![]() |
poze Lancia Martini
7 Attachment(s)
cateva poze nu foarte reusite dar este masina in original.
|
daca ai cumparat-o sa o stapanesti sanatos ...masina e de super colectie...
|
foarte frumoasa si se vede ca fostul proprietar a intretinut-o asa cum se cuvine...ce bine le sta la surorile asta doua impreuna una albastra alta alba...frumos asa...sa o stapanesti sanatos si fara incidente :wink:
|
1 Attachment(s)
multumesc. si chiar erau trei impreuna!
|
toate sunt ale tale :lol:
|
da. si mai ma pot lauda si cu altele.
|
un link interesant despre o comparatie bine facuta intre LANCIA si SUBARU. parca Sebi facuse o astfel de comparatie.
http://go.to/hfintegrale |
frumoasa... asta da masina..sa o stapanesti sanatos
|
supert tare masina
|
este intr-o stare foarte buna din cate se vede lancia ...buna achizitie
|
super masinutza prima oara am vazut la kogalniceanu una la fel si tragea nu joaca :) sa o stapanesti sanatos
ceva adversari cu ea? |
felicitari ooomuuu' pt alegerea facuta :yikes:
|
felicitari pt masina si sa o stapanesti sanatos si fara incidente
|
Re
Dupa mine ce`a mai tare masina a tuturor timpurilor! un pret?? cat ai dat pe ea??
|
pretul l-am uitat din prima clipa la volanul ei. asa ca sa nu-mi strice nici o secunda placerea de a o conduce.
|
am gasit si fotografiile acestei piese... frumoasa intr-adevar...si se vede ca a fost foarte bine intretinuta...
ca o mica parere personala pot spune ca persoana care a detinut mashina inaintea ta andrei a avut grija si cum sa stea in acel scaun de sofer....nu se cunosc kilometrii pe aceasta mashina oricat zoom am facut eu pe fotografiile postate pe tine... nici un element nu arata uzura de nici un fel... e foarte bine pastrata :P sa te bucuri de ea si cum am mai spus, sa o revedem cu placere si peste vreo 30-40 de ani ps: ce mi se pare kiar deosebit: in ciuda faptului ca au scos si al doilea model de delta, primul ramane din punctul meu de vedere si mai frumos, si mult mai performant comparativ cu a doua generatie :P :wink: |
si eu consider la fel. al doilea model de delta eu nici nu-l identific cu o delta, este o masina complet schimbata din punctul meu de vedere.
|
Re: poze Lancia Martini
sa o stapanesti sanatos...e o adevarata masina de colectie...
|
la timpul ei Lancia Delta Integrale facea legea in W.R.C. ... Belea masina...Si totusi andrei este aceeasi senzatie ca in Impreza ? ( pt. ca eu am avut ocazia sa merg cu tine cu subaru anul trecut 2005 la kogalniceanu, pana la constanta si am ramas impresionat ) ... Isi merita renumele LANCIA ? pt ca nu am avut ocazia sa merg cu o piesa de colectie ca asta ..
Oricum felicitari FOR THIS YOUNG-OLD LADY... |
Se poate spune masina pentru cunoscatori. Man tu nu cumva ai furat-o din vreun muzeu???? Glumeasc, deci n-am cuvinte.
Nu ca vreau sa te pup in......dar ai gusturi exagerat de buna la masini. Pacat ca nu ai si vreun BMW pe acolo, din cate stiu eu. |
mi se pare mie sau ai numai draci de masini in garajul ala ? frumoasa nu am ce spune sa si grija de ea
|
subaru si lancia, adevarate masini de raliu si de colectie, felicitari,...
|
Sa nu uitam ca al doilea model de Delta a mostenit motorul de pe integrala.
Cu articulatii mai rezistente si multiple imbunatatiri, ca masina "de strada" o consider mai buna. Daca ar fi avut si tractiunea integrala, probabil ar fi facut si ea cariera in sport, dar asa a ramas in umbra integralei. |
frate nu pot sa spun decat ca esti tare.bravo.sti sa apreciezi adevaratele masini
|
Frumoasă foc. Din câte ştiam preţul era pe undeva pe la 10 mii de euro, dar nu sunt sigur. De curiozitate, cât ai dat pe ea?
|
Quote:
ai idee cate martini s au fabricat de toate ? in Romania e singura ? |
"andreitentean:
310 masini fabricate in total. serie limitata cu ocazia retragerii din raliuri dupa 6 titluri mondiale consecutive + martini sponsor oficial pt cei 6 ani ==> Delta Integrale Martini 6 in Romania exista 1 (una) !" asta a spus pe alt topic un pic mai jos |
foarte frumoasa masina..sa o stapanesti sanatos :D
|
Sunt impresionat! Ai, cu adevarat, o MASINA!
|
Man felicitari pt masina este o bijuterie nu credeam sa vad asa ceva in Ro !!!
|
S-o vedem si pe strazi...ca deja suntem cativa cu Integrale...oricum, intai trebuie s-o repar pe a mea si s-o pun bine la punct ca am tot diverse la ea si acum trag tare cu ea s-o fac cat mai repede si la primavara,daca nu mai devreme, facem brigada si iesim cu ele pe strazi, impreuna...abia astept :D
|
Frumoasa masina nu am cuvinte am mers si eu cu una era modelul club italia ...asta se intampla in urma cu 10 ani ....of ce vremuri ce n'as da sa mai fiu o data in ea...si acum inca mai simt senzatia aia care ti-o lasa .... sa o stapanesti sanatos si sa ai noroc la ea ,daca vrei sa ne mai bucuri cu ceva poze sunt bine venite.
|
Quote:
Din pacate viata ma face sa fiu in curand foarte departe de tara, dar cand ma reintorc, Delta Integrale scrie pe mine:) Abia astet si eu.:D |
Fain de tine nici eu nu ma las pana nu imi cumpar una (cel putin) bafta si sa o ai cat mai repede ;)
|
Da si eu imi doresc una Doar ca pretul este foarte piperat :( bine se justifica o asemenea bijuterie merita banutii :D
PT tipul cu Martini in garaj cand o scotzi la o plimbare fa si un filmuletz tare is curios sa o vad in actiune :D |
Sooper!!!
|
Wow Martini in Romania super tare man felicitari si sper sa te vad cu ea pe strada :D
Super caracter daca a achizitionat asa ceva bv man 10 + de la mine :P |
Hehe nu credeam sa vad asa ceva in RO :D super misto masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning