![]() |
Renault Clio RS se ia la trāntă cu Ford Focus RS
VIDEO: Renault Clio RS se ia la trāntă cu Ford Focus RS
De la momentul lansării sale, modelul Ford Focus RS a fost pus faţă īn faţă cu tot felul de băieţi pe patru roţi care mai de care mai musculoşi. Acum a venit rāndul ca RS-ul să se confrunte cu Renault Clio RS. Deşi este mai rapid īn linie dreaptă, Ford Focus RS cu 300 de cai putere sub capotă are serioase dificultăţi īn a se desprinde de Renault Clio RS, un model de numai 200CP dar care este mult mai uşor, aşa că totul se transformă īntr-o cursă foarte incitantă. <script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="514">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","514","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Focus_RS-chaser.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Focus_RS-chaser.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script> |
Re: Renault Clio RS se ia la trāntă cu Ford Focus RS
ce frumos au sarit cu ele
|
Ft tare... putin cam uratel renault...
|
intotdeauna am avut o parere buna de clio rs :D chiar daca sunt nenorociti asita de la grup renault dacia nissan si au preturi cam exagerate la piese si cate si ma icate, clio rs , daca pot zice asa, ma "fascineaza" :)
|
Nu sunt fan Renault(si niciodata nu voi fi!!!:D), dar tot timpul am ramas impresionat de divizia sport al Renault!!!Acesta este inca un exemplu!!!Go Go Clio RS!!!!:twisted:
|
foarte tare filmul. nu imi place culoarea de pe clio, e ciudata :)
|
prefer clio-ul, arata mai frumos si cred ca e si mai distractiv de condus...
|
:???:o culoare mai urata la clio nu gaseau si ei ????
Arata mai bine Clio vechi decat asta |
Avedevarul e ca acel clio seamana cu un lighean verde(ffff urat)....sa fim seriosi daca tot ai bani de Clio RS eu zis ca merita diferentza de bani pana la FocusRS.
Nu in fiecare zi cumperi o asa masina, deci... |
oricum daca e sa te iei dupa pret RS e cam dublu la pret fata de Clio si totusi pe circuitul ala nu s-a simtit diferenta
|
Se pare ca Focus Rs in curbe deosebit de mari si la un viraj violent se ridica de pe asfalt...iar clio rs se tine dupa el cat vin curbe si un de tre sa reduci viteza pe linie dreapta nu se mai tine Clio rs cat oi fi eu popa, chiar daca e usor.
Clio Rs: urata culoarea, facelift-u mai modern fatza de celalalt, motorizarea foarte buna, manevrabilitate foarte precisa. Focus Rs: putere extraordinara, desing agresiv sportiv, probleme cu stabilitatea la mari viraje in viteza. |
Mult mai frumos fordul
|
se vede "rasa"!cu 100 de cai mai putin Renault-ul se tine foarte bine de Ford,iar pe viraje sta mult mai bine ca Fordul!;)
|
Quote:
in plus , inca un lucru care ma incanta la Clio este ca pe linie dreapta nu pierde foarte mult teren in fata Ford-ului avand in vedere ca are -100 cp si este un motor aspirat vs unul turbo. |
Quote:
|
Degeaba are putere Focus-ul daca nu o pune pe asfalt...
Unde mai pui, ca are si suspensie independenta pe spate Ford Focus |
am ramas masca cand am vazut ca Renaultul se tine dupa Ford....eu ma asteptam la altceva...superba masina:)
|
Au facut o treaba buna cei de la Renault cu Clio RS, chiar foarte buna.. dar dintre Focus si Clio eu aleg Fordu. ;)
|
...desi nu sunt fan renault,mereu am apreciat divizia sport care este cu totul altceva si s-a vazut si in filmulet...totusi la momentul asta focus rs e cam taticul hatch-urilor
|
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=nLpzWlQOC0M |
prefer clio rs! intotdeauna pe 4 roti!
divizia sport de la renault mereu sa facut furori, cu toate ca eu ma asteptam sa castige detasat fordul in fata lui clio! i-au zis evo killer si el nu poate sa scape de clio!:weirdface |
...atata timp cat r26r nu e facuta pentru uzul cotidian chiar nu ma intereseaza(si deci nu e taticul hatch-urilor)...si ce legatura are r32 aici???=)))))
|
Quote:
de ce nu e facuta pentru uzul cotidian ???! pentru ca are roll cage ? daca tu nu poti sa folosesti o masina cu roll cage in oras...e problema ta :-) r26r este o masina de serie care asa vine pregatita... |
...eu stiam ca nu a fost produsa pentru a fi comercializata in serie.La asta ma refeream.Dar a devenit o obisnuinta pe forumul asta sa se comenteze acid orice. Sunt curios daca se sesizeaza cineva.Iar pentru colegul care a adus in discutie mazda mps si golf r32:"esti departe rau de adevar",toate lumea stie ca mazda nu-si scoate caii si mai are si o gramada putere pe puntea fata iar r 32 este depasit bine de tot de audi s3(daca tot vroiai sa aduci in discutie o masina awd). conform testelor si a performantelor de pe hartie raman la parerea mea ca in acest moment focus rs este nr 1
|
Quote:
Astept cu nerabdare o comparatie mai corecta , intre Megane RS fie R26 fie R26R si Ford Focus RS...daca Clio a fost atat de aproape de Focus sunt sigur ca Megane il spulbera. |
cel mai performant hach va ramane tot Ford Focus Rs, iar pe locu doi situez Renault Megane R26R care se tine foarte bine pe sosea, dar nu va fi peste Focus ca rezerva destula putere sub capota, cei 100 cp ii are rezerva, nu-i poate folosi pe toti intr-un circuit mic depinde si de sofer acuma. Cele doua hach-uri adevarate astea sunt Focus Rs si Megane R26 R si punct.
|
Quote:
|
nu sunt fan renault, dar imi place 'broscuta' asta
|
Quote:
|
Quote:
|
ce antipatica imi este mie firma reno..
|
O comparatie asemanatoare cu cea de mai sus (Clio RS - Focus RS) puteti vedea aici - https://www.youtube.com/watch?v=ZZL8uPemi3k&feature=fvsr (Focus RS - Nissan GtR) sau aici - https://www.youtube.com/watch?v=QS8wT6nCOyo (Focus RS - Evo X) . De abia in acest ultim filmulet se vede diferenta dintre FWD si AWD, asta, bineinteles, pe circuit :)
|
se vede frumos... se tine bine dupa focut tinand cont de faptul ca sunt 100cp diferenta... mai e si diferenta de greutate, dar se tinea chiar bine... oricum... dupa cum se auzea renault, cred ca putea si mai mult... parerea mea...
|
Quote:
|
foarte tade Clio-ul mi-as dorii asa ceva :twisted:
|
Quote:
|
Quote: