![]() |
“Volkpel”, maşina inedită cu 2 feţe
“Volkpel”, maşina inedită cu 2 feţe
Vă plac maşinile nemţeşti şi parcă niciodată nu vă hotărâţi ce marcă să vă achiziţionaţi? Nicio problemă pentru că nişte tineri de la un service auto din Teleorman au inventat modelul "Volkpel", o masina deosebita, formata dintr-un Volkswagen si un Opel. Maşina "mutant" are două feţe, două volane şi două perechi de faruri, aşa că dacă rămâi blocat în trafic poţi foarte uşor să-ţi schimbi direcţia de mers fără a fi acuzat de careva că mergi cu spatele. Maşina inedită are din nefericire doar 2 locuri şi necesită ca fiecare pasager să deţină un carnet de conducere şi nu are portbagaj. Cel mai posibil maşina nu va avea nicio şsansă să primească aprobările necesare pentru a rula pe drumurile publice, aşa că tinerii din comuna Draganesti Vlasca se pot distra cu invenţia lor numai în curtea service-ului. <script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="510">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","510","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Cea_mai_tare_masina_din_Draganesti_Vlasca.flv",ima ge:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Cea_mai_tare_masina_din_Draganesti_Vlasca.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script> |
Re: “Volkpel”, maşina inedită cu 2 feţe
Super taree :D
|
ROMANIAA ! :))) .. Incredibil ce face plictiseala si imaginatia din roman .. ! :)))
|
mdea maine poimanie il vezi cati taie fata cu fata=))
|
oameni fara ocupatii.! si cu le`au unit cu poxilina =)))
|
se distreaza super tipii. parca e o locomotiva
|
Asta numai in Romania se putea intampla!:woowoo::lol:
|
ce tot aveti cu romania? e distractie pura... cu tehnologia
|
Quote:
|
:)))
super fun! |
chiar ca nu aveau ocupatie :))
|
Quote:
nu prea vad teava de esapament.. |
Numai la noi este posibil..
|
nebuni de legat! ce le-a basit mintea!!! bravo baieti!!!
|
ce inventiv e romanu :))) se distreaza oamenii. ma mir ca nu s-a rupt in doua la "cerculetele" alea :D
|
prea tare
|
Asta e buna pentru parcarile laterale:lol:
|
Mie chiar imi place ce au facut cu cele doua masini... Dar cameramanul acela este dus... Tot radea ca un .......
|
Se plictiseau oamenii...:)))
|
au vrut sa participe la THUNDER RACER pe Descovery si nu i-au primit....dar a iesit super......felicitari
|
meseriasi frate
|
foarte tare...si cand te gandesti ca nici nu au stricat masinile...oricand le pot dezmembra si sa le vanda ca piese de schimb:)...
|
valoareaza vreo 3000 euro :)) romanii au idei frate..tot noi facem haz de necaz...nimeni ca noi!!! felicitari...numai de criza nu le ardea lor :)))))
|
daca ar participa la scrapy race ar castiga sigur
|
Sa mearga cu ea pe strada si sa te depaseasca :D:D:Dce senzatie trebuie sa ai:D:D
|
Teleormaneni de ai mei :P ;) .. Daca reusiti sa ajungeti si cu Volkpelu' pe la Alexandria ar fi caterinca maxima ...
|
ai lua o druujba un flex si un aparat de sudura si te ai apuca sa iti faci una:P:D
|
bravo lor ca functioneaza ambele parti si le urez multa distractie in continuare ca vad ca erau cu gura pana la urechi :))
|
Cate rezervoare o avea masinuta asta?
|
ASTIA MI-AU TAIAT ASTRA-UL!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))
|
Bravo lor..super distractie:)
|
traim in romania si asta ne ocupa tot timpul
|
Prea tare :D
|
Super tare, dar:-? cam bune masiniile pentru stricat, erau mai faine decat cele de prin preasma...:-? ce naiba...or fi fost praf de spate aman2
|
Idiocracy!
|
Quote:
|
Foarte tare frate, in seara asta tocmai am trecut pe acea sosea si pt k eram in localitate mergeam mai incet admirand peisajul urat la un moment dat am vazut aceasta caricatura am ramas uimit dar nu ma asteptam sa si functioneze insa acum am ramas....waw cand am vazut aici postul cu ea si mai ales ca si functioneaza...nu ma asteptam mai ales ca acolo e un service auto la care nu mi-as repara nici un trabant...chiar sunt uimit de aceasta inventie....
|
misto ideea, dar rasul celui care filmeaza e criminal :D
|
Era misto daca o parte era diesel si cealalta benzina :)):D
|
foarte tare strutocamila :)) probabil in ceva parc de dezmembrari sunt :)) distractie :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning