![]() |
Ce îşi doresc femeile? Un BMW E46 modificat!
20 Attachment(s)
Ce îşi doresc femeile? Un BMW E46 modificat!
Dintotdeauna, noi bărbaţii, ne-am întrebat ce îşi doresc femeile. Astăzi avem ocazia să aflăm răspunsul. Femeile îşi doresc un BMW E46 modificat... Da, aţi auzit bine. Un BMW E46 modificat. Sau cel puţin asta şi-a dorit Eva, proprietara acestui superb exemplar bavarez. Interesant este faptul că maşina nu a arătat aşa dintotdeauna, ci după trei încercări (mai mult sau mai puţin reuşite). A patra se pare că a fost cu noroc, Eva promiţând că sedanul va rămâne aşa, ca în pozele de mai jos. Şi bine face, căci BMW-ul arată demenţial... Să lăsăm totuşi pălăvrăgeala şi să trecem la subiect. Cât mai scurt posibil, căci vă aşteaptă o super galerie foto. Cele mai proeminente caracteristici ale exteriorului sunt fără doar şi poate vopseaua gri mat şi noul wide-body kit. De asemenea, nici noile jante şi suspensia foarte joasă nu vor trece neobservate... Bunul gust se regăseşte şi la interior, acolo unde domneşte pielea. În plus, pasagerii vor fi trataţi cu muzică redată calitativ sau, de ce nu, cu un film. Totul este posibil mulţumită noului sistem multimedia. Ar mai fi câteva mici detalii de specificat, însă vă lăsăm pe voi să le descoperiţi în galeria foto. Enjoy! |
Re: Ce îşi doresc femeile? Un BMW E46 modificat!
Femeia din mine cu siguranta nu-si doreste e46 modificat :no:;)
|
o minune de masina :X
|
prietenei mele i-ar placea una de asta:D....arata super
|
La rotile spate mi se pare putin cam intins body kitul in rest e foarte frumos, bravo ei pt pasiunea pe care o are pt masina, cu siguranta cu banii pe care i-a investit putea sa isi cumpere inca 2-3 masini dar daca "i s-a pus pata" a iesit ceva frumos.
|
Care Eva ? nu putem sa o vedem si noi ?
Si din poze mi-se pare prea joasa masina ....in rest e OK. |
Foarte frumos modelul.E modelul meu preferat de la BMW.Tunat cu bun gust si fara exagerari.
|
Un pic cam exagerat... Dar merge :D
|
Dragut...:love:cred ca si fostei mele prietene iar fi placut!!!
|
la puntea spate e cam tras de par...iar daca era mai ridicat era superb, asa e doar..minunat!!!:lol:
|
Pfoa..chiar ca arata foarte demential , oricum ei au sosele , e prea lasata pentru Romanica..:lol:
|
Parerea mea ca este putin cam exagerat. Este mult prea jos pentru o masina de strada si putin cam prea latite aripile. Oricum in mare arata destul de frumos.
|
Absolut superb E46 , wide-bodykitul e super frumos,lăţeşte fundul :-) desi i-ar fi stat mai bine neagra , un negru perlat :D
|
Eva, asl pls ....
|
Quote:
|
mie unul nu-mi place combinatia de carbon cu pielea din interior :D
|
Eva e casatorita :?: caci cu asa masina trebuie sa fie destul de bunaaa ...
Superb 3`arul ;) |
exceptionala masina!:peace:
|
mortal........ma intreb daca era baiat ce alegea :D
|
mi se pare prea wide body kit-ul:(
|
e demential:shock: dak era baiat creca aleagea un seria 5 sau 7:lol:
|
foarte frumos ! :)
|
arata super......
|
wow superba masina.! arata foarte bine . bravo
|
Eu stiu ca fetelor le mai place si altceva :)) oricum... mi se pare dementiala masina! :>
|
aia de pe capota e folie de carbon ?
|
Mi se pare urat kit-ul wide-body, e exagerat
Eu as prefera un E46 stock E adevarat, e frumos si asta... |
Body kit-ul chiar este exagerat (ptr cei care au zis ca nu este), insa nu in sens negativ, nu depaseste granita spre urat, iar garda la sol este atat de mica ptr ca probabil se regleaza, nu vreau sa imi imaginez altfel, ptr ca ar ramane fara praguri rapid, in orice tara si pe orice strazi ar rula, eu cred ca in poze este coborata la maxim garda la sol, multe masini au sisteme de genul.
|
ce apreciez ? calitatea finisajelor kitului , portbagajul CSL , jantele , tapiteria , culoarea ,interiorul portbagajului :shock: .
ce nu-mi place ? huh aici sunt mai multe :rolleyes2 , prea umflate aripile , nici m-3ul de DTM nu cred ca e asa umflat la aripi ca asta , e lasata prea jos , la interior putea sa foloseasca o oglinda retrovizoare M daca kitul exterior este M , cd playerul nu prea au gandit cand l-au pus acolo , din moment ce s-a investit mult , ft mult in masina asta puteau sa puna un navi pt e46 , arata oribil cd playerul acolo . interior 8 , exterior 7 . nu as pune kit-ul exterior pe masina mea nici sa mi-l dea gratis :D oricum laudabila initiativa si pasiunea fetei :) |
deci nu inteleg de ce cautati sa ii gasesiti defecte ... ca nu are ... e lucrat cu foarte mult bun gust si foarte foarte atent... nu i`a scapat niciun detaliu ... ca mergea un dvd ... sau ca nu punea carbon ... astea tin de gustul fiecarei persoane in parte ... asta nu e un thread Masina mea e46 ... ma rog ... poate o sa sariti unii pe mine dar mi se pare criminala masina ...
|
woww:O:O..totushi iash pune niste jante mai mari..tot culoarea asta sau cromate:D :-?
|
porbagajul nu e CSL, pe capota nu e folie,ci e capota din carbon de M3 vopsita in parti(folie no sa vezi decat in romania pe golf5 ,logan si multe altele) lucrarea e frumoasa masina a iesit superb,interioru lafel e superb,ce i as schimba ar fi volanul,cu banii pe care ia dat pe carbon si pielea de pe el punea unu de facelift cu comenzi...
Ias suspensia 100% e pneumatica. |
Quote:
|
eu chiar mi l-as dori indiferent daca as fi lesbi sau gay :)
|
Din cate vad eu motoru e un 318i...dezamagitor.
|
o super masina! insa... asa cum s-a mai zis, nu e pt Romanica!:sad:
|
chiar ca e superba, dar nu as vedea o femeie la volanul ei :-?? nu stiu de ce poate ca imi pare rau de masina asa :))
|
Cam exagerat zic si eu...:???::rolleyes2
|
cat bun gust...o masina de vis :X
|
Nu prea cred ca si-ar dori multe fete/femei asemenea masina. Aceasta masina este mai dorita de baieti/barbati. Fetele/Femeile si-ar dori mai degraba un Audi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning