![]() |
Sedinta foto REPROGRAMATA !!!
-Duminica 19 Martie
-Ora 14:00 -Padurea Baneasa in fata Academiei de Politie. Cum se face dreapta de pe DN1 pe partea stanga este Academia de Politie. La prima strada la stanga se intoarce si exista un spatiu aferent drumului (parcare) intre sosea si Academie. -Va fi prezenta si Presa si Televiziune , se vor prezenta si modelele de (legitimatii , tricouri , sepci ) pentru sezonul 2006. -Se vor imparti masinile pe clasele de prezentare la evenimente care vor fi : Viteza / Show / Tunning. -Se vor da stikere/ parasolare pentru membrii noi si se va face prezentarea masinilor lor. -Se va face prezentarea sponsorilor nostrii pe 2006 , sponsori care vor acorda premii in exclusivitate pentru membrii NSL-RO la toate evenimentele care se vor desfasura in acest an. -Tin sa va reamintesc ca NU EXISTA RESTRICTII de participare la nici-un eveniment ce se va desfasura in acest an indiferent de organizatori. -Anuntat din timp pentru a nu exista motiv de absanta!!!!! |
nu-mi vine sa cred...iar trebuie sa-mi spal masina,daca mai sint 2-3 sedinte foto anu' asta se invata fraiera cu apa si nu mai scap de ea dupa aia :D :D
|
Florica.... fac eu pozele ?
as face eu pozele... da daca e sa fac rost de un aparat mai bunicel sau vedem noi ps: pe 19 nu era cursa ? |
Re:
Quote:
|
......
:lol: :lol: :lol: ce le incurci :lol: :lol: de`abia astept sedinta sunt nerabdator .. :peace: :peace: :peace:
|
-Pe 19 Martie nu este anuntat nici-un eveniment deocamdata. Daca va fi eveniment nu vom schimba decat ora intalnirii.
|
asta da anunt , cu o luna inainte , sper sa ajung cu lancia :wink:
|
nu isi mai anunta nimeni prezenta ?
|
pei banuiesc ca au vazut si`au notat si asta e :D
ne vdm pe 19 |
.........
NOTAT ... incercuit pe toate calendarele de 2006 :lol: :lol:
|
on topic : anuntati si voi pe cine mai cunoasteti... ca sa se duca vorba :P
|
gsi-u
1 Attachment(s)
99,9% sper sa ajung si eu ....
:dance: :peace: cu respect GSI-U |
Pe 19 dak nu ma insel era anuntzat un eveniment L.R. dar ar fi cu atat mai bine ca poate ar veni mai multi din provincie ... eu unul nu crek ajung dak nu e cursa desi mi-as dori, oricum sper sa ne vdm acolo sa admirati si frumusetea noastra de masina 8) 8) 8)
|
-Daca exista eveniment LR in ziua respectiva vom vedea ce este de facut. In principiu sunt 2 variante:
-1. Mutarea sedintei foto pt 18 martie. -2. Schimbarea orei de desfasurare. |
Eu zic ca schimbarea orei ar fi mai buna deoarece ar creste numarul membrilor participanti, participand si cei veniti pt cursa :roll:
Cu respekt !!! |
1 Attachment(s)
o scurta prezentare ...
|
Re: Sedinta foto REPROGRAMATA !!!
Quote:
|
Quote:
|
Semnez si eu prezent.Intrebarea e ne vedem direct acolo sau ne adunam undeva si mergem impreuna pana acolo?
|
Quote:
|
Quote:
|
Mama ce urat e azi afara :)) Cred k e cea mai frumoasa zi in ultima luna :D Nasol k sa amanat pentru ca azi kiar e frumos.
|
dap e frumos ... da nu aveam de unde sa stim... ca e asa frumos ai vazut cum a fost ieri alaltaieri... si + ca dea sta.. la meteo au zis... partial noros
|
foarte frumos afara :((
|
nu se mai aude nimic cu sedinta foto?>
|
pei cred ca au mai fost vro 2 sedinte de atunci :):twisted:
|
ma refeream la sedintele alea la care participam toti