Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Range Rover Convertible by NCE (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/129388-range-rover-convertible-by-nce.html)

boy_wonder 18-06-09 15:50

Range Rover Convertible by NCE

12 Attachment(s)
Range Rover Convertible by NCE

God Bless America! God Bless NCE, care are de gānd să decapiteze, pardon decapoteze, toate maşinile posibile şi imposibile...

Ce au mai făcut de această dată cei de la Newport Convertible Engineering? Nimic grav... doar şi-au testat "măiestria" pe un Range Rover. Rezultatul final este īnspăimāntător. SUV-ul britanic, respectat altădată, şi-a pierdut acoperişul şi o parte din portbagaj, īnsă s-a ales cu un soft top şi un roll bar montat īn mijloc. O afacere deloc profitabilă pentru acest ghinionist Range Rover...

Sasha 18-06-09 15:52

Re: Range Rover Convertible by NEC

Cam uratel:? Nu e loc de "jocuri" d-astea pe Range Rover :roll:

mitzu_TRD 18-06-09 15:56

esec total

YGD-sef 18-06-09 16:03

Nu stiu de ce l-au stricat dar merge pe plaja!:lol:

xxman 18-06-09 16:08

nu merita sa fie stricat un LR pt asa ceva :(

coman razvan 18-06-09 16:14

Este inedit! Imi place mult cand este decapotat, dar cand era capotat arara cam ciudat! :) Per ansamblu e frumos! E ceva diferit ... :)

G3orgyk08 18-06-09 16:18

Re: Range Rover Convertible by NCE

urat rau de tot:(

alexymat 18-06-09 16:41

urat:(

Shelby GT500 67` Eleanor 18-06-09 16:54

nu-i bine lucrat...

matiz87 18-06-09 17:01

cred ca au dat examen pe masina si au picat.! naspa chiar nu arata bine deloc.

StefanVVTi 18-06-09 17:04

Este urat!

Kinghost69 18-06-09 17:55

nu e nici urata dar ... nici frumoasa nu e! daca as primi cadou o asemenea masina cred ca mi-ar face placere sa o conduc mai ales vara ;)

free1_4ever 18-06-09 19:06

pacat de masinutza........

z$olt 18-06-09 20:38

hai ca merge, e interesant.

sonik89 18-06-09 20:45

votat , urat :| daca incercau sa puna niste bare de protectie poate arata altcumva , si soft-topul adunat acolo in spate arata foarte urat , parerea mea e ca l-au stricat :(

central 18-06-09 21:03

imi aduce aminte de aro 10:D :lol: urat

b0gdan_max 18-06-09 21:13

un suv chiar nu e conceput pentru a fi decapotabil. e imoral. chiar daca nu arata bine cum e facut e de apreciat munca depusa si ca a iesit bine ceea ce si-au propus

don_costelo 18-06-09 21:29

Fratilor e HIDOS. Aro 10 ala Spartana arata bine :D

D.Y ¬ 18-06-09 22:01

Ratusca cea urata!

ShErPiShOr 18-06-09 22:42

EPIC FAIL
e uratzica foc

alex_S 18-06-09 22:58

dupa parerea mea...la un Range Rover nu ii faci asa ceva...e urat tare..:???:

woodywww 19-06-09 01:23

Ceva nu e bine..Nu merge asa ceva pe un Range!:(

mba 19-06-09 09:41

mie chiar imi place....acoperit arata un pic cidat...dar cu o decapotabila deobicei nu mergi cu acoperisul pus...
singurul lucru care nu imi place...ramele de la geamurile din spate... daca ar fi putut cumva scapa de ele era super....
si doar mai sunt atatea decapotabile care au "roll bar montat in mijloc" ce e asa rau cu asta?

Cristi01 19-06-09 12:50

VOTAT URAT :(.NU II STA BINE DELOC DECAPOTABIL!!!

vladigrec 19-06-09 14:58

urat ! zici ca e aro 10 :)

DarKane 21-06-09 08:43

http://www.newportconvertible.com/pr...m?id=80&cid=57 si maybach decapotat de ce nu?:))

CyberCSX 21-06-09 10:56

Daca citesc mesajele NEGATIVE adunate pe 2 pagini, chiar ma īntreb daca unii au habar ce īnseamna FUN MOBILE ?

Cei ce au reusit sa-si faca un concediu īn L.A. si stiu ce īnseamna FUN MOBILE ceea ce cel putin īn SUA sīnt īn moda īn zonele de coasta (est / west) cu care se circula pe plaja, cu care se merge la surf 99,9% numai īn zonele calde cu clima subtropica, unde īn decembrie de craciun ai cel putin 25°C, realizeaza ca masina asa este exact pt acest scop si aceste zone concepute si nici decum de a merge pe drumurile de tara romānesti de a aduna porumbu de pe tarla sau de a cara lubenite īn piata.

Masina este destul de reusit lucrata si īsi īndeplineste 100% utilitatea pt. care a fost conceputa.
Un grup de tinerei cu 2 - 3 pipite care merg la surf pe plaja din Florida sau L.A. cu siguranta ca nu īnchid dīrza aia pe masina decīt cel mult de 2 ori pe an si asta eventual numai īn caz ca da sa ploua sau au poate intimitati. ;)

Īnainte de a critica un astfel de tuning ar trebui unii sa-si schimbe putin MENTALITATEA DE UTILIZARE a unei masini cīnd vad asa ceva.
Nu pe toti īi intereseaza sa mearga cu un SUV cīt tancu numai cu clima la creier si geamurile īnchise, rīnjind ca un fraier la volan cīnd trece pe līnga o tipa.

