![]() |
Cielo - PH 10 BZN
6 Attachment(s)
Cateva poze cu masina mea si stadiul in care am adus-o.
Astept propuneri,comentarii cu ce va place si ce nu va place la ea. Modificarile aduse pana acum: -jante 14" CMS cu pneuri 185/60 R14 ; -toba finala inox(pt sunet) ; -arcuri rosii sport FK care a coborat masina cu 3 cm(luate de pe o calibra) ; -filtru sport JFC; -folii fata-spate intensitatea black; -plasa neagra la grila; Cam asta e tot ce am facut pana acum...si sper sa mai urmeza:P |
Re: CIELO PH 10 BZN
Masina arata bine.
Toba finala stiu ca atarna prin spatele masinii, sper ca ai rezovat problema. Cauta jante pe 15 , eventual poate gasesti sa dai la schimba cu unu care are pe 15 si vrea 14 ( mai sunt specineme care spun ca le consuma mult , si vor jante mai mici). Si sa o mai cobori putin , mai este loc :) |
Pe spate imi loveste si cu astea pe 14...sunt umpic iesite in afara...si trebuie sa umflu aripile...si toba mai sus de atat nu se poate....am ridicat-o la maxim.:)...si de coborat masina am coborat-o...dar cu 3 cm ca ce depaseste 4 cm trebuiesc schimbate si amortizoarele,findca eu acu le am stock..si nici nu am de gand sa le schimb ca sunt noi..au 25 de mii de km le-am schimbat in toamna:)
|
Re: Cielo - PH 10 BZN
la jante ai omologare rar?
|
Nop dar nu prea se mai ia garda de jante,si mai nou in talonu nou nu sunt trecute,un alt lucru important e ca nu bate la ochi ca sunt si cielo de fabrica cu jante pe 14(executivele)
|
app alergi mult sa omologhezi jante si nu are rost;)
|
stiu , trebuie sa cchimb si talonul daca o sa imi pun jante, am avut de 15
de logan p spate si m-au oprit. ,le-am spus k mi-a taiat cauciucurile in parcare si am pus rotile alea ca sa plec sa imi cumpar cauciucuri:D |
Quote:
Pe 15 nu ai probkleme 195/55/R15! Eu am avut R13 si astea sunt cu 1 mm mai mari decat fostele! Iar ca latime nu afecteaza! bafta! |
Quote:
|
Quote:
Sunt putine masini care nu au nevoie de mici modificari la aripi sa arate foarte bine |
app ca tot veni vorba de modificari la masina...azi sper sa imi aduca skama xenoanele si apoi o sa pun poza cu ele.....sper sa se imbunatateasca vizibilitatea..am optat pt 6000k...un compromis bun intre vizibilitate si lumina frumoasa...astept sa le pun si apoi fac poze si postez
|
Cea mai frumoasa lumina e la xenonul de 4800k :)
Nu o sa fie diferenta chiar mare de lumina.Daca aveai lupe , situatia era total diferita :) Pe viitor poti sa iti cumperi lupe ,150 de roni una parca ,sa iti faci farurile ,si impusti 2 iepuri , si vizibilitate mai bun ( nu ii mai omori nici pe cei din sens opus ) si plus felul cum o sa arate masina :) |
asta de 6000 k e cu tenta de albastru...cea de 4800 e cea cu alb cristal
|
Quote:
Guys eu am cu 4300 de la serban_pc! Bealea fratilor!!! Pe colegul cu 6000 nu il vad bine pe ceata!!! Astea de 4300 sunt ok si pe ceata, cel putin dupa carte ... |
da pe timp de noapte fara ceata ce ziceti???..bat bine???
|
4300 bat excelent!
Sunt foarte fericit ca am optat pentru 4300, nu se ia nimeni de mine, initial vroiam 6000 si am avut emotii pana am vazut astea de 4300 cum lucreaza! Are un prieten 6000 si ... e cam invidios. Oricum, amandoua sunt ok, dar termenul de optim eu zic ca este la 4300 - nu ca as avea eu 4300 ci datorita celor spuse mai sus! |
Sa schimbi si pozitiile - serban_pc - la mine arata ca ceaiul, lumina alb cristal de la faza scurta si pozitia galbena - bleah, abia astept sa le schimb .... pe 12 :D
|
Quote:
Toate masinile noi de fabrica dotate cu xenon au becuri de 4300k. |
momentan sunt arse amandoua dar aveam dalea albe pe led
|
Quote:
|
Eu in toata discutia ma refeream la cele de 4800, nu de 4300. Am gresit , my bad :d
Vorbeste cu skama sa iti aduca de 4800 daca vrei , ca pe astea le vinde repede ca sunt H4 ( parca h4 sunt pe cielo :) ) |
acu sa vad diseara.....daca se mai poate daca nu aia e...le pun pe astea....ce sa mai fac...nici 6000 nu poate sa fie chiar proaste rau.
|
Da, H4 sunt pe cielo... la 6000k nu zice nimeni ca sunt proaste, doar ca luminozitatea e mai buna cu cat culoarea este mai apropiata de lumina soarelui, cu care este obisnuit ochiul. Nu radeti...
4800 sau 5000k este compromisul intre aspect si vizibilitate. Si legat de jante si anvelope... pe 15 trebuie anvelope cu talonul 50, nu 55. Iar J-ul conteaza pt latimea maxima a anvelopei care poate fi pusa pe janta, pe cand ET-ul arata cat de mult e iesita in afara janta. La Cielo, janta stock de 14 are ET 46 parca... nu mai tin minte, dar oricum pe acolo. Pe cand o janta pe 15 de aliaj are maxim 38-40, deci mult mai iesita in afara. Sa nu mai vorbesc de latimea ei (J), care este mai mare. Concluzia: orice janta pe 15 pusa pe Cielo inseamna modificarea aripii spate si/sau a suspensiei. |
din fericire m-am uitat mai bine pe cutie scrie ca e de 5000k...si bate alb cristal asa.
si cu jantele e ex ce ziceam si eu,et-ul arata cat de iesite sau bagat inauntru sunt iar j-ul latimea lor ps:se vede diferenta mare de la blue vision la xenoane.....dar fara lupe bate cam imprastiat..dar oricum e treaba buna |
Farurile proaste de Cielo sunt de vina pt dispersarea luminii in felul asta.
|
cred ca pana la urma o sa fac un efort si o sa imi iau niste lupe...ca sa fie treaba completa...sa ma interesez si apoi o sa vad daca dispun de bani si ce pot gasi sa cumpar
|
3 Attachment(s)
sa pun si eu cateva poze mai recente cu masina..decat ca nu mai am jante pe ea..sunt winter edition acu:))) cu table si capace
Nu se mai vad arcurile sport prea bine si masina nu mai pare joasa findca am jante pe 13 si find mici nu mai umple golul la aripi. |
2 Attachment(s)
app si vreo 2 poze cu xenonu ca promisesem mai de mult..nu sunt pe timp de noapte dar oricum...
|
e kit xenon sau sunt becuri din acelea?
|
kit cu totu....nu doar becuri..noaptea se vad alb cristal...in poza nu a iesit la culoarea lor...am vaz ca da spre verde albatriu asa
o sa caut sa fac o poza noaptea....sa se vada intensitatea si culoarea reala |
si kt te-a costat kit-ul?d unde l-ai luat?
|
de la un baiat tot din ploesti...skama...450 ron cu tot cu instalare..si garantie..e de treaba baiatu si aduce lucruri bunicele..nu ca cele de pe 23 august de la noi(de alea TYPER):))
|
4 Attachment(s)
sa mai pun cateva poze gasite prin calculator cu masina..si mai recente si mai vechi....
|
La serban_pc gasesti mai ieftin si cu garantie - xenoane.
Si e din Bucuresti! Ia de 4300 k, am eu si sunt tare multumit pe ploaie, pe ce vrei! |
Quote:
|
7 Attachment(s)
sa pun niste poze "modificate de niste prieteni de ai mei"..mai multi autori mai multe idei....ast sa va dati cu parerea.
|
1 si 3 au iesit grave rau , mai ales botu la a 3a :X love it !!!
|
1,3 si 4 sunt reusite...place..sa o stapanesti sanatos
|
Explica-mi si mie cum ti-ai facut grila.
|
Quote:
1. Dai grila jos de pe masina, folosesti o surubelnita lunga pentru acest lucru, apesi pe clemele protocalii. 2. Desfaci partea neagra de plastic de pe cea cromata folosind surubelnita. 3. Plasa trebuie modelata priun taiere cu foarfeca de taiat tabla. Trebuie sa o pui exact in partea cromata (sa atinga marginile). 4. La partea neagra de plastic ii vei taia nervurile folosind o panza de bonfaier subtire. Iti va ramane practic cadrul nergu de plastic al vechii grile! 5. Acest cadru il vei prinde cu suruburile peste plasa si peste partea cromata. E usor, iti ia maxim 2 ore.! Nu iti trebuie kit, sau silicon sau prostii, numai s aintinzi bine plasa si sa fii atent la detalii. Bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 06:02. |
- Copyright 2026 4Tuning