Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - tonytech (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/129088-machete-lucru-tonytech.html)

tonytech 16-06-09 21:14

Am un Dodge Viper la care lucrez de o saptamana si m-am gandit sa postez pe forum pentru putin ajutor.

Lista cu tot ce am facut pana acum:
-interiorul scos
-placuta de plastic cu detaliile motorului scoasa
-sasiul din plastic ajustat pentru mai mult spatiu
-bara fata/spate,praguri,capota,portbagaj,plasticul de pe usi scoase(unele taiate cu panza de bomfaier:D)

Momentan realizez un sablon pentru viitorul body-kit
Planurile de viitor principale sunt:
-transformarea in automodel radiocomandat
-interior in detaliu,care va cuprinde mai multe intrerupatoare pentru faruri,neoane,etc.
Urmeaza si niste poze

a!3x 16-06-09 22:22

Re: Machete in lucru - tonytech

asteptam poze cu el.Si la ce scara este?

tonytech 17-06-09 07:26

Zilele astea o sa pun.Macheta e la scara 1:18.Oricum nu mai e stock:D

a!3x 17-06-09 15:34

iti urez spor la treaba si sper sa iti iasa bine!!

tonytech 18-06-09 15:13

13 Attachment(s)
niste poze(cand construiam sablonul pentru body kit)
peisaju nu conteaza:D:D:D

a!3x 18-06-09 16:06

din poxilina ai facut body kitul?Si imi place cum lucrezi bravo!!

tonytech 18-06-09 17:01

Ce vezi in pozele de mai sus e un fel de sablon ca sa sustina poxilina pentru constructie si modelare.Azi am terminat de facut kitul din poxilina si o sa mai fac cate ceva cu un kit:P

eddycdk 19-06-09 11:09

am sa urmaresc sa vad ce iesie
imi place cum lucrezi ;)
spor la treaba

a!3x 19-06-09 12:35

lucrezi foarte bine! Si deabea astept sa vad finalul!

BigDaddy_1112 19-06-09 18:06

Quote:

Originally Posted by tonytech (Post 2418318)
Ce vezi in pozele de mai sus e un fel de sablon ca sa sustina poxilina pentru constructie si modelare.Azi am terminat de facut kitul din poxilina si o sa mai fac cate ceva cu un kit:P

Inedit modul de abordare. E un fel de lut, ca cel pe care il folosesc matriterii?
Oricum, foarte tare Viperul! Vrei sa il faci evazat, in stil DTM?
Succes in continuare!

tonytech 19-06-09 19:35

O sa razi dar e plastelina:). Oricum e foarte buna mai ales daca o tii o noapte afara se intareste foarte bine si poti sa modelezi poxilina peste ea.Da,asa ma gandesc sa o fac dar mai am foarte mult de lucru...

a!3x 19-06-09 21:41

nici nu iti dai seama ca e din plastilina supeeer!!

tonytech 20-06-09 09:38

Am o problema:( Am luat kit de geamuri si am inceput sa finisez body kitul din poxilina.Faza e ca nu stiu cand se intareste pentru ca deja au trecut 2 zile :(

Darius DMS 20-06-09 10:28

daca au trecut 2 zile si tot nu s-a intarit,inseamna ca nu ai amestecat bine poxilina....acum trebuie sa o dai jos si sa o iei de la capat....prima oara am facut si eu asa...eu amestec poxilina timp de 3-5 minute si dupa o aplic.....bafta

L4uR 20-06-09 12:03

pardon...daca amesteci 5 minute se face urat....amesteci 2 minute si in 10 minute se intareste;)dar sa nu o lasi sa se intareasca ca iti fa fii greu sa ii dai forma...eu daca e sa fac ceva modelez cu un cutter ...un briceag atunci cand e moale...

tonytech 20-06-09 13:06

m-am exprimat gresit.Voiam sa spun peste poxilina.Poxilina stiu cum sa o amestec.Eu la kitu ala ptr geamuri am probleme ca nu se intareste deloc si nu stiu c sa ii fac:(:(:(. Oricum multumesc ptr sfaturi.Si as avea o intrebare.Cum se ia poxilina de pe maine mai repede?(cu ce substante,procedeu sau unelte:D )

saptamana viitoare voi achizitiona un nissan skyline :x radiocomandat,care va fi un alt proiect la care voi lucra in paralel.

bmwh548 20-06-09 13:24

Te speli cu multa apa si sapun imediat dupa ce ai terminat de aplicat...sau folosesti manusi.
Renunta la chitul de geamuri...foloseste poxilina si chit auto.

tonytech 20-06-09 19:47

m-am spalat cu multa apa si sapun dar ramane mirosu ala de poxilina.Ai dreptate cu privire la kitu de geamuri acum 5 min l-am scos si am inceput sa netezesc toate suprafetele si luni o sa pun poze noi.De unde as putea sa iau kit auto?
:)

bmwh548 20-06-09 19:50

Orice magazin cu piese auto...intr-o vreme aveau si prin Kaufland.
Nu mi-am dat seama ca te referi la mirosul poxilinei...foloseste sapun lichid parfumat, pe mine nu ma deranjeaza mirosul, dar na, depinde de persoana. :)

BigDaddy_1112 21-06-09 10:01

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 2423826)
Orice magazin cu piese auto...intr-o vreme aveau si prin Kaufland.
Nu mi-am dat seama ca te referi la mirosul poxilinei...foloseste sapun lichid parfumat, pe mine nu ma deranjeaza mirosul, dar na, depinde de persoana. :)

Pe maicamea o deranjeaza. Cand o aud...,,iar ai umblat cu prostia aia?''. Nu ma lasa sa-mi desfasor si sa-mi cultiv talentul artistic. Nimeni nu ma intelege!:D
Cu poxilina mai patesc si eu sa nu se intareasca dupa 10 minute. Cateodata imi ia si cateva zile. Cred ca din cauza ca am pus mai mult din partea neagra. Asa am aflat ca e mai bine sa pui mai mult din partea alba si amestecul trebuie sa fie de culoare gri deschis.

tonytech 21-06-09 18:52

Si cu sapun parfumat tot nu iese mirosu.Am incercat tot ce aveam prin casa.S-a dus de abea a 2 a zi...Oricum sa revenim la subiect.Am scos kitu de geamuri.Acum netezesc toate partile si apoi o sa masor sa iasa cat de cat simetrica.Si in al doilea rand.Am gasit in gima modele radio comandate maisto(nu alea 1:12 :)) ) care sunt destul de bune pentru incepatori ca mine :) saptamana viitoare pun pozele cu skyline-u :X

All times are GMT +2. The time now is 19:29.

- Copyright 2026 4Tuning