![]() |
Batranica mea - Dacia 1310
5 Attachment(s)
am si eu o batranica din 84 :oops: ce parere aveti?:rolleyes2
scuze de claritatea pozelor |
Re: Batranica mea - Dacia 1310
Quote:
|
Arata binisor masina ta.Ai putea sa o cobori putin de fata,bineinteles asta functie de drumurile pe care folosesti masina ca sa nu freci apoi cu ea pe unde umblii,si o vopsea daca ai de gand sa pastrezi macar cativa ani masina asta.Bafta
|
1 Attachment(s)
asa e e cam moale de spate::sad: iar cu vopseaua astept pana la anu sa vedem ce vremuri vor veni:rolleyes2 oricum e un model canada cu niste ramforsari prin toate usile ceea ce nu am mai vazit pana acu:shock:ca la volvo
dar oricum se tine bine fata de altele:baby:dar mentionez ca am si grija de ea |
Quote:
|
asta am si eu in gand dar mai e si sarita in unele locu:cry:ri
|
Quote:
|
i-am dat 130 dar e in 4 trepte si urla motoru prea mult si mi-a fost frica:D
|
si eu tot 4 trepte am(primit moca cutie buna in 4, cea in 5 s-a blocat rau) si i am dat 150..
eu am mers cu 120 pana la pitesti, nu a avut nimica si nu urla prea tare. |
la120 nu urla nici a mea
dar mersu ei e 110 lejer ca pana la urma e dacie nu bmw ce imi arata ceasu acu nu stiu cat de bine e calibrat :rolleyes2 probabil ca la vale ia si a mea 150:lol: |
va rog mult ajutati-ma si pe mine cu ceva :cry:
neavand din fabrica as vrea eu sa i montez eu un temporizator pt stergatoare dar nu stiu ce fire vin unde am observat ca temp are 5 picioruse din care 2 e + si - pe care e logic dar celelalte 3 nu stiu unde la maneta vin legate va rog mult o schema o poza ceva va multumesc mult ps o vopsitorie buna si mai ieftina stie cineva prin ploiesti? |
stie cineva cam cate spire sa i t-ai din arcurile de fata?
sau ce alte arcuri ar merge? de spate? bara stabilizatoare pe fata se potriveste de papuc? |
cine stie -de ce s-au albit geamurile de la stopurile pe spate dupa ce le-am vopsit cu sprei special pt asa ceva:sad::flamed:
|
pai arata poza...ca eu nu vad in pozele de la inceputul paginii, nimic vopsit:p
|
cu temporizatorul am rezolvat-o iar cu arcurile m-am cam razgandit ca nu prea avem noi drumuri asa bune dar bara de torsiune de papuc tot ii pun
|
4 Attachment(s)
gata am rezolvat-o si cu stopurile:peace:
cred ca a fost ude si nu s-au uscat ca lumea cand le-am pus oricum e totul ok acum si niste poze noi:dance: ce ziceti? |
ti-a iesit bine...:)
imi place ca tii motorul curat...si intreg compartimentul in general:) |
arata binisor masina ;) dar motoru imi place ca il ti curat :D .planuri pe viitor?
|
totusi parca le-ai inegrit cam rau,sau mi se pare mi-e.
|
nu sunt negre rau stopurile cat de cat:lol:
iar planuri de viitor o vopsea pe masura dar mai astept pana la anu sa vedem ce o mai fi pana atunci cu criza lor:2gun: voi ce imi mai recomandati [modificari]? |
caut si eu un set de jante cms portofino
are cineva de vanzare? sau ceva asemanator |
cam foarte rar ceea ce cauti tu...
Parca Yakuza XTR avea niste jante d-astea la un moment dat, dar le-a vandut. |
arata binisor dacia ta dar ai grija la detalii, ele sunt cele care fac diferenta;)
|
arata bine masina imi place ca tii motorul curat...cu ce ti ai facut stopurile fumurii?:D
|
cu sprei special pt stopuri e vreo 200 mii
stiu ca se sunt cam rare jantele ce vreau eu dar poate am noroc incercarea moarte nare:ballbounc astept pareri si opinii ce ar trebui sa i mai fac si ce nu |
cine e din ploiesti sau pe langa si are un stiker din acele model nou in plus
as dori si eu unu platesc please help::rolleyes: |
chiar nu e nimeni de prin ploiesti sau pe langa si sa aiba un stiker cu 4 tuning.ro modelul nou?
please platesc nu vreau moca |
2 Attachment(s)
batranica mea a primit noi incaltari
ce parere aveti? deocamdata am decat 2 poze dar o sa mai pun |
Quote:
Felicitari pentru Daciuta si spor la treaba oricand ai de gand sa ii mai faci cate ceva in plus :rolleyes2 ! |
cat de curand o sa pun niste poze mai detaliate iar j e5,5 sau 5,6 nu mai stiu exact
|
5 Attachment(s)
am revenit cu pozele promise:wave:
ce parere aveti? |
daca i-ai pune barele originale, ar arata mai bine.
|
Foarte îngrijită maşina!
Are dreptate Andy... cu barele originale ar arăta super... |
cu parere de rau spun ca le-am aruncat pt ca erau nasolite strambe ....:sad:
si nu prea am stat pe ganduri cand le-am cumparat pe astea de plastic am zis ca da mai bine |
Păcat!...
Vezi poate găseşti pe la dezmembrări, defapt găseşti sigur şi nici nu sunt scumpe. Fă-i ceva la arcurile de pe faţă că stă prea lăsată de spate şi prea ridicată de bot!... |
Quote:
|
in legatura cu arcurile am fost la un nene si i-am zis ca vreau sa o las mai de bot sa mai tai o spira din arcuri de fata si mi-a zis sa o las asa ca e pozitia ei ideala si se pot strica amortizoare etc
nenea s-a oferit sa o mai ridicam de spate dar nu vreau eu acu nu stiu ce sa zic:ballbounc ce arcuri s-ar potrivi sa o las mai jos ca sa nu mai tai din cele de pe masina ? |
salut..mai taie o spira (pe spate) si doua sau doua jumate (pe fata) o sa pun o poza cum o sa arate asa.
|
daca ai putea sa renunti la stopurile de pe aripile fata spate ar fi belea,nar mai aratao asa invechita,si sigla nichelata din grila nu are ce cauta pe acolo.nu are nimica daca tai din arcurile care le ai acum pe fata.bafta
|
nu vinzi jantele?:d
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning