![]() |
Primul cinematograf drive-in din Romania
3 Attachment(s)
Primul cinematograf drive-in din Romania
Intrăm şi noi īn rāndul lumii din punct de vedere al cinematografelor... şi maşinilor. Aşadar pe 1 iulie se lansează primul cinematograf drive-in digital din Romānia. Pentru doritori acesta va funcţiona pe īntreaga durată a verii, mai exact pānă īn octombrie, iar cinefilii vor putea urmări pelicule chiar din maşina personală. Cinematograful se va situa īntre Băneasa Shopping City şi Ikea şi va avea o capacitate de peste 300 de masini. Poate vă īntrebaţi cum veţi putea auzi sunetele din filmul vizionat, ei bine, sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvenţe radio locale, pe care clienţii o vor putea recepta la sistemul propriu de sonorizare al maşinii. Cinematograful drive-in va fi deschis zilnic, după ora 21.00 īn aer liber bineīnteles. Preţul unui bilet la film va fi de 15 lei de luni pānă joi şi 20 de lei īn weekend. Pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari, preţul biletului va fi de 10 lei. |
Re: Primul cinematograf drive-in din Romania
Suuuuuuuuper tare frate!!!! Deabea astept :D
|
fain... o sa vina meltenii sa se uite la Batman cu maneaua data la blana
|
pai si de unde stiu ei cu cati sunt eu in masina???
Daca e de persoana e o prostie...cu ce ii incomodeaza ca e unu sau 5...ca tot acelas loc il ocupa. |
Nu e primul, a fost si la mine in oras unul.
|
deci foarte tare!!!!de cand imi doream si eu asa ceva!!!si pretul biletului e de masina nu ????doar nu de pasager????asta ar fi chiar culmea!!!!
|
e misto ideea! acum ramane de vazut cum o sa fie primita de "smecherii" de romania?!?:???::lol:
|
Nu as putea, poate o data, de doua ori, de curiozitate, dar experienta de acasa e incomparabila, imaginea, sunetul, pozitionarea...acolo m-as simti ca si cum m-as uita la tv-ul vecinului de peste drum prin fereastra.
|
si in cj este ceva de genu 2-3 saptamani pe an la iulius mall , e interesanta senzatia asa o data ....
|
bilete de unde luam?
|
chiar ma gandeam cand o sa apara mai apara si la noi asa ceva ..cred ca trebuie incercat macar o data .. Peace!
|
ooo good idea!!! d-abia astept sa merg:mrhappy:
|
Poate ca o sa vin si eu vara asta , daca e 3D e chiar marfa .
|
F.tare ma mir cum de sa putut realiza ceva frumos si in vestita noastra tara RO!
|
Mda, In U.S. exista chesti de genul asta de 60 de ani. E totusi in pas. Sper sa nu devina locul de defilare al marlanilor.
|
uite ceva care mai rar auzi prin romania .... foarte bine sau gandit si ei la un lucru bun. traim si vedem :))
|
Foarte tare ideea dar sa vedem cat va rezista ca na...suntem in Romania :D
|
Quote:
|
nu stiu cum vor pozitiona masinile, dar ar fi bine in tabla de sah sa vada toti..daca ala din fata are h1 sau altceva mare si eu un smart ce mai vad? :))
|
Quote:
|
la noi ajung chestiile misto deabia dupa ce strainii se plictisesc de ele
|
mi se pare o idee geniala. te duci cu prietena, te uiti la film.. fumezi o tigara... prietena se joaca cu schimbatoru.....
|
De 7 ani ma gandeam ca e tare sa deschizi asa ceva la noi ca nu exista dar din pacate mami si tati nu sunt milionari...si pt asa investitie cam trebuie... Banuiesc ca va exista si un serviciu anti coca care va ruga manelarii sa dea pe frecventa filmului...
Problema mai mare sunt motociclistii si "cica driftarii" cu cazane care se dau seara in parcare la Feeria si fac un zgomot care cu siguranta va fii foarte deranjant. Sunt curios cati oameni vor face efortul sa coboare din masina sa faca 2 pasi pt a arunca gunoaiele dupa film.. |
=)))))ideea e super dar stau si ma gandesc cum o sa arate parcarea dupa terminarea filmului.....si parca o sa vad vreun matiz pe 2 locuri:lol::lol:
|
Quote:
Ca dupa varsta de 14 ani se numesc adolescenti. :lol::lol::lol::lol: |
de laudat initiativa...o veste buna k sa zic asa...ramane de vazut cum o sa decura lucrurile ...o sa fie tgreu sa intelegi ceva din film...prietenii stiu de ce! nu este reclama :D
|
in sfarsit... o sa ma duc sa vad si eu ce si cum, dar fac pariu ca o sa plec repede din cauza cocalarilor... ar fi senzatie la fast&furious... si-ar ambala toti passaturile 1.9tdi in jur...
|
Super si daca e de persoana e ok ideea este super si asta conteaza oricum mai multi de 2 in masina nu ai cum pt ca cei din spate nu prea ar avea cum sa vada oricum abia astept!!!
|
Bun venit in Romania...reglati ceasul cu 50 de ani in urma
Dar au si ei o ordine de asezare a masinilor?Adica sa nu vin eu cu masina de oras sa ma puna pe randul 3 sa zicem si vine Geany cu X5 cu geamuri fumurii in fata mea... |
aum sa vedem cate decapotabile or sa fie prezente pe acolo ...la vizionarea filmelor
|
eu cred ca o sa fie frumos :D d-abia astept...
in legatura cu biletele, o sa fie probabil pt fiecare persoana... ganditiva ca la un cinematograf e cam 15-20 lei biletul de persoana... deci... ar cam trebuii sa fie de persoana sa-si scoata si ei banii... ca asa... vine unu cu un autobuz plin si plateste un bilet de 15 lei... nu cred ca o sa fie de masina... si cu locurile... e aiurea si la cinema cateodata ca se pune in fata ta unu de are 2m si ce mai vezi? :)) |
eu cred k totusi ar trebui sa fie biletele pt masina....adik pt un loc,in ideea in care nu vine unu si parcheaza pe 2:P:P
si accesul la autobuze strict interzis:evil: iar banii pot sa si-i scoata de exemplu pe consumatie...parerea mea |
pai si tu daca vii cu masina, doar n-o sa-ti cumper suc de la ei si tot ce mai vrei care sunt mai scumpe, pt ca au adaos comercial, cand te poti oprii la o benzinarie si-ti cumperi mai ieftin.
pt ca ma gandesc... o persoana care se gandeste la ce e mai ieftin, se gandeste si la asta... am vazut f multi care isi indeasa sucurile pe sub geci si fetele in genti cand merg la cinema... deci in masina... daca te duci cu baietii de exemplu, cumparati un suc la 2L si beti toti, cheltuind 6lei maxim... asa daca va luati fiecare pt el, ati da cam 6 lei de fiecare ;) |
ai si tu dreptate.....acum va ramane de vazut la ce se vor gandi si cei care o sa-l aiba in grija.
vom merge si vom vedea la fatza locului:lol: si probabil aceste "reguli"vor mai fi adaptate si dupa o perioada de timp...dupa "mintea si faptele" clientilor:P:P |
Quote:
Quote:
cred ca o sa fie foarte aglomerat, cel putin in primele zile, chiar si asa, daca totul o sa decurga civilizat o sa fie frumos, asta daca nu se trezeste vreun meltean sa asculte manele sau alta forma de exprimare la maxim in timpul filmului... |
Quote:
probabil or sa fie si persoane care sa specifice si sa aibe grija sa fie respectate unele reguli ale bunului simt intr-un asemenea loc.... dupa cum am mai spus..vom merge si vom vedea...si se vor adapta si ei dupa "evenimente" |
Io vin cu tiru sa am locuri la loja :lol:
|
Ne-o primi si cu bicicleta ?
|
Quote:
Cinema-urile astea sīnt demodate, depasite si pe cale de disparitie. Numai nebunii de americani le mai tin īn viata din motive nostalgice. Decīt sa merg cu masina īntr-un asrfel de drive in la nivelul sfīrsitului de secol 19, sa dau bani pe calitate MEDIOCRA, mai bine dau 5 euro merg īntr-un cinema normal climatizat, ma tolanesc īn fotoliu īmi iau o punga de popcorn si am calitate de ma satur si audio si video. ;) |
Quote:
Sincera sa fiu , e frumos sa mergi cu gashca sa radem sa glumim sa facem caterinca si a.s.m.d , imi place foarte mult sa ma uit la filme , mai ales cu cineva , sa comentez filmul si etc , dar asa sa merg mai mereu la un cinematograf ?!! Torent am...Odc am ....si e mai palpitant cand vine gashca la mine si se uita la filme :) nu stiu , asta este punctul meu de vedere , nu ca nu as merge , ca o sa merg si eu , dar nu incontinuu asa 24/24 cam cat dwL eu un film acasa... Saptamana trecuta am fost in Liberty Mall cu prietenii si ...ne-am uitat la un filmulet 6D care cica era de 13 sau 15 minute , nu imi mai aduc bine aminte , si + ca nu a fost cine stie ce , 20 Ron biletu / persoana + ce am consumat la Fast-Food si dupa pop-corn pt muvi ~ si nu a tinut 13-15 minute cat cica era , mai mult de 10 minute nu a fost si cica 6D de groaza ...pFF nu va recomand ! Am fost in strainatate in parcul de distractii Mirabilandia , si nu aveau 6D dar aveau 3D , alta sonorizare , juma de ora tata ... fum , apa , nebuneli , nu zic ca la noi nu au facut frumos dar ...lipsesc niste chestii ...care nu ar trebuii sa lipseasca . |
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning