca faza cu bolizii a fost...

sal uite chiar aq am vb cu tng la telefon si chiar k ma enervat si pe mine faza q bolizii dart asta e trebuie sa castige si eu rateing la tv park eram mustanguri si ferrari si cine stie ce faceam dar asta e bft alll

P.S. la urmatoarea intalnire sa vina cat mai multi k a am vb cu taz si q tng despre o idee de-a mea si a zis k e o idee buna NU MA INTREBATI DESPRE E ESTE VB K ASA I_AM ZIS SI LU TNG PE MESS SI A ZISS NUUU DAR DUPA CE AM VB CU EL LA TELEFON A ZIS K E O IDEE BUNA \"NOAPTE BUNAAA\"

baggi 12-02-06 23:16

in \"cat mai multi\" sunt inclusi si astia fara permis ? :?

Bmw_E30dak 12-02-06 23:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"baggi\"
in \"cat mai multi\" sunt inclusi si astia fara permis ? :?

absolut alll stie taz si q tng despre ce este vb sau dak vrei sa aflii despre ce e vb sunama 0726.306.764 nb

RaulNFS 12-02-06 23:19

imi miroase a plan.... :twisted:

Manson 12-02-06 23:31

nuj care e toata smechereala de te ascunzi squad asa....ideea ta...ideea asta a trecut la multi prin minte crede ma dar pt ca unii (acum era vb de mine) au zis sa facem ceva .... pai hai sa facem ... oricum nuj dc dar am impresia ca ne luptam cu morile de vant...IN PLOIESTI NU AI CE SA FACI! asta e clar....si poza cu mine dc ai pos-o pe net...puteai sa ceri voie...da lasa....

Bmw_E30dak 12-02-06 23:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RaulNFS\"

da e un plan diabolic :twisted: :evil: dar discutam de asta la urmatoarea intalnire unde sper sa ne strangem cat mai multi

CobraArt 12-02-06 23:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"eko_squad_2006\"
Quote:

Originally Posted by \"RaulNFS\"

da e un plan diabolic :twisted: :evil: dar discutam de asta la urmatoarea intalnire unde sper sa ne strangem cat mai multi

Omule,sterge poza aia cu manson rapid...chiar nu ai observat ca in reportaj are fata cenzurata??? Oare dc???
(PT CA NU A VRUT SA SE VADA)

Bogdan_FMC 13-02-06 10:21

baga-l mah!!!!
k nu mai e nimik de ascuns acum!!!!!!

Manson 13-02-06 16:34

la mine pm deja s a aflat de ce am facut cu cursele la scoala
ms cobra k le ai amintit sa stearga poza...
m a luat tare profu de mate ca unde am fost smf pe ei de gabori ik atunci knd o sa iau permisu de nu o sa fac un misto de ei cat ma tine buzunaru...
baietii (aia care mereu ne strica planurile) s au distrat s au simtit bine si prostii acum platesc amenzile...nu e corect...
bft all

Bmw_E30dak 13-02-06 16:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Manson\"
la mine pm deja s a aflat de ce am facut cu cursele la scoala
ms cobra k le ai amintit sa stearga poza...
m a luat tare profu de mate ca unde am fost smf pe ei de gabori ik atunci knd o sa iau permisu de nu o sa fac un misto de ei cat ma tine buzunaru...
baietii (aia care mereu ne strica planurile) s au distrat s au simtit bine si prostii acum platesc amenzile...nu e corect...
bft all

manson sa stii k l-am sunat eu azi pe tng sa ii zic sa stearga poza si a sters-o asa k ..... gt

p.s ai ajuns si u vedeta la scoala:))))

RZV_1_XDD 13-02-06 17:03

Manson, pe tine te-a luat tare profu'?
lol, dar noi astia 7 care au de platit 5milioane ce sa mai zica?
si sper ca ai zis la misto ''prostii''

Skma 13-02-06 19:46

Bine ai facut TNG :wink: :evil:

Manson 13-02-06 20:09

XDD
bine inteles k am zis la misto!!!! :wink:
pt voi e mai nasol stiu dar io am probleme mari in liceu si a vazut si aia...
am zis prosti k noi am stat si noi nu am fost cuminti ...acu la bune.... si cei care s au dat au plecat bine mersi .... si a pikt pe voi....
ai inteles?

RZV_1_XDD 13-02-06 23:03

DA ,am glumit mai sus, ai dreptate :D

Pitu 13-02-06 23:33

hai sa vedem care apare de mai multe ori la stirii anul asta .eu am aparut de 2 ori :))

All times are GMT +2. The time now is 10:11.

- Copyright 2026 4Tuning