Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   my dacia 1977 (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/12936-my-dacia-1977-a.html)

ltd 12-02-06 14:08

my dacia 1977

1 Attachment(s)
1977

ltd 12-02-06 14:11

a doua poza

1 Attachment(s)
a doua poza

ltd 12-02-06 14:16

o parere daca se poate pentru o dacie veche :)

fiderzen 12-02-06 16:22

UN MARE KITCH :roll: ,,o masina de varsta ei arata cel mai bine cum a iesit din fabrica sau macar fara atatea abtipilduri si alte elemente de ''tuning'' :lol:

no offence,incearca sa faci la fel ca 69 TAU , cauta pe forum sa vezi cum arata masina lui atunci si cum arata acum :wink:

ltd 12-02-06 18:35

CE SPUNETI VOI ? SCOT CACAUTRILE ALEA DE VINILE? DA SAU NU?

CE SPUNETI VOI ? SCOT CACAUTRILE ALEA DE VINILE? DA SAU NU? SAU DACA NU TOATE CE ANUME ? :) MERSI PENTRU PONT

axxro 12-02-06 19:53

eu zic sa dai jos vinilele, priza de aer de pe capota, prelungirile de la spoilere si chestile alea de la aerisirea de sub parbriz, adica sa ramna stock, pana faci rost de bani sai pui ceva cum trebe pe ea.

Evo007 12-02-06 20:31

Parerea mea sa lasi Priza de aer si tribalu de pe capota...da sa scoti *** alea de pe laterale///parere de incepator 8)

anndi 12-02-06 21:37

actibildele de pe laterale e ok. priza de aer,prelunjirile de la bari si restul actibildelor jos. Bafta!

axxro 13-02-06 14:43

fiecare ii da alte sfaturi (unii bune altii rele). eu zic sa te uiti pe forum peaici si sa vezi ce place la lume si in primu rand ce iti place tie, da ai grija dupa cine te iei :wink:

=Virus= 13-02-06 14:52

:shock: Cam multe pe ea. Te-as sfatui sa incerci sa faci ceva simplu si de bun gust: sa scotzi: priza de pe capota daca e numai de forma, si toate stickerele. Pe fatza pune-i un spoiler model rotund (model '99-'05), pragurile vopseste-le in alb. Eventual fa si spoilerele albe. Pune lucasuri transparente pe aripi, si inceark sa adaptezi niste oglinzi,eventual de BMW ursuletz. Jantele vopseste-le in argintiu sau negru, asta daca nu vrei sa pui altele de Al. Bafta![/i]

=Virus= 13-02-06 15:09

Asa niste retrovizoare ziceam eu sa incerci sa ii pui: https://forum.4tuning.ro//upload/im000008_102.jpg . Aaaa, acum vad... incerca sa scapi si de punctele de pe manerele de la portiere.

ltd 13-02-06 15:36

nu sant puncte...

nu sant puncte sant 4 gauri de 8 ..cred ca ar trebu isa schimb manerele si dau jos Desenele...ca daia..am puso aici sa aud maimulte pareri si da aveti dreptate :) mersi

ltd 13-02-06 18:18

[]

1 Attachment(s)
ia uitati mai baieti fara flacari bine facut cu Paintu :) arata mai bnie sa nu Mersi

ltd 13-02-06 18:28

si a doua

1 Attachment(s)
Ps- e facut cu paintul desen 2 o parere in toate pozale mele cum ar sta mai bine ...faceti exp la cum se vede mazgaleala aia cu sprayul din paint ..

Xender 14-02-06 17:17

Da neaparat jos stiker-ele alea, prizele de aer de pe capota. Cea din mijloc ar putea ramane, da sa fie in culoarea masinii. Spoilerul din fata nu prea merge cu modelul asta, ti-ar trebui unu fara colturi. Si sa le faci si alea albe. Mai bine dai si pragurile jos, k nu sunt deloc intr-o linie cu masina, cat de cat macar. Asta e parerea mea, nu trebuie sa o pui neaparat in aplicare, numai k tu asta ai cerut pe postu asta.

SiloS@1300 14-02-06 18:49

:cry: Kitsch 100% . Flacarile de pe laterale sunt mai mult decat oribile .
Mazgalelile de pe capota sunt urate . Priza de aer arata ca o balega pe capota . Porcariile de pe laterale ... groaznice . Jantele vopsite ... tiganeala . Spoilerul ala vopsit negru ... taraneala . Supara-te acum ca auzi si astfel de pareri , dar asta e adevarul ... Si mai sunt si altii de aceeasi parere cu mine ...

ltd 14-02-06 20:09

fara frica a zis nicolae balcescu

nu ma supar poate ai dreptate dar nu uita ca alea se da uusor jos!! :wink: oricum chestia e ca am 2000 De kokari si ma gandesc sa imi iau un calibra ? sau so schimb total pasta.. binenteles la clibra mai pun banutzi so cumpar dar momentan ma invart in aia

kalvin77 15-02-06 14:16

Re: o parere daca se poate pentru o dacie veche :)

Quote:

Originally Posted by \"ltd\"

Flacarile roshii laterale nu prea au ce cauta pe acolo , puteai sa mergi tot pe acelasi contrast cu alb-negru.
per total ai facut ceva dintr-o masina din 77 sincer sa fiu eu te admir, dar banuiesc ca ai bagat o caruta de bani in ea pina acum. Cu banii aia nu o vindai si iti luai alta mai noua gen 97-98 caci astea au fost cam cele mai reusite dacii berline (suspensii rigide, cutie de ziteza de fuga pinoane d-a5-a de nova) fuga alea de rup.

ltd 16-02-06 19:27

sal

1 Attachment(s)
rog oameni care imi pot face rost de un asemenea spoiler sau unde gasesc asha ceva :D

=Virus= 16-02-06 22:00

:yikes: Oooooooo... Da vad ca ai planuri mari cu batranik :D Imi place super mult cum arata cu spoilerul ala. Pt asa ceva incerca undeva unde se modeleaza fibra de sticla, sau stiu si eu?! :? Poate gasesti aici ceva folositor: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=8494 . Oricum, in poza asta arata mortal . Si acum o intrebare: pe spate ce spoiler vrei sa ii pui? Bafta!

DVDValy 17-02-06 08:47

Re: sal

Quote:

Originally Posted by \"ltd\"
rog oameni care imi pot face rost de un asemenea spoiler sau unde gasesc asha ceva :D

uite parca incepi sa gandesti :wink:

Xender 17-02-06 10:19

Asa mai arata cumva...(numa sa pui si pe asta niste flacari :lol: :D :D ).

ltd 17-02-06 16:30

nu mai rade ma...ca ti se apleaca \"D

ltd 17-02-06 20:46

deja ..

deja fac comanda ...eu zic ..ca in 2 luni inchei proectu ceva cool si orginal rau..asta inseamna ca o iau iara de la zero alti bai alta distractie ..momentan am 40 de milioane dar nu ma incadrez sigur in astia asha ca astept si bani de concediu si o sa iasa ceva bine rau :D pun poze ..cum ma apuc de taiat :D

ltd 18-02-06 19:26

:)

Mersi virus pentru pont am gasit cea ce cautam...hm...acum mai ramane sa ma indrume vrunu cu ce tip d genti mias pune ce marimie cate prezoane etc..si ce as trebui sa modific pentru a le putea purta .si sanu am probleme prea mari cu polu :D cta here :)

=Virus= 18-02-06 21:23

Daca tzi-a fost de folos, cu placere :D . Pt jante si eventuale modificari (trecere de la 3 la 4 prezone, etc) uita-te pe daciaclub.ro . Bafta in continuare.

ltd 27-02-06 20:30

:p

Gata in sfarsit mam apucat de ea..am aruncat toate barile si pragurile in garaj ADIO vinile si alte ***uri ..un set de spoilere rieger +praguri infinity+vopsea noua...acuma o intrebare : ce alb vi se pare mai atragator decat alb boreal meu..am incercat si alb 10 si nova si cred ca borealu e mia ddragutz..alb 13 e urat numi place...in curand bag poze cu ea..pe 16 vin spoilerele

FeS 27-02-06 21:02

Incearca alb perla ca arata mult mai bine cu toate ca o te coste mai mult.

ltd 27-02-06 21:04

hm...

