Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Renault Clio RS se ia la trāntă cu Ford Focus RS (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/129363-renault-clio-rs-tranta-ford-focus-rs.html)

Cosmin Arsene 18-06-09 12:49

Renault Clio RS se ia la trāntă cu Ford Focus RS

VIDEO: Renault Clio RS se ia la trāntă cu Ford Focus RS

De la momentul lansării sale, modelul Ford Focus RS a fost pus faţă īn faţă cu tot felul de băieţi pe patru roţi care mai de care mai musculoşi. Acum a venit rāndul ca RS-ul să se confrunte cu Renault Clio RS.

Deşi este mai rapid īn linie dreaptă, Ford Focus RS cu 300 de cai putere sub capotă are serioase dificultăţi īn a se desprinde de Renault Clio RS, un model de numai 200CP dar care este mult mai uşor, aşa că totul se transformă īntr-o cursă foarte incitantă.

<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="514">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","514","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Focus_RS-chaser.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Focus_RS-chaser.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script>

badeaboy_jr 18-06-09 13:13

Re: Renault Clio RS se ia la trāntă cu Ford Focus RS

ce frumos au sarit cu ele

crissti_d 18-06-09 13:13

Ft tare... putin cam uratel renault...

RazvanB 18-06-09 13:16

intotdeauna am avut o parere buna de clio rs :D chiar daca sunt nenorociti asita de la grup renault dacia nissan si au preturi cam exagerate la piese si cate si ma icate, clio rs , daca pot zice asa, ma "fascineaza" :)

T-Bone 18-06-09 13:18

Nu sunt fan Renault(si niciodata nu voi fi!!!:D), dar tot timpul am ramas impresionat de divizia sport al Renault!!!Acesta este inca un exemplu!!!Go Go Clio RS!!!!:twisted:

bogdan100 18-06-09 13:18

foarte tare filmul. nu imi place culoarea de pe clio, e ciudata :)

soby00000 18-06-09 13:20

prefer clio-ul, arata mai frumos si cred ca e si mai distractiv de condus...

Alecs21 18-06-09 13:41

:???:o culoare mai urata la clio nu gaseau si ei ????
Arata mai bine Clio vechi decat asta

ADN_86 18-06-09 13:58

Avedevarul e ca acel clio seamana cu un lighean verde(ffff urat)....sa fim seriosi daca tot ai bani de Clio RS eu zis ca merita diferentza de bani pana la FocusRS.
Nu in fiecare zi cumperi o asa masina, deci...

alexonlylove 18-06-09 14:00

oricum daca e sa te iei dupa pret RS e cam dublu la pret fata de Clio si totusi pe circuitul ala nu s-a simtit diferenta

Thomas Everywhere 18-06-09 14:01

Se pare ca Focus Rs in curbe deosebit de mari si la un viraj violent se ridica de pe asfalt...iar clio rs se tine dupa el cat vin curbe si un de tre sa reduci viteza pe linie dreapta nu se mai tine Clio rs cat oi fi eu popa, chiar daca e usor.
Clio Rs: urata culoarea, facelift-u mai modern fatza de celalalt, motorizarea foarte buna, manevrabilitate foarte precisa.
Focus Rs: putere extraordinara, desing agresiv sportiv, probleme cu stabilitatea la mari viraje in viteza.

Pik_TDI 18-06-09 14:06

Mult mai frumos fordul

YGD-sef 18-06-09 14:23

se vede "rasa"!cu 100 de cai mai putin Renault-ul se tine foarte bine de Ford,iar pe viraje sta mult mai bine ca Fordul!;)

59AFA 18-06-09 14:31

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 2417810)
Se pare ca Focus Rs in curbe deosebit de mari si la un viraj violent se ridica de pe asfalt...iar clio rs se tine dupa el cat vin curbe si un de tre sa reduci viteza pe linie dreapta nu se mai tine Clio rs cat oi fi eu popa, chiar daca e usor.
Clio Rs: urata culoarea, facelift-u mai modern fatza de celalalt, motorizarea foarte buna, manevrabilitate foarte precisa.
Focus Rs: putere extraordinara, desing agresiv sportiv, probleme cu stabilitatea la mari viraje in viteza.

sa stii ca nu este o masina chiar usoara Clio-ul 3 RS are undeva la peste 1200kg , ceea ce mie nu mi se pare putin , comparand-o cu Clio 2 RS sau Williams.
in plus , inca un lucru care ma incanta la Clio este ca pe linie dreapta nu pierde foarte mult teren in fata Ford-ului avand in vedere ca are -100 cp si este un motor aspirat vs unul turbo.

mad_aurel 18-06-09 14:32

Quote:

Originally Posted by badeaboy_jr (Post 2417662)
ce frumos au sarit cu ele

sincronizat, foarte frumos

nsl_iuli 18-06-09 14:50

Degeaba are putere Focus-ul daca nu o pune pe asfalt...
Unde mai pui, ca are si suspensie independenta pe spate Ford Focus

puscky_007 18-06-09 14:56

am ramas masca cand am vazut ca Renaultul se tine dupa Ford....eu ma asteptam la altceva...superba masina:)

D.Y ¬ 18-06-09 15:02

Au facut o treaba buna cei de la Renault cu Clio RS, chiar foarte buna.. dar dintre Focus si Clio eu aleg Fordu. ;)

robertinho 18-06-09 15:03

...desi nu sunt fan renault,mereu am apreciat divizia sport care este cu totul altceva si s-a vazut si in filmulet...totusi la momentul asta focus rs e cam taticul hatch-urilor

YGD-sef 18-06-09 15:13

Quote:

Originally Posted by robertinho (Post 2417987)
...desi nu sunt fan renault,mereu am apreciat divizia sport care este cu totul altceva si s-a vazut si in filmulet...totusi la momentul asta focus rs e cam taticul hatch-urilor

taticii hatch-urilor de serie sunt Mazda 3 MPS (260 de cai) si Golf R32 (250 de cai),in plus cel din urma are si 4x4!;) puterea nu inseamna totul daca nu ai echilibru!;)

59AFA 18-06-09 15:15

Quote:

Originally Posted by robertinho (Post 2417987)

taticul hatchurilor vine tot de la Renault si se cheama Megane R26R :-) si este cea mai rapida masina cu tractiune fata , iar din cate stiu r32 nu a stat niciodata bine la capitolul viraje :-)
https://www.youtube.com/watch?v=nLpzWlQOC0M

alexei89 18-06-09 15:24

prefer clio rs! intotdeauna pe 4 roti!
divizia sport de la renault mereu sa facut furori, cu toate ca eu ma asteptam sa castige detasat fordul in fata lui clio! i-au zis evo killer si el nu poate sa scape de clio!:weirdface

robertinho 18-06-09 15:34

...atata timp cat r26r nu e facuta pentru uzul cotidian chiar nu ma intereseaza(si deci nu e taticul hatch-urilor)...si ce legatura are r32 aici???=)))))

59AFA 18-06-09 15:37

Quote:

Originally Posted by robertinho (Post 2418072)
...atata timp cat r26r nu e facuta pentru uzul cotidian chiar nu ma intereseaza(si deci nu e taticul hatch-urilor)...si ce legatura are r32 aici???=)))))

l-a mentionat cineva mai sus pe r32..
de ce nu e facuta pentru uzul cotidian ???! pentru ca are roll cage ? daca tu nu poti sa folosesti o masina cu roll cage in oras...e problema ta :-)
r26r este o masina de serie care asa vine pregatita...

robertinho 18-06-09 15:44

...eu stiam ca nu a fost produsa pentru a fi comercializata in serie.La asta ma refeream.Dar a devenit o obisnuinta pe forumul asta sa se comenteze acid orice. Sunt curios daca se sesizeaza cineva.Iar pentru colegul care a adus in discutie mazda mps si golf r32:"esti departe rau de adevar",toate lumea stie ca mazda nu-si scoate caii si mai are si o gramada putere pe puntea fata iar r 32 este depasit bine de tot de audi s3(daca tot vroiai sa aduci in discutie o masina awd). conform testelor si a performantelor de pe hartie raman la parerea mea ca in acest moment focus rs este nr 1

59AFA 18-06-09 15:49

Quote:

Originally Posted by robertinho (Post 2418102)
...eu stiam ca nu a fost produsa pentru a fi comercializata in serie.La asta ma refeream.Dar a devenit o obisnuinta pe forumul asta sa se comenteze acid orice. Sunt curios daca se sesizeaza cineva.Iar pentru colegul care a adus in discutie mazda mps si golf r32:"esti departe rau de adevar",toate lumea stie ca mazda nu-si scoate caii si mai are si o gramada putere pe puntea fata iar r 32 este depasit bine de tot de audi s3(daca tot vroiai sa aduci in discutie o masina awd). conform testelor si a performantelor de pe hartie raman la parerea mea ca in acest moment focus rs este nr 1

Megane R26R este o masina de serie care se produce intr-o editie foarte limitata ( 450 ) , iar singura diferenta intre ea si R26 este greutatea redusa.
Astept cu nerabdare o comparatie mai corecta , intre Megane RS fie R26 fie R26R si Ford Focus RS...daca Clio a fost atat de aproape de Focus sunt sigur ca Megane il spulbera.

Thomas Everywhere 18-06-09 15:49

cel mai performant hach va ramane tot Ford Focus Rs, iar pe locu doi situez Renault Megane R26R care se tine foarte bine pe sosea, dar nu va fi peste Focus ca rezerva destula putere sub capota, cei 100 cp ii are rezerva, nu-i poate folosi pe toti intr-un circuit mic depinde si de sofer acuma. Cele doua hach-uri adevarate astea sunt Focus Rs si Megane R26 R si punct.

59AFA 18-06-09 15:52

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 2418111)
cel mai performant hach va ramane tot Ford Focus Rs, iar pe locu doi situez Renault Megane R26R care se tine foarte bine pe sosea, dar nu va fi peste Focus ca rezerva destula putere sub capota, cei 100 cp ii are rezerva, nu-i poate folosi pe toti intr-un circuit mic depinde si de sofer acuma. Cele doua hach-uri adevarate astea sunt Focus Rs si Megane R26 R si punct.

pai cum cel mai performant daca nu isi poate folosi resursele si ipotetic vorbind v-a fi batut de Megane care are 70 cp in minus ? asta nu inseamna performanta...se cheama risipa :lol:

xxman 18-06-09 16:16

nu sunt fan renault, dar imi place 'broscuta' asta

YGD-sef 18-06-09 16:23

Quote:

Originally Posted by robertinho (Post 2418102)

eu zic ca Mazda 3 MPS se joaca cu Fordul pe serpentine deoarece are intradevar multa putere si cuplu mare numai pe puntea fata dar este una din cele mai stabile hatch-uri la momentul actual!in orice revista ai citii despre Mazda 3 MPS se spune ca e unul din cele mai stabile hot hatch-uri "putand sa ia curbe cu 140 km/h lejer"si fara sa iasa de pe trasa ideala,pe cand Fordul il bate la fund o masina de "numai" 200 de cai!(parerea mea);)

Alex_pitesti 18-06-09 17:19

Quote:

Originally Posted by crissti_d (Post 2417664)
Ft tare... putin cam uratel renault...

corect..si pt asta prefer Fordul

Tzapo0 18-06-09 17:20

ce antipatica imi este mie firma reno..

SLV3 18-06-09 18:04

O comparatie asemanatoare cu cea de mai sus (Clio RS - Focus RS) puteti vedea aici - https://www.youtube.com/watch?v=ZZL8uPemi3k&feature=fvsr (Focus RS - Nissan GtR) sau aici - https://www.youtube.com/watch?v=QS8wT6nCOyo (Focus RS - Evo X) . De abia in acest ultim filmulet se vede diferenta dintre FWD si AWD, asta, bineinteles, pe circuit :)

r0xanicutza 18-06-09 18:18

se vede frumos... se tine bine dupa focut tinand cont de faptul ca sunt 100cp diferenta... mai e si diferenta de greutate, dar se tinea chiar bine... oricum... dupa cum se auzea renault, cred ca putea si mai mult... parerea mea...

Thomas Everywhere 18-06-09 18:53

Quote:

Originally Posted by r0xanicutza (Post 2418480)
se vede frumos... se tine bine dupa focut tinand cont de faptul ca sunt 100cp diferenta... mai e si diferenta de greutate, dar se tinea chiar bine... oricum... dupa cum se auzea renault, cred ca putea si mai mult... parerea mea...

ma da le ai Roxana cu masinile bravo tie... :X

Marius_mym89 18-06-09 19:07

foarte tade Clio-ul mi-as dorii asa ceva :twisted:

r0xanicutza 18-06-09 19:12

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 2418547)
ma da le ai Roxana cu masinile bravo tie... :X

putin de tot din pacate :cry: mai am foarte multe de invatat, dar "ie timp" :-P

Thomas Everywhere 18-06-09 19:15

Quote:

Originally Posted by r0xanicutza (Post 2418577)
putin de tot din pacate :cry: mai am foarte multe de invatat, dar "ie timp" :-P

Da bineinteles ca este timp si tot timpul le rezolva pe toate.

free1_4ever 18-06-09 19:23

marfa focusu....dar prea scump....

foss 18-06-09 20:03

AMBELE SUNT UPER MARFA

All times are GMT +2. The time now is 05:49.

- Copyright 2026 4Tuning