Asi vrea sa īntreb numai asa ca chiestie:

- Cīti dintr-e voi au īnoptat īntr-o masina decapotabila indiferent daca SUV ca roverul asta sau Sedan, rabatīnd scaunele, sau pe platforma unui PickUp, īntr-o noapte de vara sub clar de luna cu prietena?

Pe pariu ca nici unul (ca īn romānia ori te mīnca tzīntzarii ori īti da careva īn cap) :D :D

Īn afara de asta, exista sute de mii de oameni pe lumea asta care prefera sa savureze aerul asa cum este, sa se simta cu o masina īn mijlocul naturii si prefera masinile decapotabile indiferent ce tip sīnt si nu sa stea īnchisi īntr-o cusca īn tip ce l-e sufla clima īn creieri.

DarKane 21-06-09 13:40

CyberCSX....respectele mele omule

CyberCSX 21-06-09 13:57

Quote:

Originally Posted by DarKane (Post 2425275)
CyberCSX....respectele mele omule

Multumesc !

..........si sa mai adaug ceva:

- Unii povestesc aici "oareceva" de RENTABILITATE.

Hai ca tare asi vrea sa stiu, unde este de ex. rentabilitatea unui.... Ferrari, Lamborghini, Bugati, Vector, Maserati, Corvette, Viper ?

Unde este rentabiltatea acestor SUV-uri īn general care nu sīnt alt ceva decīt niste masini de teren SUROGATE, masini care daca e la o adica sa intri cu ele acolo unde intri cu un banal ARO sau GAZ rusesc īsi dau duhul ca ramīn īmpotmolite indiferent ca e BMW sau Cayene, cu roti de juma de metru, suspensie de autostrada si pline de aberatii electronice de confort?

Daca stam sa n-e gīndim, aproape 70% din masinilie aruncate pe piata au rentabilitate ZERO si sīnt doar FUN MOBILE indiferent ca costa 25.000 EURO sau 250.000 EURO.
La asta se mai adauga si sectorul Tuning asa ca unde este problema?

bogg 21-06-09 22:38

N-au decat sa-si ia un SUV open top sau un ,,pure convertible" daca vor si sa lase masinile care au fost facute de la bun inceput cu tavan in pace.

CyberCSX 21-06-09 22:46

Quote:

Originally Posted by bogg (Post 2426528)
N-au decat sa-si ia un SUV open top sau un ,,pure convertible" daca vor si sa lase masinile care au fost facute de la bun inceput cu tavan in pace.

De ce ?

Daca mie-mi place o masina anume dar care nu exista īn versiune decapotabila pe piata, de ce sa n-o transform dupa placerea mea?

Cine-mi interzice ?
Īn fond sīnt banii mei pe care ia-m dat pe ea si cu banii mei (bunul meu) fac ce vreau.

(Chiestie de TOLERANTA) ;)

bogg 21-06-09 23:07

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2426553)
Daca mie-mi place o masina anume dar care nu exista īn versiune decapotabila pe piata, de ce sa n-o transform dupa placerea mea?

Te orientezi dupa verisunile cabrio existente.
Daca clientela cerea un Range cabrio, fii sigur ca exita pana acum.

Dar cum ai zis, e treaba ta ce faci cu masina proprietate persoanala si cat esti dispus sa investesti ca sa o strici ;)

CyberCSX 22-06-09 12:23

Quote:

Originally Posted by bogg (Post 2426620)
Te orientezi dupa verisunile cabrio existente.
Daca clientela cerea un Range cabrio, fii sigur ca exita pana acum.

Fi sigur ca nu-i chiar asa.
Fabricile ce produc masini īn masa nu tin cont de MINI CLIENTELA ce are dorinte speciale.
Pt. asta exista alte firme ce fac modificarile / productia necesara ca īn cazul de fata a acestui Rover.

Ca exemplu, iarasi GM si iarasi PONTIAC FIREBIRD / CHEVROLET CAMARO:

GM n-a produs ĪN VECI Pontiac Firebird sau Camaro IROC 28 Decapotabil.
Toate care exista sīnt facute de firme specializate īn domeniu la cererea posesorului / clientului exact asa ca īn cazul Rover-ului.

DTH 22-06-09 15:41

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 2418159)
Nu stiu de ce l-au stricat dar merge pe plaja!:lol:

Eu am votat ca este uratel dar vorba lui YGD-sef , l-au stricat da e bun de plaja :lol:

quick_silver2 01-07-09 03:18

Cam uratel,e adevarat ca e ceva diferit dar nui sta bine decapotabil unui LR

LAURENTIU94 01-07-09 12:15

urata rau

Cipprik 03-07-09 02:59

Nu e cine stie ce dar merge ...e de teren , interior super , confort 10

CobraRB 05-10-09 00:14

un range rover nu merita asa ceva! range rover este o masina care impune respect si nu merita stricat in halul asta

All times are GMT +2. The time now is 01:19.

- Copyright 2026 4Tuning