Mersi Frate pentru pont dar sincer habar nam cum arata albu perla cei care au vreo poza va rog o puteti posta aici sau vre oadresa ceva mersi

FeS 27-02-06 21:18

1 Attachment(s)
Asta e singura poza pe care o am in care e o masina alb perlat.

Siconi 15-03-06 15:03

Re: my dacia 1977

Abia astept sa vad ce spoilere si praguri ti-ai tras la masina aia. Abia acum incepi sa intri in customizing, ca de tuning nu incape vorba.
Spor la treaba si eventual da-mi un PM si spune-mi si mie unde ti-ai comandat spoilere si praguri. Mersi.

ltd 15-03-06 17:04

pai o sa pun poze ca maine imi ajung spolerele de la buc..

Kent8 15-03-06 19:03

groaznic
ai distrus o masina :( castigai mai mult respect daca incercai s-o aduci la viata folosind cat mai multe piese pentru 1300 ala clasic nu struto-camilele astea nasoale noi :(

cosmin_piero 17-03-06 20:03

1 Attachment(s)
:D uitati-va ce dacie se poate face daca pui pasiune si ceva bani

axxro 17-03-06 20:37

Quote:

Originally Posted by cosmin_piero
:D uitati-va ce dacie se poate face daca pui pasiune si ceva bani

asa ceva nu cred ca se va obtine niciodata. sa mai vb de multe ori pe forum despre aceasta masina, oricum eu o consider KITSCH

quze 22-03-06 23:38

s-a umplut forumu de copii si tarani ...ar fii bine sa se impuna o limita de varsta si cultura generala !

MANTUS 27-03-06 01:52

ii deajaba masina.O dacie ca oricare alta. Pt mine e cam penala, iar asa zisa''priza de aer'' de unde ai luat-o de la dacia papuc sau pick-up??????? :))

all3ex_wly 29-03-06 02:24

Si tu il pui sa o faca perlat pe batrinica mah.Pai omu' a plecat de la un tuning de rahat asa cum o prezinta e la inceput si acum vrei alb perlat!!!!!Sti dacia dedicati?Cauta culori care sa le asortezi in genul ala dar nu metalizate,ci mate. ;);)

Siconi 04-04-06 08:33

Quote:

Originally Posted by quze
s-a umplut forumu de copii si tarani ...ar fii bine sa se impuna o limita de varsta si cultura generala !

No offence, man, dar tu nu stii nici sa scrii bine si vorbesti de cultura si tarani?! Zic sa lasi pe altii mai cu temei. Nu te supara, dar nu te poti pune cu gustul omului; si Dacia aia nu e kitch, daca sunteti voi in stare sa faceti din batranele voastre asa ceva, ma plec si dau tot respectul. Masina aia e modelata pe PC si apoi a fost construita la nemti cu ceva vreme in urma, daca nu ma insel. Dar, cum spuneam, e gustul omului, nu te poti c*** in el. Putin respect fata de persoana.
Ltd, ai reusit ceva? Ca eu nu am vazut nici o poza inca... si sunt nerabdator. Iti dai seama ca si la mine urmeaza cam aceeasi etapa peste vreo 2-3 luni cand se mai aduna banuti la buget; momentan am investit ceva in motor, nu cine-stie-ce, dar banii s-au dus, ca, deh, am iesit din iarna si... ma rog, unele reparatii erau necesare. Da un PM sa vad si eu ce ai facut, omule

ltd 12-04-06 10:00

sal in fine ma nu imi mai bat capu cu posturile voastre da miau venit spoilerele a mdat jos priza de aer desenele manerele la usi cu unele noi si mai ramane niste retusuri de facut problema care ma tine pe loc e plasa nuo gasesc cum vreau eu sa ma k*k in ea si nre st o sa iasa dragut si in pluc ca acuma mai am si un logan ambition new! :D dar tot la masina mea din 77 rman CE nebun :D am o palcere mai mare sa o conduc pasta veche SIMTI CA O CONDUCI nu tu servo nu aer nu geamuri nu airbag nu aer dar da satisfactii si inca ceva nu mia faceti postur idalea ca sa va creasca STAGE_U nam cam ca faceam poze poate reusaesc sa fac rost de unu!

All times are GMT +2. The time now is 21:19.

- Copyright 2026 4Tuning