![]() |
[My Scoot] Malaguti f12 phantom TuNinG
4 Attachment(s)
Malaguti f12 tuning !
|
Re: [My scoot] Malaguti f12 phantom TuNinG
Bien ai venit ceva poze:>?
|
ce zici ?
|
asa si partea din spate nu poti so pui?
sincer nu tare imi place, ce ai la motor ? inafara de filtrul acela malossi care e la vedere |
deci scuteru nu e al meu e al unui prieten .. :) partea de spate nu o pune :) scuteru are toba polini evo 2 si multe altele voi venii cu alte detalii si poze maine :)
|
woow intwrwsanta lucrare;)) is curios undei rezervoru
|
rezervoru este in sa :)
|
Some details ?
Set ? Carb ? Transmisie ? |
deci .. maine voi venii cu detalile tehnice tot :) oricum scuteru fuge 140+ :) stiu ca nu o sa creada nimeni dar imediat voi pune si un filmulet sa vedeti cum se aude :)
|
eee beton:X dar ar arata mai frumos daca ar fi si legal...parerea mea:D..macar faruri si un stop pe led:P
|
I mean WOW :O
super tare frate....transmite-i felicitarile mele prietenului tau....imi place ce a facut cu F12-le cum zicea si machupicchu...macar daca avea far/semnal....sa fie street legal bafta si asteptam mai multe detalii si poze ca ai cu ce frate:> |
imediat in maxim 1h o sa am detalile tehnice si diseara cand iese cu el o sa ii mai fac cateva poze sper :)
|
cu siguranta cel mai rapid scuter dp forum :)
|
si cel mai modificat
bafta in continuare poate faceti si un filmulet:) |
am filmuletu dar in format mp4 .. trebuie convertit .. si nu am gasit niciun program
|
7 Attachment(s)
am venit cu cateva detalii tehnice .. cab 21 transmisie mhr toba atena neomologata .. alte intrebari ? :) + cateva poze
|
Set? racire pe apa?
Variatoru e cu 6 sau 9 role? |
set 80 racire pe apa .. rolele nu am idee dar am sa intreb
|
Foarte fain, dar parerea mea e ca tot mai bine arata cu carena de spate montata, oricum felicitari pentru munca depusa, si e foarte fain. Din curiozitate, cat cere pe el?
|
ORICUM FOARTE TARE MOTORU...BN DEOCAMDATA LA NOI NU II PREA CUNOSCUT TUNINGU LA SCUTERE :( DEAIA MAI APAR PERSOANE CARE SPUN CA NU VAD NIMICA INTERESANT INAFARA DE FILTRU ALA MALOSSI ..PAI FRATE DACA TU NUMA FILTRU SPORT AI VAZUT...PUTEAI OBSERVA AKOL IN SPATE ...BOOST BOTTLE MALOSSI ..DAR UNI VOR CREDE CA E O BUCATA DE FURTUN ..MUNCA PROPRIETARULUI VA FII RESPECTATA DOAR DE ADEVARATII CUNOSCATORI ...ACELASI FENOMEN CA SI LA MASINILE MODIFICATE ;)
|
Quote:
|
pai...e ca un fel de nitrometan..doar ca micut, pentru scutere....sper sa nu ma insel
|
scuterul asta nu are frana pe fata ?
|
140+ doar cu atatea piese? fii serios... la un baiat din cluj ii merge un benelli de pista (inafara de toba 90% din piese sunt high-end @ polini) 135km/h.
totusi, greu de crezut... poate sa mai aiba ceva modificat si sa nu ne zici, da cu piesele astea niciodata nu o sa prinda 140+. @machupicchu n-are nici o legatura nitrometanul cu boost bootle. un boost bootle ii 20-30e p'afara... toata lumea avea pe scuter:) din cate am auzit ajuta scuterul sa stea mai bine la turatii joase... (cred) |
dap stiu cat e...dar nu eram sigur ca ala e rolul lui..
|
unde ati vazut voi boost bottle pe scuteru asta? rares arata bine scuteru chiar imi place cum ii facut, doar ca nu are cum sa ajunga la 140+, cu ceea ce ai tu pe el ar trebui sa`ti faca in jur de 120 efectivi, indicati pe vitezometru dar reali ai cam 110.....
|
scuterul nu e al lui...cititi de la inceput. poate merge atata dar nu stie el sa dea detali despre piese...nici la set nu a spus ce firma e..de transmisie nu a spus nimic..ce aprindere are ??..cum sa nu aiba boost bottle nu vezi acolo langa transmisie e un boost bottle malossi ala ce e ca un furtun cu burduf...boost bottle ajuta la un amestec mai bun ...care ar fi necesar pentru seturile mari.. ;)
|
Quote:
|
foarte frumos f12le .. reusita rau carena de fata .. cat despre viteza . . . nu vreau sa fiu negativist .. dar 140 mi se pare prea mult ... dar orice este posibil .. nu vreau sa te neg ..
|
Frumoss` f12-lee :x
inca asteptam filmuletul acela b-) |
Frumos specimen ;) carena pe fata e chiar reusita..in legatura cu max speedul nu cred ca are cum sa fuga 140....dar orice e posibil....bafta si SCOOTER TUNING IS NOT A CRIME
|
Re: [My Scoot] Malaguti f12 phantom TuNinG
de pe scuter este rezervorul de sub sea ?
|
Re: [My Scoot] Malaguti f12 phantom TuNinG
Frumoasa munca , zici ca este cel mai rapid :lol: ? Ce set ai pe el , fa o lista cu TOATE modificarile aduse motorului si top speed.ul :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:56. |
- Copyright 2026 4Tuning